Bende sorun yapıp huzursuzluk çıkarmadım tabiki sadece bu normal değil o yüzden sıkıldı canımBenimde gelemediler kınamda sadece eşim ve görümcem vardı.hiçte sorun yapmadım.
Öyle yapıcaamdan emin olabilirsiniz :) yani tabi bişe demez uslu olursa demem bişiBoşveeeeer daha iyi işte gelmesin , yarın bir gün kvaliden bi laf ettiğinde sen de " sen benim kına geceme bile gelmedin hıh " dersin çenesini kapatırsın .
İşte arada nişanlım kalmasa ben böyle herşey yaparım ama işte arada hatrı var nişanlımın
Wuu huuuuByle dusunuyrsan takma cnm eglencene bak zaten ıntıkam sguk yenen yemektır
Aynen öyle olacağı için üzüldüm bendeBende kötü olurdum. Benim çevrem hemen istenmeyen gelin yakıştırması yaparlardı. Ne kadar kimseyi takmam dese de insan duyunca üzülüyo.
Evet valla buraya yazdıktan sonra dünya umrumda değilbenim kayinvalidm de gelmedi . hic aklima bile gelmedi .
onemli olan huzur umursama . onemli bi detay degil.bence
İveeettt yaşasın kötülüükkkherkes kendıne yakısanı yapar bosver bence her anının her gununun tadını cıkar
senın agzına laf vermıs oldu yerı gelınce kullanırsın :)
İşte demekki bu onun için o kadar önemsiz ki gelmeye tenezzül etmiyor.Ben bozulurdum şahsen. ne olursa olsun. Herkesin uzun yolculukta orası burası şişiyorr.. Ama bu bahane değil. Bazı şartlarda ,bazı durumlara katlanılması gerekir..
Böyle yerinde laf vurabilirmiyim bilmiyorum ama ne ekerse onu biçer artıkBoşveeeeer daha iyi işte gelmesin , yarın bir gün kvaliden bi laf ettiğinde sen de " sen benim kına geceme bile gelmedin hıh " dersin çenesini kapatırsın .
Evet bunu burada anladım gerçektenGelmesin laf gelince zaten söylersin sende ki zaten çevrede onu çok eleştirir..önemli olan insanın eşi gerisi boş bence
Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Sizde gelin hep birlikte oryantal kıyafeti giyer masalara çıkarızAman gelmesin gelse napiyoki sorun cikaracaklar gelmedigi daha hayirli masalarin ustune cik bosverr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?