- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
Sosyete.
p

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar resmiyete ne gerek var ki canim? Biz cok sukur cok samimiyizdir kayinvalidemle.
O kadar resmiyete ne gerek var ki canim? Biz cok sukur cok samimiyizdir kayinvalidemle.
Onceki konudan biliyorum gercekten com samimisiniz.kol cimdiklemeler falan havada ucusuyo.kanka modundasiniz.
Neyse konuya donersek kv bana kizim der bazende adimi soyler.icten olduktan sonra ne derse desin sorun degil benim icin.
Onceki konudan biliyorum gercekten com samimisiniz.kol cimdiklemeler falan havada ucusuyo.kanka modundasiniz.
Neyse konuya donersek kv bana kizim der bazende adimi soyler.icten olduktan sonra ne derse desin sorun degil benim icin.
Fazla samimiyet çimdik getirmiş![]()
simdi ben yazıcaktım n_o_d ,bendenm çok yaşıcan![]()
Fazla samimiyet çimdik getirmiş![]()
Fazla samimiyet çimdik getirir derler ama.... :))
Haha yorumunu görmeden aynı şeyi yazmışım... :))
Tövbe estağfurullah bunu da aynı anda yazmışız![]()
![]()
Tövbe estağfurullah bunu da aynı anda yazmışız![]()
![]()
Ben böyle istedim canım,böyle oldu.
Tercih meselesi.
Nazar değmesin size.![]()
senin kv ne diyooo :79::79::79: