- 27 Nisan 2009
- 2.718
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.056
- 683
Baya siz doğum yaptınız ve eşiniz yazlığa gitti ve hemde 1 ay. Kimse kusura bakmasın vallahi boşanma sebebi.Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşime gelince onun zaten davranışları evliliğimizi bitirmek üzere.
Bu sefer iyileşince gel dedim yanımda gece kardesim kalıcak okadar ağrım vardı ki onlarla mücadele edecek gücüm yoktu çok üzüldüm ama bişey demedim suç onun mu benim halimi görüp içerde uyuyan kocamın mi Benim uykum önemli mi şimdi eşim bu haldeyken diyemediBen olsam sana da oğluna da.... derdim
Yuh esine diyorum baska denecek laf yokMerhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşin gelince de sen git annenlere. Kv.ye torun yuzu gosterme. Çocuğun yuzune hasret birak akillari başlarina gelsin. Hadi 3 5 ghn neyse dr 1 ay ayri kalmak ne demek? Ya da anneni gonder kv.ni eşini çagir. Bi zahmet gelin yardim edin soyle. Bunlari yapmasan bile her zaman onlarin da yaninda annenin senin ve çocuğun uzerinde daha çok soz sahibi olduğunu bildir.Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
ayy yemin ederim moralim bozuldu yaaMerhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz.Bu konuya ilk yorumum, kocanızın adaletiyle ilgiliydi. Problem tamamen eşinizde. Yani adam terbiyesiz, sevgisiz, saygısız, merhametsiz biri malesef o net.
Şimdi de kayınvalide ile ilgili bir yorum yapmak istedim.
Gerçekten böyle insanlar var mı? Bu kadın, kadın mı, insan mı? Kocanız gittiğinde onu geri göndermesi, sen de ne yapıyorsun, aklın mı yok falan demesi gerekirken... Bir kadın bir anne olarak bu kadar zalim olmak çok fazla değil mi? İnsan inanamıyor... Ne kazanacak acaba...
Her gün ayrı felaketle sınanıyor insan, dünya her gün daha bir korkunçlaşmışken bir de böyle ufak hesaplarla kötülük yapmasa insan.. Öff ne hainlik ama yaa.
Anne sen benim idolumsun.seni inanılmaz derecede örnek alıyorum.bende bebeğimi el bebek gül bebek büyütüp kimselere gondermeyecem bu babannesi olsa bile de.de de görsün ebesinin nikahınıMerhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?