• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin ön koltuga oturması normal mi?

mmelegim84

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
94
80
88
Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?

Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
O zaman sineceğine bizzat eşinle konuşmalısın.

yaşça büyük olmasından kaynaklı oturtulabilir yani şart değil tabi ama bizdede büyük arabaya binecekse öne oturtmayı teklif ederiz ha oturmazlar ayrı mesele ama kv veya başka bir aile büyüğü otursa hiç de yanlış anlamam geri plana atılmışım gibi hissetmem gereksiz alınganlık yapmışsınız bence

Uzulmeyin annesi buyuk oldugu icin saygi olarak goruyordur esiniz her ne kadar alakasi olmasada.cunku bende ole yapiyorum. Buyrun one lutfen diyorum. Ama onlar gecmezler one saolsunlar. Onlar gecmek istemeyince bende daha hevesle buyur ediyorum.

Annesine olan saygısından dolayı teklif etmiştir.
Büyütülecek bir şey yok.
Kayınvalide ile bari bu konuda yarışmayalım yaa :KK45:

O zaman sineceğine bizzat eşinle konuşmalısın.
İkinci yapısında konustum zaten annesi darilir diye teklif etmiş. Bir tartışmaya dönüşmedi ama hosuma gitmediğini belirttim haklısın ama annemin darilmasini istemiyorum dedi.

ben öenmsemiyorum ya, hatta büyüğüm olduğu için kayınvalideme ben teklif hatta ısrar ederim öne oturması için
nasıl kendi anneme babama ısrar ediyorsam
eşimin de teklif etmesine bozulmam
bence abartıyorsunuz
ufak şeyler bunlar ya böyle şeyleri dert edip kendinizi sıkmayın

Eşinizin teklif etmesi doğru değil belki ama çok büyütmeyin bence..
Aslında kayınvalidenizin hayır deyip arkaya geçmesi gerekiyor..
ilk cümlene katılıyorum ikinci cümlene katılmıyorum.
Bu yapacak kaynana sanırım bir tek benim annem. O da ne yaparsa yapsın yaranamaz zaten bizim geline.
O yüzden fazla iyimser bir yaklaşım.

Yahu otursun, siz oturunca boyunuz uzamayacak ya da kv oturdu diye kısalmayacak.
Arabada benden büyük biri olduğu sürece her zaman kendim yer veririm.
Kime ne ispatlanıyor ön koltuğa oturmakla?
Kimse kusura bakmasın, arabada büyüklerime yer veriyor olabilirim ama o adamla hayatımı paylaşan benim.
Ne oturmadım diye değerim eksilir ne de oturdum diye mükemmel aile olurum.
Takılmayın şunun gibi şeylere, siz teklif edin.

kayınpederim varken o öne oturur..bende çok garipsemiştim ama artık alıştım..ama kayınvalidem yalnızsa ben öne oturuyorum..ama takma hiç kafana boşver..eşinin seni arka plana attığı falan yok..böyle şeylerle ölçme...dedim ya bende yaptım zamanında ama boşaymış..boşverr kafana takma...

Öne oturanın başı göğe mi eriyor anlamadım valla daha önce de bir üye sormuştu hatta kavga etmişti eşiyle bu yüzden.
Kadın öne otursa ne olur kendini saygın hisseder aksine ne güzel.
Arkaya oturanın incileri dökülmüyor.
Böyle şeyleri sorun edenleri hiç anlamıyorum ya.

Back
X