Kayınvalidenin adaleti!

Ya var ya bugünkü konular beni benden aldı...burası neresi Türkiye mi...bu adamlar kim sizler nerede kimlerle yaşıyorsunuz bacım ya.
Kv nin adaletini ne yapacaksınız koca adam değil ki.. yorulmuş bak hele...neresinden çıkarmış çocuğu neresinden emzirmiş de yorulmuş. Adam giderken yazlığa mayosunu havlusunu 50+uv korumalı güneş kremini de koydunuz mu çantasına?

Kayınvalıdende suc yok esınde. Sana destek olması gerekirken keyıf mı catıyor. Senın yerınde olsam eşimi arar bu saatten sonra gelme. Ben bebegımı emzircem, sende orda annenın memesını em derdım.

Haklısınız. Estağfurullah hiç kırılmadım. Yorumunuz için de teşekkür ederim.

Ay oğluşum yoruldu diye dizinin dibine çağıran kayınvalide hedef, yeni doğum yapan karısını bırakıp anasının memesine koşan koca masum.

Kv ye gelene kadar esas sorun eşiniz. Çocuğunu eşini bırakıp 1 ay giden o .önce bu sorunu halletmelisiniz

Yeni doğum yapmış eşini evde bebekle ,annenizde olsa yanınızda farketmez,bırakıp giden bir baba olarak eşinize kızın.
Annesi kukla misali ipini çekiyor gel yazlığa,yorulma vs diyerek,eşiniz de demiyor ki bebeğimle,eşimle kalmalıyım anne gelemem.
Kayınvalideniz hatalı kabul ama eşiniz de baba olacak olgunluğa erişememiş ki daha.

Ne kadar acı, merhametten vefadan bihaber insanları belki kullardan utanır da düzelir diye sağa sola şikayet etmek.

Ne kadar acı, merhametten vefadan bihaber insanları belki kullardan utanır da düzelir diye sağa sola şikayet etmek.
Ben onun da faydası olacağını sanmıyorum ama en azında “ya gerçekten ya..” derler belki.
Yapılacak şey şikayet değil, yapılacak şey belli de yeni Doğum yapmış lohusaya denecek şey değil İşte.

Gerek de yok, insanlar sorar zaten bu çocuğun babası nerde diye. Utanan adam anasının memesine koşmaz, karısının başında durur zaten.

Sorun k validede degil ki. Onu suclamak kolay sadece. Yazlığa zorla mi getirdi?

Yeni dogum yapmıs karısını bırakıp anasına giden adamı da sütten kesmemisler herhalde daha!
Bu nasıl bi sacmalık ya
Gelmesin kalsın bi zahmet anasında!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…