- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
Arkadaşlar yeni evliyim. Özünde iyi bir insan olduğunu düşündüğüm veya umut ettiğim kayınvalidem sürekli huzurumu kaçırıyor. Eğlendiğimizden beri sürekli baskı kurmaya bizi yönetmeye çalıştı . Ama dilinde hep ben sizin mutlu olmanızı isterim bize bir Güler güz gösterin yeter sözleri vardı belki günde 10 kez. O kadar çok olay oldu ki şimdi bunları tek tel anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum. Ama şimdi anlatacağım konunun evveliyatı da çok. Buna göre yorum yapmanızı isterim. Bugün yine kayınbabam beni arayıp anneni ara şunu bunu de nasılsın iyi misin de dedi. Tamamı ile arayı bulmak için yapıyor biliyorum . Demek ki kayınvalide evde söyleniyor hakkımda sürekli. O da çözümü böyle olmuş. Bu ilk değil . 3. Veya 4. Daha öncede böyle yaptı ama aradığımı annene söyleme ara şöyle böyle de ddi. Bi gün onun gününe geç kaldım Eve girmeden babası anne işten geç çıktım omdan oldu de ddi. (Ki işten çıkıp apar topar gidiyorum zaten) baba zaten öyle anca gelebiliyorum dedim ama olsun yine de söyle sen. Ne yapacağımı ne diyeceğimin söylenmesinden nefret ederim küçük de değilim koca kadınım. Bu arada bu hiç aramadığını veya görüşmediğimizi zannetmeyin . Zaten 2 gün önce görüşmüştük beni aradığında. Sık sık görüşüyoruz. Moralim çok bozuldu eşimde sordu anlattım. Ben babamla konuşurum sana böyle demesin diye ddi. Anlayışlı davrandı . Ama böyle de iyi hissetmiyorum. Çocuk gbi şikayet etmiş gbi. Aralarını bozacak gbi. İçimde hep böyle korku var. Nasıl mantıklı davranırım ne yapmalıyım? Bu Arada daha önce böyle dediğinde hep aradım hadi benden çıksın ddm eşime de sen bişey deme dedim ama şuan anladım ki bunun sonu yok. Ben yaptıkça sürekli istiyorlar. Bu arada çok güleryüzlüyüm sık sık gidiyoruz bazen 3-4 güne bir ama mutlaka en az haftada 1 görüşürüz. Çalışan insanım ama bişeyler yapıp götürürüm . Sadece aramayı azalttım. İlk zamanlar daha sık arıyordum ama ona da laf ettiklerini duyunca aramayı bıraktım, oğlundan daha uzun konuşmamıza rağmen. .çok bunalıyorum böyle baskılardan kendi ailemden görmediğim baskı: bu arada eşim annemi 2 ayda 1 anca arar. Aynı şehirde olmadığımdan görüşmeyiz de. Ama annemin daha tek bi laf ettiğini duymadım