Kayınvalidenin ön koltuga oturması normal mi?

Hamileliğimden beri ön koltuğa oturmadım.Üstelik sebep KV de değil.
Olası bir kazada ön koltuk tehlikeli olduğu için oturmadım.Öylece boş kaldı.
Kızım doğdu yine oturmadım.Araba koltuğuna onu oturtturdum kendimde yanına oturdum arkaya kemerimi bağladım.Gerçi ön arka fark etmez eşim emniyet kemerini bağlamayan olursa arabayı hareket ettirmiyor.
Kızım 3 yaşında hala öne oturamıyorum.Arkada o koltuğunda ben yerimde el ele tutuşup aşk yaparak gidiyoruz.
Artık tepkim şu aaaa arabanın önünde koltuk varmışşş..:)

herkesin yasadıgı ve herkesın kv ile olan durumu bambaska tabii... ben eger aklı basında olsa aynen cogunlugun dedıgı gıbı annecım ne demek sen buyuksun one gec demeyıde bılırım, ama annemle babam oldugunda bıle annem dururken babamın yanına bınmeye calısması bana cok ıtıcı geldıgınden belkıde bu sekılde kendımce cezalandırıyorum onu, kimbilir... herkes yerını sınırını ve haddını bılse hayat ne guzel olurdu..kı bunu dıyen ben kv'nın ayakları agrıyo dıye halaaa 12 yıldır evlıyım ayakkabılarını egılıp gıydırırım.....

yanı anlatmak ıstedıgım kucukler kucuklugunu bılıp hurmette kusur etmıyosa bırazda onlar buyuklugunu ve yerını bılmelıdır..

ama yıne dıyorummm herkesın durumu ve yasadıgı farklı oldugundan cok yoruma acık bı durum bu kadar basıt bısey bıle malesef....

konuyu kendıne destek almak için actın uzgunum o zaman doğru yerde degılsın.
herkes kendı dunya gorusune göre yorum yapabılır bana da saldırmazsan fıkrım bu.
Hayir tatlım konuyu destek almak için açmış olsaydım kv'nin evlendigim gunden bu yana yaptığı herşeyi ortaya döker desteği öyle alırdım ben sadece herkesin yaşaması muhtemel bir olayı baskalari nasıl algılıyor onu öğrenmek ve kendime dışardan bir gözle bakmak için açtım o yüzden doğru yerde oldugumu biliyorum. konu acmak hakarete varan söylemleri kabul etmek degil. Dogru kelime Saldirma degil savunma olacaktı. Benimde fikrim bu

Size neden yorum yaptığınızı sormadım. Cümleleri dogru algilarsaniz ufkunuzu daha kolay genisletirsiniz. Ben soylediginiz şeyin başka yaptığınız seyin başka oldugunu kastettim. bir söz vardı dediğimi yap yaptığımı yapma diye tekrar hatirlattiniz iyi günler dilerim

Hiç anlamıyorum bu ön koltuk takıntısını. Mesela eşim,kayınpeder ve kayınvalıdemle hep bırlıkte bır yere gıtcegimizde ben teklif ederim baba sen öne geç diye o da olmaz kızım der arkaya oturur. Bu kadar zorlaştırmayın hayatı kendinize.

Ben hiç ön koltuğa oturmadım ne hikmetse kızım hep yanında ister ben de arkada giderim. Hiç bir yerim de eksilmedi :)

Hep aynı pozisyon sıkar, pozisyon değiştir arada. Arkasından da yapabilirsin bunları, dene, renk kat ilişkinize...

Sadece bu koltuk meselesinin değil, başka şeylerin de incittiğini düşünüyorum konu sahibini. Bu tarz olaylar biriktiyse koltuk da batar insana, başka şeyler de.

Mesela bizim kv lerle birlikte gittiğimiz bir seyahat dönüşünde, eşimin bana sormadan benim aldığım zeytini (ki sonradan paylaştıracaktım herkese) annesine vermesi, onun da gıkını çıkarmadan alması çok batmıştı bana da.

KV nin benim aldığımı bile bile "derin aldı onu, o paylaştırsın" dememesinin altında çok şey ararım ben. Mesele zeytin değil yani, mesele ön koltuk değil yani....

evet anlatmak istediğim buydu...

Konu koltuk değil. Adaletin olmadığı, erkeğin istediği şekilde davranıp, kadına yaptırmadığı durumları can sıkıcı buluyorum. Erkek kendi başına geldiğinde konuyu büyütüyorsa, ama aynı durumda kadının söz hakkı yoksa kötü. Adalet varsa sorun yok zaten. Sizde de öyleymiş. Bu arada, bizde de hiç böyle bir sıkıntı yok. Ben sadece her konuda olabildiğince adil olunmasından yanayım.

bende aynen boyle dusunuyorum
erkek oyle istedi diye neden yapmak zorunda olalim, konu sadece on koltuktan ibaret degil, gercek konuyu anlayanlar cok guzel yorumlar yapmis

Cok teşekkür ederim yazdigim ayrintiyi farketmişsiniz

Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi

Görüşlerinizi cok doğru buluyorum

Öne oturmanın ne gibi bir saygı göstergesi olduğunuda anlamam yani karı koca ayrılmaz yan yana oturur ha nebilim rahatsızdır bir şeydir arkaya kalabalık oturmak gerekir vs geçer ama onun dışında ön sevdalı kadınları anlamış değilim

Bu konuda tabi ki haklısınız. Evlilikte herkes eşit söz sahibi olmalı. Benim eleştirdiğim zaten bu konu değil.

Bir daha araba alırsanız çift ön koltuklu olanından alın ki biz de böyle konularla vaktimizi öldürmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…