kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

bitanem dese direk ambulans çağırırım kadına bişey mi oldu diye

Aynen kesinlikle...
Canım yada bitanem diye hitap etse Euzu Besmele çekerim ne oluyor diye...

Bu arada bende kızım lafını 2-3 kez duymuşumdur onun dışında hep gelin der ya da adımla hitap ederler.

Ben anne derim salak mıyız biz chess kaygana mı desek napsak

o kadar uzatmaya gerek yok bence kısaca kv diyelim

benimki sadece seda der , ben de ona 4 yıl anne diyememiştim zaten, hiç takılmadım. aslolan ne dediği değil nasıl davrandığı. bu ülkede "eşşoğlueşek" sevgi sözcüğü unutma :) ama k.pederim hep kızım der.

geçen sene telefonum acı acı çaldı,baktım sevgili k.validem.açtım,kızım doğum günün kutlu olsun yavrum demez mi? tıkanıp kalmışım,aha dedim ruhumu teslim ediyorum..zannımca şoka girmiş olmalıyım ki sadece teşekkürler diyebilmişim..onu da tam hatırlamıyorum,eşim anlattı sonradan

düşünsene hem 6 yıldır ilk defa d.günümü kutluyor hem de kızım,yavrum diyor..şükür aklımı yitirmediğime

eşin gelip sararsarmış, canım noldu sana diye

valla 11 senedir hiç doğumgünüm kutlanmadı benim, kıymetini bil kv nin

Önceden (ilk evlendiğimiz zamanlar- mutlu mesut yıllar )kızım ve annem derdi.
Şimdi siz li biz li konuşuyoruz
Ben de arada anne derim, o da arada kızım der artık.

ay aman arkamızdan ne dediklerini duymayalım bence, kalsın

Bencede duymayalım bana canım, yavrum birtanem diyen kadın, odadan çıkıp balkona gittiğimi sandı ama ben su içip geri dönene kadar ekibi kurup arkamdan sallamaya başlamış.
Yıllarca konuşurken yüzüne bakmadım ve o sesi kulaklarımdan gitmedi..

benim ilk kaynana adımla bile hitap etmezdi, nedense ağrına giderdi bana hitap etmek "şey" dim ben, zaman zaman da "şu" :121: "şey aç mısın ? " , " şuna sorsana kahve içer mi ?" bomba bi kaynanam vardi da tamamına erdiremedik işte 2. kaynana fenaydı, bi dil var aman aman, akıllara zarar.. "bitanem, bebeğim, tatlım, hayatım, aşkım" bütün sevgi sözcükleri geçerdi aramızda onla da ayrıldı yollarımız.. sahi bu insan hiç özlemez mi bitanecik gelinini ? aramadı bile bi kere

Son düzenleme:

ne dedi canım söylesene:26:

dedikodu kazanı kaynasın

afedersin yuh demek istiyorum, biz yine iyiymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…