kayınvalidenin yatılı misafir olarak gelmesi

Kıymetini bil canım kayınvalidenin. Çok şanslısın. Keşke benim kv.de böyle olsaydı..

yurt dışında yaşadığımız için 1 ay benim ailemde 1 ay eşimin ailesinde kalıyoruz her yıl. ama ben bizim eve gelip kalmalarını çok istiyorum. bu sene onlar gelecek.
bence 1 ay misafirlik 1 ay ev sahipliğinden daha zor :26:

kaynanam kayınpederim yok ama keşke eşimin akrabaları arada gelseler oturmaya..
kalmayı bilmem zaten yakınız ama 2 senedir kimse açmadı kapımı...
sende aranızda bi sorun yoksa yılda 1 ay idare edilir....

günaydın arkadaşım...
ben de uzun süreli kalışları onaylamıyorum...sonuçta herkesin bi düzeni var...
elbette gelip gidecekler..

benim kayınvalidem ve kayınpederim gelmek istediklerinde ya da hadi
gelin diye davet ettiğimde cuma akşamı gelirler,
pazartesi sabahı ben işe giderken dönerler...

çalıştığım için şimdiye kadar uzatmadılar...sanırım karşılıklı anlayış gerekiyor..
tek taraflı olmaz...

Aslında 1 ay biraz fazla 1-2 hafta nelerine yetmiyor. Ama yapcak bişey yok senede 1 ay gelipte kalması o kadar da sorun olmamalı sonuçta herkesin dediği gibi oğlunun evi. Ama şu 1 ayı sizin izininize getirmemesi gerekir bence. Ve bu 1 ay sürecinde huzurunuzu bozmuyorsa sorun yok. Yakın oturupda hergün dibinizde biteceğine senede 1ay gelip kalsın hepsi bi anda çıksın ortadan

Son düzenleme:
haline şükret diyemicem aama biz daha yeni evlendik 2 ay oldu kayın validem eşimin kız kardeşini y6az boyunca kalması için evimize gönderiyor evliliğimin il ayları mafoldu.allah sabır versin bize.sana tavsiyem eşinle aranızdaki saygıyı tüketme eşineçok kızma ama konuşarak eşini kendi tarafına çek eşin sana hakverecektir ve eşine iş düşüyo eşinin nazikce ailesi ile konuşması gerekiyo sonuçta senin evin bir konaklama yeri veya otel değil.kendini kesinlikle ezdirme ...

yani görümcen kalmaya mı geliyo yaz için :S saçmalık

üstelik 2 buçuk aylık evliyiz.eşimin matemetiği iyi görümcem össye hazırlanıyo eşim matematik çalıştırcakmış evlililiğimizin ilk ay6ları berbatyarın geliyo görümcem

Annem de kayınvalidem de bir minibüs mesafesi uzaklıkta olduklarından yatıya kalan olmadı..

Bilemeyeceğim ama biraz daha açarsanız durum hakkında daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.. Mesela aynı şehirde olmanıza rağmen mi bir ay yatıya geliyorlar ?

Daha detaylı yazarsanız daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Kayınvalideniz şehirdışında mı oturuyor ki 1 ay kalıyor ?

Ya da yeni mi evlisiniz ? vs...

Ben 8 aylık evliyim ve ailelerimiz yakın mesafede bana hala yeni evlisin çalışıyosun haftasonu rahatsız etmeyelim diye gelmezler pek şükürler olsun anlayışlılar Ama biz akşamları ziyaretlerine gideriz ara ara ailelerimizin..

Son düzenleme:
hayır aynı şehirde dğiliz ben yatılıya gelmesinede bişey demiyorum görümcemin ama biz daha 2 aylık evliyken bi buçuk ay gelip kalınırmı

benim ailemde sehir disinda annem en fazla 3 gun kalmistir geldiginde oda yalvar yakar
rahatsiz etmek istemez asla heleki yeni evliyken zor gelirdi
1-1.5 ay uzun bi sure kesinlikle

daha 4 aylık evliyken eltim cocuklarıyla bize kalmaya geldi 1hafta hemde , onlara gıtmıstık hiç bana bir şey sorulmadan bizde geliyoruz dediler.

