Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişan ve düğünde iltifat etmişti, güzel kızım çok güzel olmuşsun demişti :) düğünden sonra da sırf telefonda konuştuğumuzdan hatırlamıyorum şimdilik :)
saçlarımın rengini değiştirince çok kızar ve sarı sana çok yakışıyo niye değiştirdin der görümcelerinin yada komşularının yanında över ama yanlızken duymadım hiç
Evet eder sağolsun 'dünyanın en güzel gelini ben kaptım benden mutlusu olmaz artık,bitanem falan der sık sık :) Benim fotolarımı herkese gösteriyormuş benim güzeller güzeli gelinimi görün diye
Evet eder sağolsun 'dünyanın en güzel gelini ben kaptım benden mutlusu olmaz artık,bitanem falan der sık sık :) Benim fotolarımı herkese gösteriyormuş benim güzeller güzeli gelinimi görün diye
Pardon anlayamadım ? Bi onunla derken kadın beni sadece fiziksel olarak gördü diğer marifetlerimi bilmiyor o yüzden tabiki güzelliğim konusunda iltifatlar edecek :)
Giyim i mi beğendiği zaman söyler milletin içinde de der benim gelinim e baksanıza ne kadar güzel gelinim var falan der
Dün de 1 saat içinde misafir gelecekti pasta makarna yufka boregi çorba falan yaptım aslında çok zor değil ama kp i me diyom us ya nazar değeçek söylemeyim diyorum ama çok eli çabuk 1 saat içinde neler yapti falan diyom us ....
Pardon anlayamadım ? Bi onunla derken kadın beni sadece fiziksel olarak gördü diğer marifetlerimi bilmiyor o yüzden tabiki güzelliğim konusunda iltifatlar edecek :)
güzelliği her göz gördüğü için söylüyodur rahatça gerçi onu söylemeyenler de var
her neyse demek istediğim şu güzelliğe görünüşe tamam da diğer marifetlere söylemiyolar malesef
sen duyuyosan ne mutlu sana ne diyeyim
Evlenmeden önce güzelliğim,zarafetim, nezaketimle ilgili şeyler duyardım sık sık. Evlendikten sonra da tüm akraba-i talûkata hamaratlığımdan, evimin düzeninden bahseder olmuş. Hangi akraba gelini/oğlu vs konuşsam biri mutlaka bahsediyor "ailemin" hakkımda söylediklerinden. Sağolsunlar, sevdiğim kadar sevildiğimin farkındayım ve bu çok özel bir şey.
Benim kayinvalidem bi gunden bi gune bana ne guzelsin ne hossundemisligi yoktur ki guzel oldugumun farkindayim. Ovunmek ocin soylemiyorum kiskancliginin farkindayim sadece. Ben ona soyledim bi gun gencken guzelmmissin diye ki sadece mutlu olsun diye soyledim. Basladi guzelligini anlatmaya. Neyse dedim. Nisanimi gectim dugunumde kuafore bi akrabasinin esini getirdi benim yaslarimda. Degil benim suratima bakmak surekli o kizin omzunu oksayip benim akrabalarima ne guzel kiz dimi diyodu. Hay Allah. Kiskanc olunur da bu kadar belli edilir mi? Bilemedim...
kalçama vura vura sever benı kız gözlerini severim senin diye başlar bende alırım onu sarılırm yatarz bırlıkte masallllhhhh evlendıkten sonrada hep böle oluruz ınsallah