- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
gelin kelimesine bende çok sinir olurum hani belki sevmez yavrum kızım demesin ama adını söylesin gelin ne demekbenim kv tarafıda hep gelin der kvmin kvsi ona gelin diye hitap ediyo benimki demiyo allahtan..bi gün sordu sana diyim isminimi söyliyiym kızım deyim dedi gelin demede ne dersen de dedim
Canım benimki de "gelin" der, Allah'tan uzaktayız senede 1 yada 2 senede bir görüşüyoruz yoksa katlanılacak gibi değil.İnsan çok kötü hissediyor kendini dışlanmış gibi. Geldiklerinde uyardım önce eşime dedi bana gelin demesin annen, söyledi ama unutuyomuş ne hikmetse o yüzden anne demek zor geliyor ismiyle anneyi birleştirmek fikri güzelmiş, Vahide anne.
iyi fikirmişbana ismimle bile hitap etmeyen kadına anne demek çok koyuyor gerçekten uyardığım halde durum böyle...
Acaba bana nasıl hitap ederdi :44::44::44: Walla bikez görüştük.. Kadın kadın değil çalı dikeniiNedensizce istemedi beni, kendi planları varmış oğluyla ilgili die.. Direk bağrışlar çağrışlar oldu bana o... Die hitap etti. Yani ilk hitabı oydu Sonra bende cevap verince .. Ortalık karışıp birbirimize girince.. E tabi sonunda eşim onları silip biz ewlenince görüşmüoruz.. Haliyle o.. Dışında bana nasıl hitap edeceğini bilemedim bak şimdi
ben kyınpedermede söledim eşimede sölemesin istemiyorum ismim var benim dedim.ama nafile nuh diyor peygamber demiyor.diyorum bende ismimi degiştiricem artık gelin yazdırıcam bu nedir fln diye ama taktığı yok...
iğrenç insan yaaaerkek ailelerinden nefret eder oldum beni kaynana elti görümce düşmanı yaptı bu kk ayyy kuzuuuuum kesin meleğim canım kızım falan derdi sana bu derin muhabbetten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?