- Konu Sahibi shepherstar
Çok sıkıntılı durum çok çekeceğiniz varEşim anneci anası da oğlu evlendi ama bi karısı var demeyenlerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sıkıntılı durum çok çekeceğiniz varEşim anneci anası da oğlu evlendi ama bi karısı var demeyenlerden
Hayır anahtarı ilk başta verdim.sonra esimi arayip da sordum emlakçınin gelip gelmeyeceğini.Boş evde ne yapacaksin dediğim de emlakci yada ev sahibinin evi göstermek için eve birilerinin gelmeyecek olmasindan dolayi söyledim.Kayınvalidelerin bu oğlunun evinde oturma merakını aşırı saçma bulmakla bilemekle şunu da yazayım kayınvalideniz doğru söylemiş. Evde istememiş, anahtar vermemişsiniz. Boş evde ne yapacaksın ile ne işin var demek aynı şey. Neden size iftira atmış gibi bozulduğunuzu anlamadım
Hayır anahtarı ilk başta verdim.sonra esimi arayip da sordum emlakçınin gelip gelmeyeceğini.Boş evde ne yapacaksin dediğim de emlakci yada ev sahibinin evi göstermek için eve birilerinin gelmeyecek olmasindan dolayi söyledim.
Öyle deseniz de bisey olmazki ne isi var bos evde. Anahtari alasi var belli. Emlakciya da aksam gelip baksin gelen calisiyoruz deseydiniz ya anahtar vermek hataMerhaba arkadaşlar
Oturduğum ev satılığa çıkarıldı.Esimde bende çalışıyoruz her zaman denk gelemiyoruz emlakciya.Eşimde anneme verelim yedek anahtarı emlakçı ararsa annem gelir bakarlar falan dedi. Bende ev sahibiyle papaz olmamk için kabul ettim.Neyse bundan 3 hafta önce eşimin kardeşi beni işe bırakmak için eve geldi kapiya çıktım o ara arabadan kv de indi bende anne sen neden geldin buraya kadar kaynim alirdi anahtari emlakçı gelmeyecek bugün dedim.O da eşim, için beni aradi emlakçı gelecekmiş anahtarı verde yukarı çıkayım dedi.Sonra anahtarı verip yanında eşimi aradım.eve gelecek birileri var mi diye o da yok sen anneme anahtarı ver gitsin o dedi.Kv inatla eve cikayim dedi bende anne ben işe gidiyorum akşam geleceğim oglunda 8.bucukta gelecek eve boş evde ne yapacaksın oturup dedim.Hatta kaynim eve götürmezse annesini diye taksi parası dahi verecektim.Neyse kaynim eşimle konuştu boşa yordun buraya kadar kadini benimde işim var falan diye bi sürtüşme oldu aralarinda.Kv arabada daha cikardim otururdum falan demeye devam etti sinirlendim sustum.Aradan bi kaç gün geçti kv eşime karın beni evde istemiyor anahtarı vermek istemedi ne işin var dedi falan demiş! Beynimden kaynar sular döküldü.Hic öyle bir şey de demedim üstelik. Eşimde anasi tarafından hep manipüle ediliyor.Cok canim sıkıldı sürekli kafamın içinde dönüp duruyor.bugün de oğlunu aramış işine gelince "kızım" işine gelmeyince "gelin" oluyorum beni niye arayip sormuyor demiş dediklerini unutup.Konustuklarina kırıldığımın bile farkında değil.Ben iyi oldukça alttan aldıkça devam ediyor ama bekliyorum konuscam bunlari yüz yüze isterse eşimle boşanalim hiç umrumda değil şu saatten sonra.
