Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Boşveeeeer daha iyi işte gelmesin , yarın bir gün kvaliden bi laf ettiğinde sen de " sen benim kına geceme bile gelmedin hıh " dersin çenesini kapatırsın .
Öyle yapıcaamdan emin olabilirsiniz :) yani tabi bişe demez uslu olursa demem bişi

Ben bozulurdum şahsen. ne olursa olsun. Herkesin uzun yolculukta orası burası şişiyorr.. Ama bu bahane değil. Bazı şartlarda ,bazı durumlara katlanılması gerekir..

herkes kendıne yakısanı yapar bosver bence her anının her gununun tadını cıkar
senın agzına laf vermıs oldu yerı gelınce kullanırsın :)

benim kayinvalidm de gelmedi . hic aklima bile gelmedi .

onemli olan huzur umursama . onemli bi detay degil.bence

Bende kötü olurdum. Benim çevrem hemen istenmeyen gelin yakıştırması yaparlardı. Ne kadar kimseyi takmam dese de insan duyunca üzülüyo.

Ben bozulurdum şahsen. ne olursa olsun. Herkesin uzun yolculukta orası burası şişiyorr.. Ama bu bahane değil. Bazı şartlarda ,bazı durumlara katlanılması gerekir..
İşte demekki bu onun için o kadar önemsiz ki gelmeye tenezzül etmiyor.

Gelmesin laf gelince zaten söylersin sende ki zaten çevrede onu çok eleştirir..önemli olan insanın eşi gerisi boş bence

Aman gelmesin gelse napiyoki sorun cikaracaklar gelmedigi daha hayirli masalarin ustune cik bosverr

Canım var öyle anneler maalesef. benim kv de çok bencildir anlatamam evladım yok ama inan vicdanım var. O sana ne kadar yakınsa sende ona o kadar yakın ol saygısızlık etmeden mesafeni hissettir belki anlar sebebini ve hatası yani inşallah benimki anlamadı mesela..
Ama düğün arifesi sorun yaratma olan sana olur moralin bozuk olursa hiç keyif almazsın.

:)

aman daha neler neler olur
eger ki esinden vazgevemiyorsan boyle 2.kisileri sallamayacn
yoksa bosuna mutsuz oluyo insan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…