Kayınvalidenin adaleti!

Vallahi ben ikinci çocuk sandım. Gerçi ikinci olsa onda da böyle yapılmaz. Ben olsam alır çocuğu ben se giderdim. Rahat rahat tatil yapmasın diye. Grur yapmanın anlamı yok. Gitmediniz madem adam dönünce anasından emdiği sütü burnundan getirir dim.

Benim kaynanam 25 üstü normal doğum dikisi ve ona bağlı şişlik yasadigim için ayaklarıma basamadigim halde 5 günlük lohusayken oğlum uyuyamiyo odada yatmasin dedi bende yatamam dedi esimde yanımdan gitti uyuyamıyormus gece kendim baktım o anki kafa hiç bir şey demedim şimdi olsa görür gününü oda ogluda sizinki benimkilerden beter

Son düzenleme:
Yeni doğum yapmış eşini, doğan bebeğini bırakıp "dinlenmeye" gitmiş, 1 ay kalmış bir adam var ortada.
Boşverin kayınvalideyi, adaletini falan.
Kocaya odaklanın.
Terbiyesiz herif!
Doğumu kocası yaptıysa e tabi yorulmuştur kolay değil can çıkardı içinden

Deseydiniz ya kv nize ;sizde eşi doğurunca kendisi yorgun düşen, lohusa karısıyla bebeğine destek olup canla başla bakıp sahip çıkacağına anasına tatile gidene "adam" derler mi gerçekten diye!! O bostan korkuluğu sözde eş'e sakın geri gelme, yeni doğum yapmış karımı ve çocuğumu hiç acımadan, endişelenmeden, bırakıp anama tatile kaçtım diye herkese de bir zahmet anlatıver nasıl adam olamadığını! diyemediniz mi! PESS diyorum artık PESS! Öyle ana böyle oğul yetiştirir işte.. Çok sinirlendim ben gerçekten, sussam daha iyi olacak

Ben olsam sana da oğluna da.... derdim

Açıklamaya yazdım. Eski konularımdan da bilen bilir. Eşimle zaten boşanmaya kara verme aşamasındayım. Sinirlendiğim kv onu desteklemesi.
Eşiniz ve annesi olan zalim kadın biliyor mu boşanma düşünceniz/ihtimaliniz olduğunu? Acaba yanlarında kalıp bebeğe bağlanıp aile oluşunuza alışmasın diye mi yaptı bunu? Öyle ince, haince hesapları var mıdır? Ne kadar kötü ve art niyetli olursa olsun torununu ve bebeğini bırakıp tatile gelen oğlanı alır geri götürür bizdeki kv ler.

Su durumda kv'ye degil esime carlardim. Sizi bir ay yalniz birakip yazliga dinlenmeye mi gitti, yanlis mi anladim?

Problem Malesef eşinizde. Çocuğu doğuran bakan sizsiniz o neden yorulmuş? Anneniz sizi de el bebek gül bebek büyüttü sizinde dinlenmeye hakkınız var. Hem çocuğun üstünde hakkı olmayıp hem eşinizimi engelliyor? Eşiniz de onu mu dinliyor?? En kötüsü. Allah sabır versin eşine de kayınvalidene de tavrını koy. Senin yerinde olsam elini sürdürmem.

Bu konuya ilk yorumum, kocanızın adaletiyle ilgiliydi. Problem tamamen eşinizde. Yani adam terbiyesiz, sevgisiz, saygısız, merhametsiz biri malesef o net.

Şimdi de kayınvalide ile ilgili bir yorum yapmak istedim.
Gerçekten böyle insanlar var mı? Bu kadın, kadın mı, insan mı? Kocanız gittiğinde onu geri göndermesi, sen de ne yapıyorsun, aklın mı yok falan demesi gerekirken... Bir kadın bir anne olarak bu kadar zalim olmak çok fazla değil mi? İnsan inanamıyor... Ne kazanacak acaba...
Her gün ayrı felaketle sınanıyor insan, dünya her gün daha bir korkunçlaşmışken bir de böyle ufak hesaplarla kötülük yapmasa insan.. Öff ne hainlik ama yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…