kayınvalideniz sizi kendine ait bir evde oturmaya zorlasa

annem cahil dedi yemin etmiş o eve gelmeyeceğim diye ondan gelmiyor dedi. sen de annemlere gitmek zorunda değilsin dedi

E gitmeyin o zaman. Telefon da etmeyin. Sorarsa "baş sağlığı için bile aramadınız, telefonda konuşmayı sevmiyorsunuz diye düşündüm" dersiniz sonra yine aramazsınız. Gitmezseniz ve telefonda da konuşmazsanız baskı yapamaz. Eşinize "bu konuda bana bir şey söyleme artık lütfen" dersiniz. Bitti gitti.

Reactions: anu
telefonla başsağlığı diledi ama eve gelmedi. bir de benim onu görmek için kızının evine gitmemi beklemiş

telefonla başsağlığı diledi ama eve gelmedi. bir de benim onu görmek için kızının evine gitmemi beklemiş

O zaman eşinizin dediği gibi evine gitmeyin. Telefonda konuştuğunuzda da bu konuyu açarsa "biz evimizden memnunuz o yüzden bu konuda bir daha konuşmak istemiyorum" diyin. Zaten kiracı oturuyormuş daha neyin lafını yapıyorsa.

Evini versin kiracıya, borcuna katkı olsun. Çok isterse bikaç ay siz de yardım edin. Ama sırf bu sebeplerden gelmiyorsa daha iyi işte kafa dinle vallahi. Ne kadar uzak, o kadar iyi

aaaa olmaz öyle. evinde oturun ki size laf sokup ev aldım oturduğun ev benim diyebilsin.

iyi yapmışsın eşin de sana başsağlığına gelinmediğini görmüyo hiç maşallah. anasıyla tam ana oğullar..

Bence kv para icin degil evimde oturuyorsunuz dedigimi yapmak zorundasiniz demek icin eve tasinmanizi istiyo ogluna sozunu geciremedigi icin hirslanmis durumda. Elin kizi oglumu parmaginda oynatiyor. Diye dusunuyor. Gorumcenin evine beklemesinin sebebide o benim ayagima gelsin dusuncesi. Tabi sen gitmedigin icin oglum esine sozunu geciripde annesinin yanina bile getiremedi demistir kesinlikle.

Ya kayınvalideniz resmen ona kiracı olmadınız diye size küsüyor öyle mi? Yani siz onum evinde oturacaksınız hem kira ödeyeceksiniz hem başınıza kalkacak hemde istediği an sizden para isteyecek yokya?? Siz lu am oturduğunuz evde kiracıyız mı dediniz?

Dediğim olmadı diye kuduruyor demekki, istemiyorsan sakın taviz verme aksi takdirde istekleri bitmez

HAYIR KESINLIKKLE ASLA ve KATIYEN de bence tatlım.. Evınde huzur olsun tek odalı kırada otur aman esınede uygun dılle anlat bence

Bu da yanlış onun benim evimde oturun diye tutturmasıda yanlış...
Ben olsam alır karşıma konuşurum anne bak böle böle benim kendi evim var evimi seviyorum düzenimi bozmak istemiyorum mutluyuz biz önemli olanda bu değilmi seninde kiracın var zaten artık böle yapma falan derim yumuşatmaya çalışırım...
Tatlı dil her zman anne yüreğini okşar...

Eşiniz olgun biri annesinden bahsedip üzmeyin onu. Kendi eviniz varken neden onun evinde oturasınız ki çok saçma anlam vermeyede çalışmayın bence. İyi kalpli birisinizki eşiniz dahi takmazken siz takıyorsunuz kafanıza. Ama yapılacak bişey yok. Büyükler biraz büyük gibi davranmalı. Cenazeye gelmemek nekadar üzücü

Evi söylemek istememesinin kendince sebepleri vardır yoksa neden korksun. Kirada bilsin sizi eşinize bakın siz boşverin gerisini

sırf ıstemedıgım bı evde benı zorla oturtamadı dıye evıme hıc gelmeyen akrabamın ölumunde bıle gelmeyecek kadar kinci kotu bı kayınvalıdem varsa onunla asla ama asla konusmazdım
esın gıdıp gelıyorsa gıtsın gelsın karısma onlar anne ogul ama bence sen asla o kadınla muhattap olma
seytan gıbı kotuluk barındırıyor
bu nedır ya oglunun evıne adım atmamak gelınını yok saymak
kara yerın dıbıne gırsın onun evı

biz sonuçta evliyiz bir aileyiz bıraksın da nerede oturacağımıza karar verelim öyle değil mi?

siz orda oturmadan böyle kan kusturuyorsa otursanız kim bilir neker olacak.
aaa burasını silmedin mi, sunu ovmadın mı, gelin benim eve bakmıyor vs kendi evi sandığı için zırt pırt orda olacak fln
siz doğrusunu yapmışsınız. madem eşinizden yana da sıkıntı yok hiç bulaşmayın.
cenazeye gelmemesi çok büyük terbiyesizlik.
ama bunu yaparak size kocanıza karşı her daim kullanabileceğiniz çok büyük bir koz vermiş. hem de ileride oraya geçerseniz neler olabileceğini daha iyi göstermiş.
kocanızı ikna edin baskı yapmayı kessin.

21 yaşındayım
hayat benim ve eşimin istediğimiz evde otururuz kimse zorlayamaz .

Kesinlikle tavrınızı kesin bir şekilde belli edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…