kayınvalideniz evinizi karıştırır mı?

Çok şükür gelince oturur salonda.
Namaz vakti gider cocuk odasında namazını kılar.
Tuvalete gider vs o kadar.
Banyo yaptı bir kere zorla ikna ettik duş al diye utanıyormuş.

İşte öyle insanlara rastlamadığınız için gülüyorsunuz, umarım karşılaşmazsınız ne mutlu size.
Ya ben biraz degisik bakiyorum olaya,rastlasam da gulerim. Camasir karistiran kv komiktir benim icin. Tatli canimi yoramam boyle seylere uzulerek.Umarim siz de kurtulursunuz cevrenizdekilerin garip huylarindan

Özellikle karıştırmaz ama oğluma baktığı için oğlum da evi hep dağıttığı için az çok ne nerede bilir.
Bazı şeyleri görse bile yerini bildiğini belli etmez. Oğlum bir yeri dağıttıysa söyler "ben topladım ama sen bakarsın" diye..

Çok terbiyesiz ve görgüsüz biri kv niz.
Bence artık o geldiğinde özellikle yatakodasının kapısını kilitleyin..
Sorarsa "çocuk gerekli gereksiz hiç onu ilgilendirmeyen yerleri karıştırıyor. Hiç hoşlanmadığım için böyle önlem alıyorum. Daha ufak tabi büyük insan olsa bilir başkasının evinin ve özel eşyalarının karıştırılmayacağını. O da öğrenecek yakında" derseniz mesaj ulaşır.. :KK66:

Asarım suratımı yatak odası mahremdir der kapıyı kapatırdım bir daha olmasın der çıkartırdım ayıp denen bişey var cevap verirse yaşına yakışmadı yaşının kadını ol saygıyı kaybetmeyelim derim

Konuda bahsettikleriniz bunlar degil ki? Bu durumu kimse hakli gormez. Camasir cekmecesini karistiran insana mahremiyet anlatabilirsiniz ama yatak odasina da her gireni mahremiyeti ihlalden suclamamak lazim
Daha once karistirmisti benim görmediğimi zannederek. Bu kez ben de pesinden odaya girdigim icin oyle etrafi inceledi cekmece falan acamadi, yani bi insan neden girerki o odaya ne isi olur zaten orda

iyi de bu anlattıklarınız çok anormal, karşılığında ne yaptınız? Ben olsam kovardım evden o eltiyi, hayırdır yani kendi yapmıyormuymuş neye o kadar heyecanlanmış? En nefret ettiğim hadsiz densiz insan tipi.
Elinden cekip geri yerine koydum yapma boyle şeyler acma bidaha orayi dedim hala guluyor karsimda

Ne kadar ayıp kendini bilmezlik otursun oturduğu yerde ne geziyor evin içinde ben olsam çok kızardım otursanız annecimde karşımda artık bi yüz yüze konuşalım diye iğnelerdim.

Back
X