Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Evet iki gündür resmen mahvolmuştum ama gerçekten burası sizin tavsiyeleriniz çok iyi geliyor sonuçta el elden üstündür

Gelmek zorunda degil ki :) gelmezse gelmesin. Eglenmenize bakin, gelince ay oram sisti ay buram sisti diyip huzursuz edecegine gozune gozukmemesi daha iyi.

Kapris yapmasina da izin vermeyin. Ne kadar altdan alirsaniz o kadar tepenize cikarlar. Gelmiyor mu gelmesin bosver, yemiyor mu yemesin, cani isterse

Ne güzel işte bir parazit ten kurtulmuş olursun.
Kendi bilir sonuçta onun oğlununda günü bırak oğlu üzülsün

Aman boşver, gelse de çok bir şey olmayacak sonuçta anca şikayet eder. Bence gittiğinde samimi olmayı falan deneme hiç soğuk davran

Ben cok iyimser olamicam ne yazikki kv nin bu hareketi daha sonra yapacaklarinin sinyali..Ortada su varki daha ilk basta sana deger vermiyorsa sonradan hic bekleme...cok sorun yasatacagindan suphen olmasin tecrubeyle sabit.Nisanlin şimdiden boyle ozel bir gun icin bile annesini dizginleyemiyorsa ne diyim..dost aci soyler kusura bakma

Aman bosver ya, sana karsi iyi davraniyo madem sorun etme. Keyfine bak

Bende sorun yapıp huzursuzluk çıkarmadım tabiki sadece bu normal değil o yüzden sıkıldı canım
Gelebilecek durumda olsalar zaten gelirler onlarında evladının kınası.demekki gerçekten gelemşycek durumda.ama bak demekki bi sizin başınıza gelmemiş.çokta anormal bi durum değil demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…