- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Kv niz anne gibi konuşmuş faydalı şeyler ye diye onda bir şey yok da.Eşim mesela annesine diyordu karım iyi bakıyor bana diye.Onların aile yakınına gittik.Kadın dedi ki gelin iyi bakmış oğluna bak kilo almış dedi.Kv de yok o hep yerdi böyleydi de bir ara görev yerinden dolayı zayıflamıştı dedi.
Sonra eve geldik bu sefer diyor ki sen böyle yemezdin....o iki yüzlülüğe gıcık oldum.Hayır herkes gelin iyi bakmış diyor sen de desen ölür müsün.Zayıflasa oğlum niye zayıfladın der ama.
Eşim o an annesini savundu ne dedi ki kadın diye.Onda laf bitmez ki güzel yemeklerime dayanamıyor desem sen önüne koyma der.
Vallahi o zaman en güzeli hiiiiç kulak asmamak. Ben ilk başlarda biraz rahatsız olmuştum, acaba beni sevmiyor mu diye, sonra iyi niyetli olduğuna inandım, böyle ani çıkışlarını da komik bulup gülmeye alıştım :) Kötüye yorup kafanda büyütürsen yok yere sorun yaratırsın, görmezden gelirsen mutlu olursun. Başkaları "oğluna iyi bakmış" dedikçe sen de git kv'ne sarıl, annesi de oğlunu çok güzel yetiştirmiş, o da bana çok iyi bakıyor de gönlünü al :)
Benim annem de eskiden başkasının yanında beni övmezdi, herkes "aman ne akıllı" dese, bizimki "hiç ders çalışmıyo ki, ev işi yapmıyo, odasını toplamıyo, vs vs" diye beni gömer dururdu. Şimdi yüksek mühendisim, iyi bir kariyerim var, anneme sorsan yine beni övmez ama artık gömmüyor da :)
mühendis biliyorum da yüksek mühendis değişikmiş...yüksek lisans yapan mühendislere mi deniyor?
en azından aşama kaydetmiş kv gömmememesi de iyi
Ben sizin eşinizi sormadım ki?
Konu acmissin cevap verenede ayip ediyosun:) tamam nispet yapar gibi olmus arkadasinki ama..boylede yapabilirdi esin mesela..Ben sizin eşinizi sormadım ki?
Konu acmissin cevap verenede ayip ediyosun:) tamam nispet yapar gibi olmus arkadasinki ama..boylede yapabilirdi esin mesela..
Ya ben seni savunuyorum sen bana saydiriyosun:)) nispet yapiyormus gibi olmus ama esin bu sekilde davranabilirdi demek istemis dedim:))Allah aşkına tanımadığım etmediğim insana neyin nispetini yapacagim. Kaldı ki tanidiklarima bile nispet yaptığım yoktur.
İki çocukla nispet yapacak zamanım yok arada okuyup yorum yapıyorum sadece.
Ya ben seni savunuyorum sen bana saydiriyosun:)) nispet yapiyormus gibi olmus ama esin bu sekilde davranabilirdi demek istemis dedim:))
Konu sahipleri cevap begenmiyolar son zamanlarda:)) birde sanki bi konu acildiginda herkes sadece soruya cevap veriyo. Herkes kendinden biseyler katarak yaziyo yaniYok kız sana ne saydirayim :))) eşimi sormadı ama konu sahibi kaynanama cevabım ne olurdu sordu bende ona cevap verdim.
Böyle algilanacanigi dusunmedim tabi ben saf artniyet dusunmedigim için
Konu sahipleri cevap begenmiyolar son zamanlarda:)) birde sanki bi konu acildiginda herkes sadece soruya cevap veriyo. Herkes kendinden biseyler katarak yaziyo yani
Bence o da oyle anlamistir o yuzden oyle tepki verdi, dogrusunu gelince kendisi anlatsin:)Ne diyeyim konu sahibinin Kendi düşüncesi sonuçta art niyet barındıran bir insan değilim. Hiçte nispet açısından da bakmadım ne yalan söyleyim :)
Konu acmissin cevap verenede ayip ediyosun:) tamam nispet yapar gibi olmus arkadasinki ama..boylede yapabilirdi esin mesela..
Bende mesela dedim zaten.
Iki tane oglum var cok sukur:) emin ol o potsnsiyelin babasi var bende:)) bilsek konuna hic yazmazdik bacim geleni tersliyosun geceni tersliyosun. Kadin kotu birsey demedi.. yanlis anladin demem niye rahatsiz etti seni? O kocasindan ornek verdi diye kiskanmadin insallah:))Bence morali bozuk bir insanı daha bozmak olan ayıptır.Ayrıca size yazmamıştım bence arkadaş yetişkin olarak bana kendisi cevap verebilecektir.Aynı benim kv gibi araya girdiniz sizde de potansiyel gördüm
Mesela diyince ne değişti ki?
Iki tane oglum var cok sukur:) emin ol o potsnsiyelin babasi var bende:)) bilsek konuna hic yazmazdik bacim geleni tersliyosun geceni tersliyosun. Kadin kotu birsey demedi.. yanlis anladin demem niye rahatsiz etti seni? O kocasindan ornek verdi diye kiskanmadin insallah:))
Yok kız sana ne saydirayim :))) eşimi sormadı ama konu sahibi kaynanama cevabım ne olurdu sordu bende ona cevap verdim.
Böyle algilanacanigi dusunmedim tabi ben saf artniyet dusunmedigim için
Keşke bana yaptığınız bu tavrı eşinize yapsaydiniz da o da kalkıp annesine rağmen size birşeyler hazirlasaydineyse Allah gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?