Ayy lütfen en huzur evi falan ne demek Egem sen düzgün yetiştirmişsindir evlatlarını eminim.
Ayrıca çocuğuna yük olmayı bile aklından geçireceğini sanmıyorum burada bile öyle hassassın ki onlar incinmesin ne bileyim gelin laf etmesin diye eminim gereğinden bile fazla özen gösterirsin.
Senin gibi kayınvalideyi bulsunlar da daha ne isterler,kendini şartlama bazı şeyleri konuştukça çekiyoruz sanki üstümüze.
Değil yatılı gelmek, oturmaya bile gelemezler ben davet etmediğim sürece. Zaten sevimsiz birşey..
neden biliyormusun canım,annem aman gelin alınmasın,aman kırılmasın dedikçe kötü oldu.özen gösterdikçe ters tepti.
Emin misin? acaba annen olduğu için objektif bakamıyor olabilir misin? ya da senin bilmediğin şeyler yaşanmış olabilir mi?
Yanlış anlama, melek gibi k.valide kötü gelin ya da kötü k.valide melek gibi gelin durumları bana film hikayesi gibi geliyor. Genelde bu tarz sorunlar etki-tepki olarak gelişiyor da...
neden biliyormusun canım,annem aman gelin alınmasın,aman kırılmasın dedikçe kötü oldu.özen gösterdikçe ters tepti.
yok canım,annem gerçekten bize göstermediği ilgiyi gelinimize gösterdi,bizim gelinimiz her lafı kendine çevirip alınacak biridir.onun için hep temkinli konuşur annem.eğer bir şeye alınsın gelinimiz evde misafir bile olmasını umursamaz sayıp sayıştırır.aslında bütün suç kardeşimde.her olayı karısından dinliyor.gelip ne oluyor diye sormuyor bile,neyse allah büyüktür.onları da göreceğiz.hatta ben arkasından söylendiğimde boşver diyor annem,kardeşim arayıp sormazken,annem arıyor.
ben bi şekilde küstüm ve kafam rahat...
Annemi kaybettim.Hayattayken O da gelirdi ama insan annesi varken yorulmuyor ki.İşten dönünce bakıyorsun yemeğin yapılmış,evin toparlanmış sonuçta anne yüreği...Üstelik buna rağmen yalvara yalvara 15 gün zor tutardım. İnsan annesinin yanında diken üstü olmuyor.Yatsam yanlış anlar mı kalksam yanlış anlar mı gibi derdin olmuyor.CANIM ANNEM...
Bence bunun kalma süresiyle alakası yok. Kalanla alakası var.
Şimdi melek gibi bir kv - kp in olsa. Sana annen gibi davransa. Karışmasa, etmese, gelinini gelin değilde evladı gibi görse, oğluyla arasını bozmasa, kırıcı değilde yapıcı olsa gel başımın üstünde 1 ay değil 1 sene kal.
Ama vıdı vıdı konuşan biriyse, kaynanalık yapmaya yer alıyorsa, oğlunu dolduruşa getiriyorsa, her yaptığına bir kulp takıyorsa, herşeye karışıyorsa bu insanı gelini değil kendi yakınları bile istemez 2 gün kalmasını.
Neden kp ler gelsin kalsın deniliyorsa kv ler istenilmiyor. Çünkü kp lerin bu tür şeylerle işi olmuyor. Adam yiyip içiyor muhabbetini yapıyor köşesine çekiliyor. Ama kv tam tersi.
Bunun dışında 1 ay çok uzun bir süre. Bu kadar uzun kalmalara karşıyım. Sırf bende değil bende başkasında kalamam. Kendi annem de bile 2 günden fazla kalınca ne kadar annem olsada insan çekiniyor artık. Düzenini bozdummu, rahatsızlık verdim mi diye. Bana göre herkes evini bilmeli. Oğlunda olsa kızında olsa annende babanda olsa misafirliğini uzatmadan geri dönmeyi bilmeli. Zaten bana göre zorunda kalmadıkça 2 günden fazla misafirlik fazla bence. Hele ki herşeye karışan bir kv isen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?