Kayınvalidenin gönlünü (ciddiyim) ne şekilde almak

Bu yasaklar sadece bize galiba. 4,ayıma girdi yarım saatlik mesafedeki anneme gitmedim onlarda bize gelmedi. Herkes kendi evinde. Her gün görüntülü konuşuyoruz yetmiyor ama napalım. Benimde 1yaşımda bebeğim var bizde çook bunaldık ama yapabileceğimiz bir şey yok şu anda biraz daha sabır. Konu sahibinede birazdaha evinizde oturun derim

Bu gelmeler gitmeler hiç bitmiycek koranada ..annemler kimseyle görüşmüyor diyorsunuz siz 10 saat yolu hiç mola vermeden mi geçireceksiniz hiç mi tuvalet kullanmiycaksiniz.yasli insanlara ya siz tasirsaniz hastalığı.. kayın valide ye hiç girmiyorum yazık kadına çifte standart uyguluyorsunuz ..torun sevmek onunda hakkı çağırsaydiniz yanınıza kalsaydı biraz madem annenize gidiyorum demeye yüzünüz olurdu.kim söylerse söylesin kırılacak..

Ortada kaynananiza yapilan cifte standarti,haklizligi bir kenara koyalim
Şu pandemi zamaninda, kücük bir bebekle uzun bir yolculugu nasil göze aliyorsunuz?
Hastaneler sizin gibi bisey olmaz diyen insanlarla dolu, inanin evimizin yolunu unuttuk calismaktan
Sürekli bizede gecermi endisesiyle, yasamaktan
1 kere test olup,burnum acidi diyenler...bize o testleri haftada 1 yapiyorlar.
Lütfen bu yazdiklarimi ciddiye alin kendinizi ve bebeginizi riske atmayin.

Eşinde bir tuhaf zaten ailen 6 kocaman ay sizinle yaşamış hala ailenize gidip kalma derdindesiniz zahmet edip kv de düşünmüşsünüz! Madem illa biriyle kalacaksınız kv evinde 2 hafta izole kalsın sonra kv evinize getirin onunla beraber kalın çocukta babaannesini görsün sizin de sıkıntınız gider. Bu şartlar altında giderseniz kv yerinde olsam hiçbirinizin yüzüne bakmazdım. Hem doğru düzgün bebeği görmeyecek hem evinde kalmak için çağırmayacak ama kendi annesini 6 ay misafir edecek ve sonrasında yine ailesine gidecek. Bu resmen çifte standart

Siz ailenizle komple beraber yaşayın.
6 ay onlar kalmış, sonra siz yazın gitmişsiniz derken yılın 3 ayı için ayrı evde mi yaşıyorsunuz?
Canınız da sıkılmaz hem...
Kesinlikle katılıyorum. Boş yere kira ödemeyin :))

Mis gibi kocaman site, kocaman 180 M2 lik ev.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayınvalide meraklısı bir insan değilimdir asla ama bu yaptığınız çok ayıp (bana göre).

Aileniz zaten 6 ay sizin yanınızda kalmış, sonra da siz gitmişsiniz.
Kayınvalideniz ne oluyor bu arada? Torununu görmeye, sevmeye hakkı yok mu?

Bir de gönlünü nasıl alabilirim diyosun?
Bazıları hediye al yolla falan demiş, ne saçma bir fikir... Kayınvalideniz çocuk mu? Bunu gönül alma olarak değilde bas baya geçiştirme olarak algılar (öyle çünkü bence!).

Eşinizi de anlayamadım, insan hiç mi annesine gitmek istemez?
Siz çocuğunuzu alın karı koca ailenizin yanına taşının, kökünden halledin işi.
Kayınvalidene de arada “gönül alma” bahanesiyle çiçek, çikolata, hediye yollarsınız, olur biter.
Öyle demeyin, esi annesinin gönlünün alınması gerektiğini düşünecek kadar duyarlı bir evlat, konu sahibi de bu gönül alma işinde çok ciddi.

Kendisi ne gerek var gönül almaya dememizi bekliyordu ki bu konuda ciddi olduğunu belirtme gereği duymuş.

Öyle demeyin, esi annesinin gönlünün alınması gerektiğini düşünecek kadar duyarlı bir evlat, konu sahibi de bu gönül alma işinde çok ciddi.

Kendisi ne gerek var gönül almaya dememizi bekliyordu ki bu konuda ciddi olduğunu belirtme gereği duymuş.
Zaten eşine çok şaşırdım, bir de utanmadan “annemin gönlünü alalım önce” demiş. 🙄
Bende sanıyorum ki adam annemlere gidelim önce falan diyecek ama nerdeee...

Konuyu açma cesaretine de ayrıca hayran kaldım. Orta da açık ve net ayrımcılık var. En sevmediğim şey cidden!

