Kayınvalideniz böyle dese ne derdiniz?Benim içimde kaldı atamıyorum kızlar

Yine de evlilik birbirine yemek hazırlamak değildir demen komik geldi.Neyse Sanırım ısrarla laf sokmak istiyorsun.Sağ ol yorumun için.
Cunku... belirli bir yasa ve olgunluga erismis insanlarin yiyecek hazirlamasini beklemeleri bana abes geliyor. Aslina bakarsan sen gelinsin lafindan sonra o kahveyi yapmayacaktin.

Haha siz gereken cevabı vermişsiniz eşiniz de hak vermiş.

Zaten gerekeni söyleyebilsem rahatlıcam da içimde patlıyorum

Haklısınız...

Kırıldığımı anladı evet.Bir yandan aslında kırmaktan korkuyor onu hissediyorum.Zaten çözemedim bir iyi bir kötü

Cunku... belirli bir yasa ve olgunluga erismis insanlarin yiyecek hazirlamasini beklemeleri bana abes geliyor. Aslina bakarsan sen gelinsin lafindan sonra o kahveyi yapmayacaktin.
Biz eşimle sen de acıktın mı ne yesek diye konuşurken ekmek arası yapayım mı sana dedi.Cevabım da olur hazırlayalım olacaktı.Şimdi bu olayın yetişkinlikle olgunlukla evliliğin yemek hazırlamak olmadığıyla bir alakasını göremedim ben o yüzden anlamsız dedim.Sizin yetişkin olduğunuzu acıktığınızda kendiniz hazırladığınızı anladım ama ben kendi evimde gibi gidip bir şey demeden dolap açamazdım.Konu zaten kv araya girip laf söylemesiydi.Kahveyi de utansın diye yaptım utandı da kalktı yardım etti.Ama keşke hiç kalkmasaydım evet şimdi olsa öyle yapardım ben birden doydum derdim

Sen gelinsin lafindan sonra Allahin. ir kulu bana o kahveyi yaptiramazdi.

Keske pat pat soyleseydiniz yuzune. Icinizde kalmamis olurdu. Hem de kv herseye burnunu sokmamayi ogrenmis olurdu

Tipik oğlunu kıskanan kv.Ben şu an rahatsızım.Dün eşim yemek hazırlıyordu.Kv oğlumu getirdi(oğlum ondaydi) ve çok hasta olduğumu biliyor.3 gun yattim.3.gün aaa hasta misin diye geldi.Gecmis olsun bile demedi.Ve birde üstüne esimi yemek yaparken gorunce X yapamaz sen geçsene yemeğin başına dedi kv.Neden yapamazmış.Eli kolu tutuyor şükür.Ki ben yapabilecek olsaydım yemek zaten hazır olurdu.Hayat müşterek hasta olduğum durumlarda eşim yapmayacakta kim yapacak yemeği dedim.Sustu kaldı.Esim sofrayı hazırlayana kadar içi gitti.31 yaşındaki adama çocuk muamelesi yapıyor.Ve bariz bana yardim etmesinden rahatsiz oluyor.Allahtan eşim de yapıyorum işte neden yapmayayım kız hasta görüyorsun dedi.Agzini açamadı daha da.Cevabini vereceksin.Icinde kalırsa sen yıpranırsin.

Hayir iste orada sen gelinsin lafinin meali : kahveyi yapmak senin gorevin demek . Altinda tepeden bakma, seni bastan bir ezikleme cabasi var. Utandigini sanmiyorum cunku gelecekte de ayni seyi isteyecek goreceksin. O yuzden kahveleri donusumlu yapin dedim.

Senin aciktim deyip kocandan hazirlamasini beklemen, kayinvalidenin senden kahve hazirlamani beklemesi. Ben iste bu gorev gibi gormelere /dayatmalara karsiyim. Dogru olan beraber yapmak , beraber hazirlamak. Bastan beraber yapalim deseydi oyle gorunmeyecekti ama sonradan yardima gelmesi bana samimiyetsiz geldi .

Allah herkesin gönlüne göre versin

Eşim sağ olsun düşünceli davranıp yapayım mı dedi ben ona yap dememiştim.Olan oldu zaten ben de yediremediğim için paylaştım

kadınların dusmani malesef ki yine kadinlar ogullarina kiyamayip her isleriji kendileri yapiyolar sonra da evlenince eslerine yardim edince zorlarina gidiyo kendileri de gelin oldu kendileri de es oldu bunu niye dert ediyolar ki anlamıyorum

Bence asla içinizd atmayın sonradan böyle düşünüyorsunuz içinize batıyor.Siz de laf arasında söyleyin gülerek

Eşinizin size deger vermesini istemiyor bundan huzursuz kv anlaşilan eşinizde de biraz ana kuzulugu hissettim gogsunu gere gere karişma anne ben hatunuma ellerimle hazirlayacgm.deseydi de kv o dilini yutsaydi keşke. Eşinizde ailesine karsi sizi pek savunacak bir tip degil gibi geldi bana

ne kadar guzel olgun yorum yapmissiniz.

konu sahibi, hassas birisiniz belli ki ama kendinizi doldurmayin amaaan analik halleri diyip gecin kim bilir bizler nasil jayinvalide olacagiz :) esinize bir sey demeyin sindi ama hani oyle sohbet ederken anneler jiyamiyor iste senin annen sana bi jiyamadi beni ne kadar severse sevsin oglu nun sen oldugunu hep hissettiriuor vs dersiniz.

Az önce bi oğlu olmalı insanin yazısını okudum başka konuda iste tam öyle bi kaynana modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…