İlk başta benim için problem olmadı ama delirmek üzereydim son günlerde malesef. Bir daha gelmelerini istiyor muyum asla evimin altını üstüne getirdi o çocuklar cinnet geçirecektim neredeyse.

Şu anda 1 senelik evliyim ve zaten çalışıyorum gündem konusuda kayınvalıdem ve diğer eltimin cocugyla bize gelip 15 gün kalması üstelik aynı şehirdeyken bana normal gelmiyor kusura bakmayında hem çalışıyorum beni görmeye vakit geçirmeye gelmek isteyen insan ben çalışmıyorken gelirdi ama şimdi ne alaka zaten kocamı aksamdan aksama görüyorum ne bilim çalışan bayana üstelik aynı şehirdeyken kalmak bana abes geliyor.

Bana anlayışssız diyenler oldu gelip kalsın ne olacak diyenler oldu evet ben anlayışsısızm ve istemiyorum.

ya tabı kı gelcekler ve geldıklerınde guzel bı sekılde agırlaman gerekır ama 1 ay gercekten uzun bı zaman 1 hafta kalıp gıtseler ya
calısınca zor oluo yemek camasır bulasık

ahhhh canım benim, mekanı cennet olsun annenin inşallah. seni çok iyi anlıyorum. benim k.v. de gelirdi, eli elinin üstünde oturur durudu, kadın kahvaltı bile hazırlamazdı; hep düşünürdüm acaba benden mi bekliyor diye ki sabahın köründe gidiyorum işe neyse ki çocuk olunca, kadıncağız çocuğa bak deriz diye korkusundan gelmiyor:) sefamızı k.v. sürer, cefamızı annem çeker. zavallı annem, hem kızıma bakar, hem yemek yapar, hem de nazımıza oynar, öteki de anca arada bi nifak tohumu eker kaçar...

biz daha 5 bir haftalık evliyken yani balayından döndükten hemen sonra geldi kv ve kayınbabam.zaten balayına da zorla gittik oraya da peşimizden geliyorlardı.hiç duydunuzmu böyle bişey balayında bile peşimi bırakmıyor pes valla.ben eşime onlarla gitmem dedim.oda sabah kaçırır gibi götürdü beni tatile.onların haberi var dedi halbuki yokmuş.sonra arkamızdan telefon ettiler bana kayınbabam size gelince hesanızı soracam dedi. evlendik evleneli sık sık gelirler.şimdi ikizlerim var torunları özledik diye 15 günde bizdeler. 4 5 gün kalıp gidiyorlar.bekar bir kaynım var iş nedeniyle farklı bir şehirde kalıyor..onun yanına gidiyorlar.Allahtan bekar yani.o evlenince 6 ay bizde 6 ayda kaynımda kalacaklarmış öyle söylüyorlar.ben kafayı yemeyimde kim yesin. bu arada bizde kaynanamla farklı şehirlerdeyiz.Allahtan aynı şehirde değiliz yoksa hergün bizdeydi sanırım.

oluyor, ne yapalım..Zor bir durum, özellikle de yaz tatillerinin kayınvalidenin yanında geçmesi...Bende de aynı, yazın ne dinlenebiliyorsun ne rahat hareket edebiliyorsun; çalışan birine çok daha zor...

bukadar uzun misafirlik olmaz birdaha aynısı basıma gelirse yüzüne nazikçe sölicem ama anlamayan gene anlamaz suçlu ben olurum .artık umrumda değil.yanlış yapıyorum ama eşimin yüzüne devamlı vuruyorum

haklısnız üstelik aynı şehirde... eşinizle konuşuşun bence oda kayınvalidenizle konuşsun eğer hiç sesiz kalırsanız iyice tepenize binerler sizinde bi özeliniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…