Kayınvalidenin adaleti!

didem3856

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
164
381
18
Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşime gelince onun zaten davranışları evliliğimizi bitirmek üzere.

Eşin hadi seni düşünmüyor da bebeği baba evinden getirmedin. Sorumluluk alması lazım.adam olamamıs insanların baba olması çok üzücü. Ah kardeşim Rabbim sana güç kuvvet versin. Esıne kv merhamet versin bu tarz insanlara yagmur lu havada su verılmez. Bencil insanlar ya cok sinirlendim kusura bakma kalbini kırdıysam. Yerine koydum kendimi eşim öyle yapsa affedemem çok kırılırdım.

Bu adam yeni doğmuş çocuğuyla olmayacaksa, karısına yardımcı olmayacaksa ne bka yarıyor afedersiniz? Bu adamın dünya üstündeki yeri oksijen israfı olmak o kadar.

Mesaj atın ya gelsin adam gibi babalık kocalı görevlerini yap ya da boşarım defolu gidersin yazın.

O değil de merak ediyorum bu adam hiç mi cekinmiyor sizden ? Siz aksiyon almıyorsunuz belli ki .Çok yeni annesiniz hayırlı olsun şimdilerde bunları kafaya takmamaya çalışın . Biraz kendinize geldikten sonra gereğini yaparsiniz diye umuyorum .

Gamsızlık genetik galiba eşinizin ailesinde.
Evde 1 lohusa, bir yenidoğan, onlara bakmaya çalışan yaşlı anneanne ve şeylerinin üstünde ceviz kıran bir anne oğul.
Bunlara ne yapsanız haklısınız konu sahibi. Ömür boyu yüzlerine bakmasanız ağızlarını açmaya hakları yok. Çok sinir bozucu. Eğer samimi bir akrabaları varsa arayıp sitem edin. Rezil olsunlar da biraz kendilerini toplasınlar. Hatta kayınvalidenin eltisi görümcesi falan varsa daha makbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…