Bunları duyunca evlilikten arkama bakmadan kaçasım geliyorya belki kadın kınayı önemli bir olay olarak görmüyor..
daha nişana geldiğinde demiş zaten.. belki onun için gereksiz bir olay..
sonuçta sebep ne olursa olsun oğlunun kınasına gelmemeyi tercih etmiş ve bu onunla oğlu arasında.. siz ailenize yada kendinize yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendirmeyin .. yani yazılı bir kural mı var kınada kv olur diye.. usuluyle rahatsızdı gelemedi dersiniz insanlara kapanır gider..
sizde gereksiz yere yükselmişsiniz kadını bu saatten sonra değiştiremezsiniz ve kendi beklentileriniz içerisinde davranmasını bekleyemezsiniz .. dediğim gibi bu şekilde nişanlınla ilişkinize zarar vermekten başka bir şey yapmamış olursunuz..
inanın bundan seneler sonra bunu mu dert etmişim diyeceksiniz..
Ben çok ama aşırı sıcak kanlıyım ve bu yüzden beklentim de böyle oluyor ama mesafe ya da başka bişe yapamıyorum ama soğuduğumda da nefrete dönüşüyor yani asla saygısızlık etmem ama bana bi gülseler arkamdan konuşsalar ben anlamam duymasam bilmeme ve yine yüzlerine gülerimsiz esiniz ile artik ayri bir aile olacaksiniz. esinin yap dedigini yaparken bir kez dusun, yapma dedigini de kesinlikle yapma ailesi ile ilgili konularda.
ailesine karsi saygin sonsuz, mesafen baki olsun. gerisi zaten sadece ikinizin arzusuna gore sekillerin boyle davranirsan.
Bunları duyunca evlilikten arkama bakmadan kaçasım geliyor
ama işte demiş ya sevgiliAynı şeyi istiyor eşim ama eşimin ailesi bunun tam tersini istiyorlar
Deniyicem önümüzdeki hafta artık birşey olursa ki kesin olur eminim buraya gelip konu açarım ben daha acemi olduğum için sizden akıl alırım artıkben onu iyi anlamda söylemiştim ama
evlilik güzel şey .. siz mesafenizi koruyun hem bu olayda size fırsat vermiş olur.. kapris yapmayın ama mesafeli davranın ..
aman hiç dert etmem sende etme onun tek oğlunun kınasına gelmemek onun sorunu o dert etsin. sen keyfini çıkar kına senin kınan hiç birşeyi dert etme en güzel gününde. nişanlınla da hiç polemik yaşama eğlenmene bak. onlarda kalmayıda dert etme çeyizdi vs. nişanlınla birlikte hallet mazallah kayınvalidenin ayağı filan şişer hiç rahatsız etme onu o otursun evinde.Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Yok o işler bize kalmıyor malesef kiama işte demiş ya sevgilisemurcan da, sen eşinin hanımı ol, boş ver ailesinin isteklerini, kalp kırmadan tabi
mesela bizde de yani akrabalarda falan ille düğün diyen var, Aslında bana kalsa bir nikah tamamama sırf şehir dışından gelecekler çok olduğundan eşimize dostumuza zorluk olmasın diye yemek ya da kokteyl diyoruz, buna da yine ikimiz içimiz sinerek karar verdik, yani önceliğimiz hep kendi isteklerimiz bizim, tavsiye ederim siz her şeye ikiniz karar vermeye çalışın
Ben çok ama aşırı sıcak kanlıyım ve bu yüzden beklentim de böyle oluyor ama mesafe ya da başka bişe yapamıyorum ama soğuduğumda da nefrete dönüşüyor yani asla saygısızlık etmem ama bana bi gülseler arkamdan konuşsalar ben anlamam duymasam bilmeme ve yine yüzlerine gülerim
gelmesi senin için gurur meselesi mi canım yani millet ne dermi yoksa onun eksikliğimiO ayrı bi konu bi önceki konumda açmıştım
aman hiç dert etmem sende etme onun tek oğlunun kınasına gelmemek onun sorunu o dert etsin. sen keyfini çıkar kına senin kınan hiç birşeyi dert etme en güzel gününde. nişanlınla da hiç polemik yaşama eğlenmene bak. onlarda kalmayıda dert etme çeyizdi vs. nişanlınla birlikte hallet mazallah kayınvalidenin ayağı filan şişer hiç rahatsız etme onu o otursun evinde.
Sağol teşekkür ederim inşallah deniyücemesinizin annesi sizin evcilik arkadasiniz degil; eger ki bu sekilde ilerlerseniz cok yaraniz olur bu evlilikte kayyum aile ile ilgili. tez elden kendi ic dunyanizda mesafeyi ayarlamanizi oneririm. simdiden mutluluklar.
Eşimin üzülmesi değer kıymet vermemesi zaten varlığı yokluğu bir olduğu için benim için bişe ifade etmiyorgelmesi senin için gurur meselesi mi canım yani millet ne dermi yoksa onun eksikliğimi
Deniyicem önümüzdeki hafta artık birşey olursa ki kesin olur eminim buraya gelip konu açarım ben daha acemi olduğum için sizden akıl alırım artık
Bıraktım valla sadece ben değil kendi ailesi de bıraktı aman gelmesin dedilerAman bırak gelmezse gelmesin
İnşallah inşallah öyle olurbu işler alengirli işler ille bir tatsızlık çıkıyor..
aileleri ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyi.. ailelerden beklenti ne kadar az olursa o kadar çok mutlu olursunuz..
yaranmaya çalışmayın içinizden geldiği gibi usulüyle verin cevaplarınızı inşallah bir tatsızlık çıkmaz.. kınanızın ne kadar güzel geçtiği ile ilgili konu açarsınız..
ama o bile yorumlarından anlaşıldığına göre o kadar sorun edip üzmüyor kendini bence sende relax ol akışına bırak ilerde cok cok anlatırsın kınada olanları kayınvalidene oda dinlerEşimin üzülmesi değer kıymet vermemesi zaten varlığı yokluğu bir olduğu için benim için bişe ifade etmiyor
Bıraktım valla sadece ben değil kendi ailesi de bıraktı aman gelmesin dediler
Evet ama ben hiç anlatmiyicam belki çatlar merakındanama o bile yorumlarından anlaşıldığına göre o kadar sorun edip üzmüyor kendini bence sende relax ol akışına bırak ilerde cok cok anlatırsın kınada olanları kayınvalidene oda dinler
İkimizde müzik öğretmeniyiz atamamız olursa kutuplara da gideriz o yönden sıkıntımız yok çok şükür ama mevzu geline bakalım nasıl evi falan olursa edirneden hakkari ye bile gider yaniEvlenince de uzakta mı olacaksınız? O zaman da gelmesin o zaman bir tarafları şişer :) Ne kadar uzak o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?