- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi Liona Esposito
Ben görsem hiç sorun etmezdim bu kadar ile kalacaksa tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kayinvalidesiniz galibaBence açık aramaya çalışmışsınız kaynana diye anneniz olsa hiç.sorun etmezsiniz anlamadım oğlunun evinde buzdolabını izinle mi açması gerekiyor ya da oyuncak toplarken? Niye kullanılmayan odaya götürsün ki bakmak için. Kullanılmayan oda niye dağınık olsun ki.Ayrıfa çarşafın nesine baksın size göstere göstere üstelik ve bu kadar fa anlam yüklemeyin şu yatak odasına her oda gibi oda işte ekstra uyuyorsunuz çekmece karıştırmamış ya
7 yıl önce sözde büyük bir sevgiyle çok iyi bir aileye gelin gittim , kayın valide evimin onda bir anahtarı olsun diye ölüp bitti vermedim , görümceler evime her geldiklerinde kıyı köşe karıştırmak için aynı şekilde olmadı anlaşamadık ve ayrılmaya karar verdik dün eve eşyalarımı toplama gittiğimde evim o muhteşem aile tarafından talan edilmiş her odaya her köşeye diledikleri gibi girip gönüllerince bedava alışveriş yapmışlar evimdekızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
sonra yatak odama girdi etrafı inceliyor çarşafı inceliyor. anlamıyorum bi bana mı tuhaf geliyor? teftiş eder açık arar gibi. bi keresinde de güya bana çaktırmadan elbise dolabımı karıştırmıştı.
Acaba kayınvalide oldugu için ters gelmiş olabilir mi size ? Mesela kendi anneniz buzdolabını karıstırsa oyuncakları bir yerlere koysa rahatsız olur muydunuz yine de ? Yani benim k.validem yok ama annem hafta içi hep bizde. evde ne var ne yok benden iyi bilir. dolapta ne var ne eksik acar bakar. eksik olan bir sey varsa dondurucuyu doldurur. kuruyan kıyafetleri katlar dolaba yerleştirir. cocukların kıyafetleri kirlendi mi yıkama zamanı geldi mi söyler. x`in çamasırı kalmadı makineyi calıştırın der. hatta sabahları gelince kahvaltıyı hazırlar biz uyurken gelir bizi kaldırır kalkın artık kahvaltı hazır işe gec kalacaksınız gibi.. hic rahatsızlık dyymadım ben. Acaba k.validem yapsaydı bunları rahatsız olur muydum ki :/kızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
sonra yatak odama girdi etrafı inceliyor çarşafı inceliyor. anlamıyorum bi bana mı tuhaf geliyor? teftiş eder açık arar gibi. bi keresinde de güya bana çaktırmadan elbise dolabımı karıştırmıştı.
biri kız kardeşim bile giremez yazmış ben şok.Yatak odasi kutsalcilari geldi mi? Yatak odanizda turbe falan mi var neden kutsal olsun ki. Bir zahmet yataginizi,camasirinizi toparlarsaniz biri girdiginde kimseye mahcup olmazsiniz arkadaslar. O zaman o kutsallik da kalmaz![]()
biri kız kardeşim bile giremez yazmış ben şok.
Bende bunu diyecektim, yatak odası ekstra uyudugu için değil, ekstra sevisildigi için yatak odası oluyorKayinvalidenin düşündüklerini anne kızı için düşünmez mesela. Anne gelir eve hizmet beklemez dağınıksa yardım etmeye çalışır, kv aa ne pis ne dağınık oğluma iyi bakmıyor diye düşünür bu sadece küçük bir örnek. Ayrica yatak odası mahrem bir alan sizi bilmem ama ben o odada sevişiyorum'da sadece uyumuyorum insanlık halı birşeyler unutulabilir,unutulmasa dahi benim özel alanıma kimse paldır güldür giremez.
tavana ayna filan taktırdılarsa artık bilemiyorum. ne annemde ne ablamda ne de başka bir akrabamda bu yatak odası takıntısını gördüm ben. çok anormal geliyor. bi tek burada gördüm bu olayı. ikincisi de buzdolabı kutsalcıları. kaynana buzdolabını açınca noluyor bi desinler hele. ben kayınvalidemin evinde açar, alacağımı alırım. o da benimkini açsın ne var bunda. hani aşırıya kaçmak, kurcalamak tabi ki yanlış ve rahatsız edici ama alt tarafı bir oda alt tarafı bi dolap.valla anlamadim ne var ki bu yatak odasinda?
