• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalideniz size nasil hitabediyor?

Bana hiç ismimle hitap etmedi bu zamana kadar . Hep kızım der.
herkes söyler aslında çok fazla samimiyet iyi değildir,her zaman arada mesafe olmalı vs diye. Ama bence bu çok acımazsızca.ilk başlarda bende araya bir resmiyet koymaya çalıştım ama baktımki kadının içi benden temiz:)) çok düşünceli bir insan. Karşıdan kötü bir hareket ,davranış vs görmedikçe direk mesafe koymak iyi değil bence. samimi olmak her zaman daha iyidir:)

15 gün bende kaldilar ilk üç dört gün kizim kizim sonrasi giz şunu ver giz şu şurda dursun kavga yaptik hitap seklinden dolayi esimle gorumcemle onun yapisiymis öle kabul edecekmisim saf duygularla soyluyormus kulahima anlatsin şu anda konusmuyoruz küs gibi bisey gittiler

Allahtan kayinvalidem de resmiyeti seviyor adımı söyler kızım şunu getirir misin der. Cok samimi hitap etmesi herşey cok iyi anlamina gelmez zaten kolumu cimcikleyemez mesela.

Son düzenleme:
Kayınvalidemle birlikte oturuyorum ben. Nişanlılığımdan tutunda bugüne kadar Kayserili olduğumuzdan gadasını aldığım der hep :D Anne diye seslendiğimde efendim falan demez annem der. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Benim de oğlum var ben de bir gün kayınvalide olacağım. Ama Kendi kayınvalidem gibi iyi bir kayınvalide olamam herhalde. Rabbim dünyadaki en sessiz en mazlum kayınvalideyi bana vermiş şükürler olsun. Ben de kıymetini bilmek için elimden geleni yapıyorum. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın...

yazılanları okudum bı benimki ''gelin'' diyo heralde:43::43: çok uyardım ismimle hitap ett diye ama böle işine geliyor heralde bidaha desin bende efendim kaynana dicemm:35::52:

yazılanları okudum bı benimki ''gelin'' diyo heralde:43::43: çok uyardım ismimle hitap ett diye ama böle işine geliyor heralde bidaha desin bende efendim kaynana dicemm:35::52:

Hahaha buna cok güldüm. Bence de bu cevap en iyisi, madem uyarmissiniz. :)

Ben hic dikkat etmemistim ama simdi fark ettim ki adimi illa kullanmasi gerekiyorsa adimi söyler, yoksa "sen" seklinde gider konusmalar, hitapsiz. :)

"Annemm" der çok şükür çok tatlıdır,Allah kara kedilere fırsat vermesin inşaAllah..:31:

Canim annem
On senedir hep songulum derdi
Kaybettigimiz tam 25 gun oldu ole cok ozledim ki songulum.demesini cenazesinde herkez sana songulum.derdi diye sarildi

Ya canım der ya da ismimim sonuna cim ekler. Kızım demedi hiç. Demesini isterdim aslında.. iyi bi kadın hiç kötülüğünü görmedim çok şükür..

Hahaha buna cok güldüm. Bence de bu cevap en iyisi, madem uyarmissiniz. :)

Ben hic dikkat etmemistim ama simdi fark ettim ki adimi illa kullanmasi gerekiyorsa adimi söyler, yoksa "sen" seklinde gider konusmalar, hitapsiz. :)

bana gelin demesinde sen desin hişt desin pişt desin :52:ayar oluyorum...hadi insanlar içinde gelinimiz fln dersin ama sürekli olunca gına geliyo

Adımla hitab eder.gelin der..ama eşimin yanında.biricik kuzum, güzelim,yavrum der.ve ben buna qıcık olurum çok fena.eşimde qaribim bak annem seni ne kadar seviyor diyor. Ama ne haberi varki yalnız ken bir kere bile kızım demedi:9:neyseki uzağım.canları sağ olsun nefesleri eksik olmasin.ama uzak yaşamak super valla..:9::9:

Back
X