Kayınvalideniz böyle dese ne derdiniz?Benim içimde kaldı atamıyorum kızlar

Vallahi o zaman en güzeli hiiiiç kulak asmamak. Ben ilk başlarda biraz rahatsız olmuştum, acaba beni sevmiyor mu diye, sonra iyi niyetli olduğuna inandım, böyle ani çıkışlarını da komik bulup gülmeye alıştım :) Kötüye yorup kafanda büyütürsen yok yere sorun yaratırsın, görmezden gelirsen mutlu olursun. Başkaları "oğluna iyi bakmış" dedikçe sen de git kv'ne sarıl, annesi de oğlunu çok güzel yetiştirmiş, o da bana çok iyi bakıyor de gönlünü al :)

Benim annem de eskiden başkasının yanında beni övmezdi, herkes "aman ne akıllı" dese, bizimki "hiç ders çalışmıyo ki, ev işi yapmıyo, odasını toplamıyo, vs vs" diye beni gömer dururdu. Şimdi yüksek mühendisim, iyi bir kariyerim var, anneme sorsan yine beni övmez ama artık gömmüyor da :)

mühendis biliyorum da yüksek mühendis değişikmiş...yüksek lisans yapan mühendislere mi deniyor?
en azından aşama kaydetmiş kv gömmememesi de iyi

mühendis biliyorum da yüksek mühendis değişikmiş...yüksek lisans yapan mühendislere mi deniyor?
en azından aşama kaydetmiş kv gömmememesi de iyi

evet, masterını tamamlayanlar yük.müh, doktorasını yapanlar dr müh :)
daha dr olamadık, ama olsam da annem övmemeye, inceden de gömmeye devam eder :)

Konu acmissin cevap verenede ayip ediyosun:) tamam nispet yapar gibi olmus arkadasinki ama..boylede yapabilirdi esin mesela..

Allah aşkına tanımadığım etmediğim insana neyin nispetini yapacagim. Kaldı ki tanidiklarima bile nispet yaptığım yoktur.

İki çocukla nispet yapacak zamanım yok arada okuyup yorum yapıyorum sadece.

Ya gerçekten senin içinde kalmış
Mesela benim kaynanam dünya iyisidir ama onun bile ufak tefek lafları içime oturuyor. Bu hayatın bir gerçeği :)
Senin kaynana biraz da soğuk ve kendini sevdiremeyen bir tip sanırım
Acı ona, belki o zaman boşverirsin

Allah aşkına tanımadığım etmediğim insana neyin nispetini yapacagim. Kaldı ki tanidiklarima bile nispet yaptığım yoktur.

İki çocukla nispet yapacak zamanım yok arada okuyup yorum yapıyorum sadece.
Ya ben seni savunuyorum sen bana saydiriyosun:)) nispet yapiyormus gibi olmus ama esin bu sekilde davranabilirdi demek istemis dedim:))

Ya ben seni savunuyorum sen bana saydiriyosun:)) nispet yapiyormus gibi olmus ama esin bu sekilde davranabilirdi demek istemis dedim:))

Yok kız sana ne saydirayim :))) eşimi sormadı ama konu sahibi kaynanama cevabım ne olurdu sordu bende ona cevap verdim.

Böyle algilanacanigi dusunmedim tabi ben saf artniyet dusunmedigim için

Yok kız sana ne saydirayim :))) eşimi sormadı ama konu sahibi kaynanama cevabım ne olurdu sordu bende ona cevap verdim.

Konu sahipleri cevap begenmiyolar son zamanlarda:)) birde sanki bi konu acildiginda herkes sadece soruya cevap veriyo. Herkes kendinden biseyler katarak yaziyo yani

Konu sahipleri cevap begenmiyolar son zamanlarda:)) birde sanki bi konu acildiginda herkes sadece soruya cevap veriyo. Herkes kendinden biseyler katarak yaziyo yani

Ne diyeyim konu sahibinin Kendi düşüncesi sonuçta art niyet barındıran bir insan değilim. Hiçte nispet açısından da bakmadım ne yalan söyleyim :)

Konu acmissin cevap verenede ayip ediyosun:) tamam nispet yapar gibi olmus arkadasinki ama..boylede yapabilirdi esin mesela..

Bence morali bozuk bir insanı daha bozmak olan ayıptır.Ayrıca size yazmamıştım bence arkadaş yetişkin olarak bana kendisi cevap verebilecektir.Aynı benim kv gibi araya girdiniz sizde de potansiyel gördüm

Bence morali bozuk bir insanı daha bozmak olan ayıptır.Ayrıca size yazmamıştım bence arkadaş yetişkin olarak bana kendisi cevap verebilecektir.Aynı benim kv gibi araya girdiniz sizde de potansiyel gördüm
Iki tane oglum var cok sukur:) emin ol o potsnsiyelin babasi var bende:)) bilsek konuna hic yazmazdik bacim geleni tersliyosun geceni tersliyosun. Kadin kotu birsey demedi.. yanlis anladin demem niye rahatsiz etti seni? O kocasindan ornek verdi diye kiskanmadin insallah:))

Neyse canım ben kaçtım konudan yoksa sopa ile kovalicak herhalde

İşte kaynananıza ne derdiniz dedim eşiniz bu durumda ne yapardı demedim ama siz galba söylemek istediniz öylesine.Sonradan olgunca düşününce zaten eşimin mantıklı davrandığını fark ettim.Annesini de kırmadı beni de.

Keşke bana yaptığınız bu tavrı eşinize yapsaydiniz da o da kalkıp annesine rağmen size birşeyler hazirlasaydi neyse Allah gönlünüze göre versin.

Beni düşünen eşime neden tavır koyayım ki?Anneyi çiğnemek iyi bir şey mi sence...Allah seninde gönlüne göre versin.Cevap veremeyince sanırım eşime saldırasınız geldi.Konu kv deydi ama neyse sizin eşimle yarıştırasınız gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…