İnsanlarin hayati ne kadar zor ya. Dolaba baktin,odaya girdin,bana yan baktin,cocuguma bakmadin,baksan da yanlis baktin. Uzar giderlertavana ayna filan taktırdılarsa artık bilemiyorum. ne annemde ne ablamda ne de başka bir akrabamda bu yatak odası takıntısını gördüm ben. çok anormal geliyor. bi tek burada gördüm bu olayı. ikincisi de buzdolabı kutsalcıları. kaynana buzdolabını açınca noluyor bi desinler hele. ben kayınvalidemin evinde açar, alacağımı alırım. o da benimkini açsın ne var bunda. hani aşırıya kaçmak, kurcalamak tabi ki yanlış ve rahatsız edici ama alt tarafı bir oda alt tarafı bi dolap.
kızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
Benim kv de de öyledir. Kapisi açık olsada kapının dışından konuşur ordan geçmez falan. Tuvalete gideceğinde müsait mi arka taraf der. Kendince kibarlık yapar bizde ona hep burası senin evin modunda lütfen falan diye söyleriz. Bizimkinin hoşuna böyle gidiyor :)Ben çok takılmam ama benim kv asla bana sormadan birşeye dokunmaz, bir odaya girmez. Zaten tüm odalarımın kaoısı ardına kadar açıktır ama kadının aldığı terbiye böyle. Bir keresinde ben odamda birşey yapıyordum, o kapıdan konuştu benimle. Şaşırıp yüzüne baktığımı hatırlıyorum, "anne kapıda görünmez bariyer mi var, gelsene içeri" diye
Bırakın girsin, dağınıksanız laf etsin, kime ne? Ortamlarda kaynanalık yapmış olur. Siz de hiç umursamazsanız sakin kadın, iyi gelin olursunuz. Boşverin
Misal bana buzdolabı açılması batıyor. Çünkü benim kaynanam ben lavaboya falan gitince sebzelerimi boşaltır gazete serer altına. Defalarca uyarmama, benim eşyalarım zaten poşetli dökülmüyor dememe rağmen. 15-20 kere yapmıştır.tavana ayna filan taktırdılarsa artık bilemiyorum. ne annemde ne ablamda ne de başka bir akrabamda bu yatak odası takıntısını gördüm ben. çok anormal geliyor. bi tek burada gördüm bu olayı. ikincisi de buzdolabı kutsalcıları. kaynana buzdolabını açınca noluyor bi desinler hele. ben kayınvalidemin evinde açar, alacağımı alırım. o da benimkini açsın ne var bunda. hani aşırıya kaçmak, kurcalamak tabi ki yanlış ve rahatsız edici ama alt tarafı bir oda alt tarafı bi dolap.
bu anlattığınız uç bir durum. kaldı ki bunu engellemek de sizin elinizde aslında, ya da daha çok eşinin. önüne geçilemez bi davranış değil, oğlu ağzının payını verebilir. neyse. dediğim gibi uç bir durum, ben bu normal demiyorum ki. benim dediğim sadece buzdolabını açtı diye olay çıkaranların saçmaladığı.Misal bana buzdolabı açılması batıyor. Çünkü benim kaynanam ben lavaboya falan gitince sebzelerimi boşaltır gazete serer altına. Defalarca uyarmama, benim eşyalarım zaten poşetli dökülmüyor dememe rağmen. 15-20 kere yapmıştır.
Kahvaltılıklara bakar, buzdolabından su içme bahanesi ile gittiği mutfaktan “kahvaltılıkların bazıları yarım, öyle olmaz. Tencerede köfte var niye bide yemek yaptın bugün, çok savurgansınız.” Der. Arkamdan da eşime “buzdolabı dağınıktı, öyle buzdolabı olmaz” falan der ki ben zatrn buzdolabına takıntılıyumdır kitap gibidir içerisi.
Ha bide mesela tereyağını alır böler kendine sormadan, alır götürür. 4kişi maaş alıyorlar, bizde tek eşim çalışıyor ve iflas ettiği için borçları kapatıyoruz ancak. Böyle maddi olarak onlar rahat biz sıkıntıdayken, benim ailemin köyden gönderdiklerini alıp alıp götürmeleri batıyor.
Yoksa biri dolabı açtı bişey aldı diye laf eden varsa o zaten onun kötü niyeti. Ama çok kaynana oğluna ve çevreye dedikodu malzemesi çıksın diye o buzdolabını açıyor:)
bu anlattığınız uç bir durum. kaldı ki bunu engellemek de sizin elinizde aslında, ya da daha çok eşinin. önüne geçilemez bi davranış değil, oğlu ağzının payını verebilir. neyse. dediğim gibi uç bir durum, ben bu normal demiyorum ki. benim dediğim sadece buzdolabını açtı diye olay çıkaranların saçmaladığı.
hah hatırladımGeçenlerde vardı ya kayınpeder dolaptan çikolata alıp yemiş diye olay çıkaran gelin
Pardooon çikolata değil godiva.
Evin diğer odalarında sevişilmiyor demek ki.Sıkıcı olsa gerek hep yatak odası.biri kız kardeşim bile giremez yazmış ben şok.
Evin diğer odalarında sevişilmiyor demek ki.Sıkıcı olsa gerek hep yatak odası.![]()