Ortada kaynananiza yapilan cifte standarti,haklizligi bir kenara koyalim
Şu pandemi zamaninda, kücük bir bebekle uzun bir yolculugu nasil göze aliyorsunuz?
Hastaneler sizin gibi bisey olmaz diyen insanlarla dolu, inanin evimizin yolunu unuttuk calismaktan
Sürekli bizede gecermi endisesiyle, yasamaktan
1 kere test olup,burnum acidi diyenler...bize o testleri haftada 1 yapiyorlar.
Lütfen bu yazdiklarimi ciddiye alin kendinizi ve bebeginizi riske atmayin.
Sağlık calisanisiniz galiba bugün haberlerde bir hemşire çocuklarımi görmüyorum sarilamiuorum diye agliyordu inanın bende ağladım onunla sizlerin hakkinizi nasil ödeyeceğiz

aynı şeyi erkek ailesi yapsa demediğini koymaz kadın tarafı, ama meselenin ögesi kendi ailesi olunca ailemin evi 180 m2 sahilde, kayınvalidemlerinki şöyle böyle, ben eşinizin yerinde olsam size de ailenize de kinlenirdim,kimsenin aklına benim ailemi insan yerine koymak gelmiyo diye, gönul alacakmışsınız, kinder surprise yumurta alın madem.

E kocası elbet gönlünü alsın, damat değil sanki iç güveysi, evlatlık gibi bir şey olmuş.
O almasın da kim alsın acaba😂

1.5 senedir belkide daha fazla ailemi görmüyorum. Hemen yan apartman da eşimin ailesi oturuyor ona bile gitmezken siz canım sıkıldı hayde gidelim. Sonra bu corona niye bitmiyor bitmez tabi. Neyse sinirlenmicem sustum. Siz kaynananızı küstürmeyin ona da gidin olsun, hatta gitmişken tüm akrabalarınızında ziyaretine gidin bence onlara da ayıp olur.

E kocası elbet gönlünü alsın, damat değil sanki iç güveysi, evlatlık gibi bir şey olmuş.
O almasın da kim alsın acaba😂
Gönlü nasıl alacağı ile ilgili bir fikri yok yine bu evladın ama ona ne diyorsun?

Annesinin evi küçük madem, gelsin bir müddet bizde kalsın torununu görsün diyebilmis mi hayır. 🥴

Kayınvalidenin yerinde olsam çoktaaan arıza çıkarmıştım
Kendi anneniz 6 ay yanınızda kalmış 3 ay da siz yanlarına gitmişsiniz
E pandemi aralıkta başladı zaten 13 ayın 9 ayı annenizleymişsiniz
4 ay zahmet edip tek durmuşsunuz
Kayınvalideye gelince "ımı kırını vır"
Bu korona sadece kayınvalidenizle görüşünce var sanırım
Eşinize de ayrı şaşkınım neredeyse 1 yıldır ne annesini göresi ne annesine çocuğunu gösteresi gelmiş

En uygun çözüm kayınvalidenizi yanınıza çağırın bir 6 ay da o kalsın hem sıkılmazsınız hem gönlü olmuş olur 🙃

Gönlü nasıl alacağı ile ilgili bir fikri yok yine bu evladın ama ona ne diyorsun?

Annesinin evi küçük madem, gelsin bir müddet bizde kalsın diyebilmis mi hayır.
Ayy yaban, çok şey yazarım da neyse.
Hayalimdeki gelin konu sahibi, almış oğlanı gitmiş ohhhh😂😂😂

Çocuğunuzun babaannesini aylardır görmüyorsunuz? Ben hep şöyle düşünürüm; ya Allah korusun biz onunla görüşemeden vefat ederse ;ben ve eşim vicdan azabı çekersek..
İnşallah sizin gibi torununu kucaklatmak yerine hediye yollayan bir gelininiz/damadınız olur.

Annesinin evi küçük madem, gelsin bir müddet bizde kalsın torununu görsün diyebilmis mi hayır. 🥴
Kayınvalidenin yerinde olsam çoktaaan arıza çıkarmıştım
Kendi anneniz 6 ay yanınızda kalmış 3 ay da siz yanlarına gitmişsiniz
E pandemi aralıkta başladı zaten 13 ayın 9 ayı annenizleymişsiniz
4 ay zahmet edip tek durmuşsunuz
Kayınvalideye gelince "ımı kırını vır"
Bu korona sadece kayınvalidenizle görüşünce var sanırım
Eşinize de ayrı şaşkınım neredeyse 1 yıldır ne annesini göresi ne annesine çocuğunu gösteresi gelmiş

En uygun çözüm kayınvalidenizi yanınıza çağırın bir 6 ay da o kalsın hem sıkılmazsınız hem gönlü olmuş olur 🙃
Harikasınız hanımlar vallahi süper çözüm. Ancak böyle alınır KV nin gönlü 🤭

Aileniz gelip sizde kalabildigine gore kvdenizde gelip kalabilirdi. Buna bahane bulmayin surekli kendi ailenizle bir adada olup esinin annesini cagirmamaniz yada gitmemeniz cok sacma. Ayrica herkes ayni sikintili donemi yasiyor kimse kimseye bukadar yatili gitmiyor

Back
X