Aman bencede ilerde fotolarda olmaması güzel olacakgelmesse gelmesin kendi bilir benimki gibi gelipte surat asip hic gulmeyecekse hic gelmesin..kinadada surat asik nikahtada fotograflar sahit..
Yok büyütmedim gerçekten tamam gelmesin dedim kapandı gitti ama aklıma geldiki düğünden bir ay önce de yine baika bir yere tatile gidicek o yol değilmi yani ta nişanımda demişti ben gelmiyicem diye yani sen olsan ne düşünürsün kasten işte kaynanalık damarı olsa gerekBelki gercekten zorlaniyordur yolculukta, olamaz mi?
Baska bi sorun yoksa bence cok buyutmeye ve kotu dusunmeye gerek yok..
Boşverin hiç sıkmayın canınızı, 48 yaşında genç bir kayınvalide, üstelik düğünden önce başka şehre rahatlıkla tatile gidecek biri pekala sizin kınanıza da gelebilirmiş ama gelmiyor, dert etmeyin, çevreye bahane uydurmaya da gerek yok, direkt gelmiyor dersiniz olur biter, ayıpsa onun ayıbı sizin değil.Yok büyütmedim gerçekten tamam gelmesin dedim kapandı gitti ama aklıma geldiki düğünden bir ay önce de yine baika bir yere tatile gidicek o yol değilmi yani ta nişanımda demişti ben gelmiyicem diye yani sen olsan ne düşünürsün kasten işte kaynanalık damarı olsa gerek
Ben olsam "üstüne para vereyim düğünüme de gelme" derim.
Ayrintilari bilemedigimden genel konustum tabii.. Eger keyfi bi durumsa haklisin.. Onemli olan, nisanlinin tavri ve durusu.. Ne varmis, annem hakli vs gibi bi yaklasimi var ise, kv de den once nisanlinin karakterini iyice sorgula derim.. Eger hakliyi haksizi ayirt edebiliyor ve uzerine dusenleri de fazlasiyla yerine getiriyorsa, bu guzel gunlerinin tadini cikar, gelmezse gelmez deyip gec..Yok büyütmedim gerçekten tamam gelmesin dedim kapandı gitti ama aklıma geldiki düğünden bir ay önce de yine baika bir yere tatile gidicek o yol değilmi yani ta nişanımda demişti ben gelmiyicem diye yani sen olsan ne düşünürsün kasten işte kaynanalık damarı olsa gerek
Amin Allah razı olsun teşekkürler bimukabele. Yok nişanlım annem yok farzet dedi öldü gibi düşün dedi o yüzden sağolsun iyi yaniAyrintilari bilemedigimden genel konustum tabii.. Eger keyfi bi durumsa haklisin.. Onemli olan, nisanlinin tavri ve durusu.. Ne varmis, annem hakli vs gibi bi yaklasimi var ise, kv de den once nisanlinin karakterini iyice sorgula derim.. Eger hakliyi haksizi ayirt edebiliyor ve uzerine dusenleri de fazlasiyla yerine getiriyorsa, bu guzel gunlerinin tadini cikar, gelmezse gelmez deyip gec..
Allah huzurlu mutlu neşeli bi yuva nasip etsin..
Hadi ya canım Allah kolaylık versin size. Bizimkiler nişana geldi istemeye geldi sadece kv kınaya gelmicekmiş diğerleri gelcekGelmezse gelmesin
Hatta haber salin dugune de gelmesin
Ben cok pismanim esimin ailesinin dugunume gelmesine izin verdigime, istemeye gelmeyen soz kesmeye gelmeyen insanlarin dugunumde ne isi vardi ki? Ah salak kafam
Sağol canım ya ama seminkinin mazereti varmış benimki düğünden önce tatile gidicek başka şehire ama kınaya gelmicekmiş düğün zaten onların bulunduğu yerde ama gelirmi bilmembebeğim hiç canını sıkma yanlız değilsin benim kv de gelmedi düğün nişan kına hep tektik gelmedi ayağının birisi topal gelemem dedi bende bişiy diyemedim şimdi aramız iyi düzelir korkma canını sıkma
Allah iyiliğini versin çılgınBen olsam bi tutam da başka tarafıma yakardım kınayı
Ay kızlar çok tatlısınız yaüüüü ben olsam neler yapmazdım ki kredi çeker ev alırdım ona yeter ki gelmeseydi
Yok gelmesin zaten ya işte kınadan önce tatile başka bi yere gidiyo ama kınaya yol uzun diye gelemiyo ya ondan yoksa gelmesin artıkÇok mu elzem gelmesi,ne olur gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?