Buradaki tavsiyeler üzerine bunu öğrendim şükür ama öğreneceğim çok şey var daha:)
aman daha neler neler olur
eger ki esinden vazgevemiyorsan boyle 2.kisileri sallamayacn
yoksa bosuna mutsuz oluyo insan .
Evet iki gündür resmen mahvolmuştum ama gerçekten burası sizin tavsiyeleriniz çok iyi geliyor sonuçta el elden üstündürCanım var öyle anneler maalesef. benim kv de çok bencildir anlatamam evladım yok ama inan vicdanım var. O sana ne kadar yakınsa sende ona o kadar yakın ol saygısızlık etmeden mesafeni hissettir belki anlar sebebini ve hatası yani inşallah benimki anlamadı mesela..
Ama düğün arifesi sorun yaratma olan sana olur moralin bozuk olursa hiç keyif almazsın.
Zaten kendileri kraliyet ailesi ilk kraliçesi havalarında kasıntıdır o yüzden takmıyıcam yani karar alınmıştırGelmek zorunda degil ki :) gelmezse gelmesin. Eglenmenize bakin, gelince ay oram sisti ay buram sisti diyip huzursuz edecegine gozune gozukmemesi daha iyi.
Paşa gönlü bilir benim ailem le nişanlım yeter dimiKapris yapmasina da izin vermeyin. Ne kadar altdan alirsaniz o kadar tepenize cikarlar. Gelmiyor mu gelmesin bosver, yemiyor mu yemesin, cani isterse
Aman bosver ya, sana karsi iyi davraniyo madem sorun etme. Keyfine bakKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Gelebilecek durumda olsalar zaten gelirler onlarında evladının kınası.demekki gerçekten gelemşycek durumda.ama bak demekki bi sizin başınıza gelmemiş.çokta anormal bi durum değil demekkiBende sorun yapıp huzursuzluk çıkarmadım tabiki sadece bu normal değil o yüzden sıkıldı canım
Yazık zaten o da üzülüyoNe güzel işte bir parazit ten kurtulmuş olursun.
Kendi bilir sonuçta onun oğlununda günü bırak oğlu üzülsün
Öyle yapıcam artık sefam olsun oh ohİyide bir göbek atardım niye dert ediyorsun salla bacım ya Allah aşkına :)
Zaten o yüzden sinirlendim bide lafla sözle uğraşıcazLaf olablr hasta deyn sallayn
En başta bocaladım nasıl oljr diye ama şimdi valığıyla yokluğu birAman bosver ya, sana karsi iyi davraniyo madem sorun etme. Keyfine bak
Hayat bana güzel o zamanKıvanç tatlitug bile annesi olmadan evlendi,bosverin gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?