- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Aynen, hani hep bişeyler yaparsın bir kere yapmayınca kötü olursun ya, biliyorum bunu yaşayacağımı..Bence hemen özüne dönmelisin.
Ancak senin durumun biraz zor çünkü ben daha evlenmeden kendimi olduğum gibi gösterdim. Şimdi sen bunca olayın üstüne özüne döndüğünde diyecekler ki "Gelin çok değişti saygısız oldu vs" gibi laflar edecekler.
Nacizhane tavsiyem özüne dönmeden önce eşinin yanında Kv her türlü yalakalığı yap iki lafından biri Annecim Babacım olsun ama eşin yokken Kv laf sok tatlı tatlıKv eşine gidip anlatsa bile "yok be canım annen Alzheimer oldu galiba öyle bir konuşma geçemedi aramızda ama olsun Annem öyle diyorsa öyledir yaşlı başlı kadın ne diyeyim şimdi" der aradan çekilirsin.
Ben eşime Kv asla surat yapmam naz yapmam herşeye gülerim pozitif yaklaşırım hiç bir konuyu uzatmam.
Sende kendince bir strateji oluştur. Önce eşinin senin hakkında ki düşüncelerini değiştir. KV laf söylerse eşin seni savunsun![]()
Ama bu hep böyle gitmez, bir ömür böyle geçmez amacım dik başlı olup huzur bozmak değil amacım kendimi doğru ifade edebilmek, bunu da çabalayıp yapmak istiyorum..