Kayınvalidenin gönlünü (ciddiyim) ne şekilde almak

KV ne demiş Allasen kadının tek suçu şu an nefes alması ama isterseniz onu da almaz yani
Benim demek istediğim nasıl yapsak nasıl etsek söyle yapsak hep bir kayinvalde var

KV ne demiş Allasen kadının tek suçu şu an nefes alması ama isterseniz onu da almaz yani

geçen biri yazmıştı bu forumda görumceler kanser hucresi gibi,keşke olmasalar diye, valla istemsiz beddua ettim içimden.
tek suç adın görumce olması yani.
kayınvalide alerjisi var kimilerinin, adı kv olsun yeter,isterse huri melek olsun.

Fakir olmasıda sorun öyle demeyin lütfen.
Küçük, kutu gibi evi var. İnsan sıkılmak istese evde sıkılmaya yer bile bulamaz o derece yani. İnsan şöyle büyük, ferah en az 250m2 eve taşınır, zengin gelinim evinde sıkıldıkça çıka gelsin diye düşünür. Ama kv işte, düşünmüyor

Benim demek istediğim nasıl yapsak nasıl etsek söyle yapsak hep bir kayinvalde var
Valla kusura bakma burada göbek bağını koparamamış sürekli kendi ailesıyle aylarca yaşayan bir kadın var. 6 ay kendı aılesı kalıyor sonra gidip aylarca yıne aılesıne gıdılıp kalınıyor yıne gıdılcek ama babacığı 9 ay gorememış o nasıl bir matematık hesaplamasıysa yani o zaman diğer taraf 2 sene ne gelmış ne gıtmış görmüş. Çifte standart mevcut açık ve beyan ama aynı şeyı adam yapsa yerden yere vurursunuz ama kendınıze gelince karşı taraf yine suçlu bu nasıl mantıksa

Biraz daha kurcalarsak konu sahibinin oturduğu ferah evi , kayınvalidenin kendisi küçücük evde otururken onlar rahat etsinler diye oğluna hibe ettiğini , evlenirken de dayayıp döşedigini öğrenicez diye korkuyorum artık ben, lütfen öyle bı şey olmasın oturur ağlarım yeminle

Son düzenleme:
Kim nerde kalmak istiyorsa orda kalır zorlama olmaz insan rahat ettiği yerde kalır kimse anne gibi iyi davranmaz

Biraz daha kurcalarsak konu sahibinin oturduğu ferah evi kayınvalidenin oğluna hibe ettiğini öğrenicez diye korkuyorum artık ben, lütfen öyle bı şey olmasın oturur ağlarım artık yeminle
Oyle ise melek bir kv ağzı var dili yok baksana şu muameleye valla burda en suçlu kendi evladı hiç mi kafası basmıyor düşünmüyor. Eğer ki dediğin gibiyse var ya o evi alır kiraya şutlardım net hem istenmicem hemde evimde bana çifte standart uygulanacak hey yavrum heyy

peh cevap geç geldi ben sıkılmaya hakkım olmadığına karar verip kalkıp süpürdüm

Zaten kadın ın bişey dediği yokmuş ki yazık, belli ki oğlunun huzuru bozulmasın diye kırılsa da ses etmeyen ana gibi analardan biri garibim...benim kv gibi olsa ve ben bunları ona yapsam şimdiye kadar 2 kere boşatırdı beni

Keşke herkese dişine göre adaylar denk gelse

Bu hayatta şu kayınvaldeler yüzünden neden hep sıkıntı yaşanır hep huzursuzluk hali geline ya bir rahat bırakın herkes istediği gibi yaşasın
"İroniydi" de n'olur.
Muhtemelen kadının dünyadan haberi yok, suçlu ilan ettiniz.
Varsa kayınvalide derdiniz en iyisi konu açın rahatlayın. Bu kadar düşmanlık size zarar.

Bık bık bık ... esin iyi sabretmiş vallahi sizin evinize çağırın bu hic aklına gelmez ama neyse siz en iyisi yine annenize gidin bi 6 ay kadar

Eger illede evde durmayip gidip gelme yapiyorsaniz kayinvalidenize yazdiginiz sebepleri soyleyerek onu size cagirin 3 5 gunlugune sonrasinda siz kendi annenize gidin. Biz anne senin eve gelemiyoruz rahatlik acisindan senide gormej istiyoruz sende torurununu gor istiyoruz sen bize gel birkac gun sonrasindada biz annemlere gideriz bir diyerek yada daha farkli konusarak durumu hem yumusatip hem gonlunu alip hemde istediginizi yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…