kayinvalideniz size nasil hitabediyor?

:) Ben k.v görüşmüyorum hitap edecek bir ben bulamıyor
Açısından eminim çok acıklı bir durum..

Beni sevdiği zamanlarda kızım der eğer bi davranışımdan dolayı gıcık olmuşsa hiçbişey demez resmi konuşur ben de genelde niye kızdığını anlamam , bir iyi bir kötü gidiyoruz işte. Sonuç olarak kayınvalide anne olamaz olamıyor şu kısacık zamanda bunu anladım gerisini bilmem. Nezaket gösterip iyi davranacaksınız, her zaman yüzünüzde bir maske olacak ama herkes de sınırını bilecek...

yazılanları okudum bı benimki ''gelin'' diyo heralde çok uyardım ismimle hitap ett diye ama böle işine geliyor heralde bidaha desin bende efendim kaynana dicemm

gelin kelimesine bende çok sinir olurum hani belki sevmez yavrum kızım demesin ama adını söylesin gelin ne demek benim kv tarafıda hep gelin der kvmin kvsi ona gelin diye hitap ediyo benimki demiyo allahtan..bi gün sordu sana diyim isminimi söyliyiym kızım deyim dedi gelin demede ne dersen de dedim

müstakbel kayınvalidem bana yavrum kızım diye hitap ediyor. Kızı yok beni kızı yerine koyduğnu söyler . Bazen koltukta otururm yanımda oturuosa saçıma falan dokunur , erkek arkadaşım şimdi askerde nisanda gelecek sonra sözdü nişandı derken evlendikten sonrada bana böyle davranıcakmı bakalım ama ben şuanda tavrından çok memnunum . Ben Y. teyze diye hitap ediyorum :)

ay sadece benım kı mı bana gelin dıye hıtap edıyo sımdı,zaten bu durum gucume gıderdı dahada gururumu ıncıtır olduuuuuu

Genelde ismim hitap eder veya kızım/gelinim der.
Ne söylediği değil nasıl söylediği çok daha önemli oldugu için dikkat etmemişim sanırım.
Ben x anne derim. Henüz anne kelimesini tek kullanamıyorum. Sağolsun kayınvalidemde sorun yapmaz.

Kızım. O kadar alıştı ki bunu demeye biri gelince adımla seslenmek istese görümcelerimin ismini saydıktan sonra sıra benim ismime geliyor
Yaşlılık işte kıyamam ona

Hahah benim ki çok komink
güllü emine amann yagmurr der her ama her seferindeeeeeee
güllü görümcesi
emine eltim

diğer gelinin adıyla hitap eder. ona da benimkini diyordur. kızına oğlunun adıyla, oğluna kızının adıyla hitap eder. kafada 'gelinler' ve 'evlatlar' kategorisi var. içerik önemli değil yani.
kayınpeder de adımın baş harfiyle başlayan bir isim kullanır, o kim bilmiyorum :)
durum bu :)))

Son düzenleme:
ismimin sonuna ...cim eki getirir.

mesela meliscim gibi

ya da kızım der

Eltimin ismiyle hep !!! gicik kari hic sevmiyorum kvdeyi..
Eltimi severim uzakta..
Ben hep yanindayim inadima inadima onun ismiyle hitap eder !!

Gosteris icinde kizim der (kalabalikta)

yazılanları okudum bı benimki ''gelin'' diyo heralde çok uyardım ismimle hitap ett diye ama böle işine geliyor heralde bidaha desin bende efendim kaynana dicemm

Canım benimki de "gelin" der, Allah'tan uzaktayız senede 1 yada 2 senede bir görüşüyoruz yoksa katlanılacak gibi değil.İnsan çok kötü hissediyor kendini dışlanmış gibi. Geldiklerinde uyardım önce eşime dedi bana gelin demesin annen, söyledi ama unutuyomuş ne hikmetse o yüzden anne demek zor geliyor ismiyle anneyi birleştirmek fikri güzelmiş, Vahide anne .

Bana hep 'kızım' der, belki de hiç kızı olmadığı içindir. Seviyorum onu

Bizimkinin de 3 oğlu var ben ilk geliniyim ama ne hikmetse içten gelmeyince olmuyor demekki, don yağının donu. Ayynı şekilde karşılığını görüyor maalesef kendi seçimi oldu bu

bende hic hitap etmem.. yada cagirmam gerekirse bisey icin...
- nnnnneee...(A harfini yuturyorumm gelmiyor icimden)
Anne diyemem ben onaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…