canim belki garip gelebilir ama keske kayinvalidem bana daha sIk gelse. Ayni sehirde oturuyoruz biz, o yüzden kalmaya gelmiyor. Cok iyi anlasiyoruz. Misafirlige gelir, mutfaga bir girer, bulasik vs ne varsa hepsini o yapar, sunumu ben yaparim sadece.
Birak anne yapma diye kavga ederiz. Anne lafi dinle git otur dinlen okuyorsun sen, zaten yoruluyorsun bütün gün der. Kendi oglunu´nun tarafini hic tutmaz, hep benim tarafimi tutar.
Cok güzeldir muhabbeti, icimi acar. Cok sansliyim kayinvalide konusunda. Kayinpederimle pek anlasamiyordum, ama oda degisiyor sanki yavas yavas.
haline şükret diyemicem aama biz daha yeni evlendik 2 ay oldu kayın validem eşimin kız kardeşini y6az boyunca kalması için evimize gönderiyor evliliğimin il ayları mafoldu.allah sabır versin bize.sana tavsiyem eşinle aranızdaki saygıyı tüketme eşineçok kızma ama konuşarak eşini kendi tarafına çek eşin sana hakverecektir ve eşine iş düşüyo eşinin nazikce ailesi ile konuşması gerekiyo sonuçta senin evin bir konaklama yeri veya otel değil.kendini kesinlikle ezdirme ...
Annemi kaybettim.Hayattayken O da gelirdi ama insan annesi varken yorulmuyor ki.İşten dönünce bakıyorsun yemeğin yapılmış,evin toparlanmış sonuçta anne yüreği...Üstelik buna rağmen yalvara yalvara 15 gün zor tutardım. İnsan annesinin yanında diken üstü olmuyor.Yatsam yanlış anlar mı kalksam yanlış anlar mı gibi derdin olmuyor.CANIM ANNEM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?