Zaten kaynın yokmuydu ortamda neden geriliyorsun ki ? Hepinizin olduğu ortamda konuyu aç anne böyle böyle demişsin x de burdaydi söyledim mi ben de .Merhaba arkadaşlar
Oturduğum ev satılığa çıkarıldı.Esimde bende çalışıyoruz her zaman denk gelemiyoruz emlakciya.Eşimde anneme verelim yedek anahtarı emlakçı ararsa annem gelir bakarlar falan dedi. Bende ev sahibiyle papaz olmamk için kabul ettim.Neyse bundan 3 hafta önce eşimin kardeşi beni işe bırakmak için eve geldi kapiya çıktım o ara arabadan kv de indi bende anne sen neden geldin buraya kadar kaynim alirdi anahtari emlakçı gelmeyecek bugün dedim.O da eşim, için beni aradi emlakçı gelecekmiş anahtarı verde yukarı çıkayım dedi.Sonra anahtarı verip yanında eşimi aradım.eve gelecek birileri var mi diye o da yok sen anneme anahtarı ver gitsin o dedi.Kv inatla eve cikayim dedi bende anne ben işe gidiyorum akşam geleceğim oglunda 8.bucukta gelecek eve boş evde ne yapacaksın oturup dedim.Hatta kaynim eve götürmezse annesini diye taksi parası dahi verecektim.Neyse kaynim eşimle konuştu boşa yordun buraya kadar kadini benimde işim var falan diye bi sürtüşme oldu aralarinda.Kv arabada daha cikardim otururdum falan demeye devam etti sinirlendim sustum.Aradan bi kaç gün geçti kv eşime karın beni evde istemiyor anahtarı vermek istemedi ne işin var dedi falan demiş! Beynimden kaynar sular döküldü.Hic öyle bir şey de demedim üstelik. Eşimde anasi tarafından hep manipüle ediliyor.Cok canim sıkıldı sürekli kafamın içinde dönüp duruyor.bugün de oğlunu aramış işine gelince "kızım" işine gelmeyince "gelin" oluyorum beni niye arayip sormuyor demiş dediklerini unutup.Konustuklarina kırıldığımın bile farkında değil.Ben iyi oldukça alttan aldıkça devam ediyor ama bekliyorum konuscam bunlari yüz yüze isterse eşimle boşanalim hiç umrumda değil şu saatten sonra.
Niye bir kv yatak odasına bakar ki neyi merak eder Bi insan üzücü gercektenYatak odana bakacaktir kesin![]()
aynen degisik insan cokNiye bir kv yatak odasına bakar ki neyi merak eder Bi insan üzücü gercekten
Yüzyüze ne konuşsacaksınız sakın konuşmayın. Doğru demişsiniz zaten.Merhaba arkadaşlar
Saka heralde. Yarısına kadar şaka sandım.Bazen anlamakta zorluk çekiyorum. Belki kadının 1 gece çocuğunun evinde yatası vardı , koskoca kadını kapıdan kovmuşsunuz resmen. Hayır bir de inanmamış eşinizi aramışsınız , o da yetmezmiş gibi kaynınızla eşinizin bu konuda münakaşa etmesine sebep olmuşsunuz. 7 yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisi görüyorum , bazen bu sitedeki insanlar gibi bir evladım olacağı için endişe duymuyor değilim. Biz de çalışan insanlarız , benim de annem gelir , kv dem gelir , kalırlar , gündüzleri zaman zaman yalnız da olurlar. Kendi anneniz gelse bu şekilde kapıdan kovmaktan beter eder miydiniz acaba? Hep derim kendi gibi evlat , damat / gelin , anne /baba versin insanlara Rabbim.
Ay bu sebepten boşanacaksa bırak bosansin. Ben olsam eşime direk burda yazdığın gibi söylerdim eve kimse gelmeyecek ikimizde isteyiz niye akşama kadar benim evimde oturacak ne alaka derdim. Kayınvalidemede arabada tosurdarken cevabını verirdim girmeye gelen olursa diye anahtarı veriyoruz akşama kadar boş evde otur diye değil canın sıkılır seni evine bırakalım derdim. Ne münasebet yahu. Anasiysa anası yani.Merhaba arkadaşlar
O zaman koskoca kadin cocuk gibi numara yapmaz, kendi yazdigi oyunu oynamaz..Yalan söyleyip eve girmeye calismaz. Ayni dalavereyi ceviren kendi annem olsa hayirdir anne, napican burda yapayalniz derim. Normal bi zamanda tabii ki geldin kalsin, hatta biz calisirken evde yalniz da dursun ama böyle konu sahibini kandirdigini düsünüp anahtar almaya calismalar hic hos degil. Iyi niyetli bulamadim ben…Bazen anlamakta zorluk çekiyorum. Belki kadının 1 gece çocuğunun evinde yatası vardı , koskoca kadını kapıdan kovmuşsunuz resmen. Hayır bir de inanmamış eşinizi aramışsınız , o da yetmezmiş gibi kaynınızla eşinizin bu konuda münakaşa etmesine sebep olmuşsunuz. 7 yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisi görüyorum , bazen bu sitedeki insanlar gibi bir evladım olacağı için endişe duymuyor değilim. Biz de çalışan insanlarız , benim de annem gelir , kv dem gelir , kalırlar , gündüzleri zaman zaman yalnız da olurlar. Kendi anneniz gelse bu şekilde kapıdan kovmaktan beter eder miydiniz acaba? Hep derim kendi gibi evlat , damat / gelin , anne /baba versin insanlara Rabbim.