• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalideniz size nasil hitabediyor?

Yeğenlerinin adını sayıyo sonra kızının adını söylüyo en son benim adımı da hatırlıyo
Bilerek yapmıyo cidden karıştırıyo
Tek ben varsam kızım dediği de oluyo

Bende ona siz diye hitap ederim

O kadar resmiyete ne gerek var ki canim? Biz cok sukur cok samimiyizdir kayinvalidemle.

Onceki konudan biliyorum gercekten com samimisiniz.kol cimdiklemeler falan havada ucusuyo.kanka modundasiniz.
Neyse konuya donersek kv bana kizim der bazende adimi soyler.icten olduktan sonra ne derse desin sorun degil benim icin.

Onceki konudan biliyorum gercekten com samimisiniz.kol cimdiklemeler falan havada ucusuyo.kanka modundasiniz.
Neyse konuya donersek kv bana kizim der bazende adimi soyler.icten olduktan sonra ne derse desin sorun degil benim icin.

Fazla samimiyet çimdik getirmiş :30:

simdi ben yazıcaktım n_o_d ,bendenm çok yaşıcan :9:

Ben böyle istedim canım,böyle oldu.:ssz:
Tercih meselesi.
Nazar değmesin size.:nazar::nazar:

wuuuhuuuu havalarda binbesyuz:51::51::51:
en iyisini yapmışsınız, kv dede anlamış ola ki..bende maşalla resmi olacam mesafeli olacam dıye neredeyse suratına bakmayacagım, genede alınmaz, anlamaz , çok vıç vıç:86:

senin kv ne diyooo :79::79::79:

Kızım diyo sever benimki beni çektirmeyen tek gelini benim herhalde :9: Ama ben güzel olsun istiyorum her şey aramızda saygı olsun istiyorum o yüzden ben samimi yaklaştıkça saygısızlık etmedikçe o da öyle dönüyo bana :31:

Back
X