- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Arkadaslar ben birbucuk senelik evliyim kayinvalidemle 2 katli bievde oturduk ustte o altta ben simdi tasindilar beraberken her evisi yapacaginda aksamdan yarin erken gel temizlik yapalim derdi bide sabah hadi artk der gibi cagri atardi hic bensiz is yapmazdi herseye tamam deyip yapardm benim dusuk tehlikem vardi ve buna ragmen boyle olmaz merdivenleri sirayla yikayalim bu boyle olmaz demisti hemde ocak ayinda buz gibi havada yine tmm dedim sezeryanla dogum yaptm doguma gitmeden bi gece once oturup pogaca yaprak sarma borek yaptik saat kaclara kadar misafirlere veririm diye doguma yorgun uykusuz gittim.. Neyse daha anlatmadigim bisuru sey.. Ben 10 gunluk dogum yaptim tasindilar beraber topladk esyalari ben bir gun onlarda kalip esyalari yerlestirdk zaten agrimda oldugu icin eve geldk o hafta icinde esimin kardesi askere gidecekti o evi bilmezler diye benim evime geldi misafirler eglence duzenlediler bi oncekigun bahcede yine benim evimde ve kynvalidem misafir gibi aksam geldi gece gitti tasinirken kullanmadigi herseyi burda birakti ustkatada baska birileri ituracagi icin cati katoni onun evini ben bebegimle temizledim aglaya aglaya dalga gecer gibi sanadazahmet oldu ama dedi simdi de her haftasonu bize kalmaya geliyorlar misafir gibi sadece bebegimi seviyo ama ben onlara her gittigimde once temizlik sonra hamurisi yapiyoruz o dlaba koysunda misafir gelince zorlanmasin diye ve tum bunlara ragmen esime aglamis tasinirken yardim etmedi yemegimi yapsa yeterdi diye oglumun evine cekinerek geliyorum istemeduigi belli diye.. Esimin babaannesi kynvalideme kizim niye boyle yaptiniz kiz Yeni dgum yapti deyince o pisligide o twmizlesin demis. Daha 40 yasinda ve ben cok yoruldm yiprandim ne yapmaliyim
Merhaba yusssram beterin beteri var seninle özelde konuşmak isterdim ama siteye yeni üyeyim özelden konuşuluyor mu bilmiyorum eğer konuşuluyor ise bana ulaşır mısın anlatmak istediğim çok uzun bi olay o yüzden burada anlatamadım denedim ama telefondan giriyorum o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum yardımcı olmak istiyorum
yapmayın ya. size yazık değil mi? bu ne vicdansız kadın bir de gençmiş ki yaşlı da olsa bu işleri siz yapamazsınız.
hamile iken merdiven silmek ne demek?
lohusa iken ev taşımak ne demek, misafir ağırlamak ne demek?
siz insan evladı değil misiniz? acımıyor musunuz kendinize?
inanın ben çok çok üzüldüm. size ve o yavrunuza. sizi görüp kendine sizi örnek alacak o yavru. kız mı erkek mi bilmiyorum ama o da böyle kullanılmaya müsait olacak. siz kendinize acımazsanız elin vicdansız kadını hiiiç acımaz.
eşiniz ne diyor bu duruma? o da normal görüyor demek ki.
eşinizi alın karşınıza konuşun. tek tek anlatın. bu durum normal değil. hamile iken yemek yapamıyor insan. nazlanmak değil bu.
mesafe koyun, gidip gelmeyin, gidince 1 saat oturun misafir gibi. eşinizden de destek isteyin. o, anası ise siz de karısı, sevdiği kadın, çocuğunun anasısınız. ezdirmeyin kendinizi. lütfen...
Esim memnun degil cok ugrasiyor duzeltmek icin ama oda ne yapacagini sasirdi onun yaninda yapmiyor bende artk esim olmadan gitmiyorum
Kendi kendinize yapmışsınız ne yaptıysanız.
Madem eşinizde durumların farkında ve sizin yanınızda en büyük avantajınız bu.
Burada bir çok kadın kocasının destek olmamasından, anlayışsız davranmasından dem vuruyor.
Eşinizle konuşun ve sık sık gitmeyin gittiğiniz zamanda kendinizi parçalarcasına işlere girişmeyin.
Günlük şeylerde yardımcı olun, mesela yemeğe gittiyseniz o günü yemeklerine, sofrayı toplamaya, bulaşığa v.s. yardımcı olun.
bu arada mahsuru yoksa kullanıcı adınız neden yusssram, merak etim kızımın adı Yüsra da.
Maşallah, Allah bağışlasın.Kizimin adi yusra benimde 4 aylik bebegim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?