kayınvalideniz sürekli soru sorsa ne yapardınız?ını

gerçekten allah yardımcın olsun,
bir süre ailenin yanına git bence süresi belli olmasın

bir gelinimiz var annemim kv oldugu aklıma gelince anneme diyorum ki bazen senden bile nrfret ediyorum diyorum.

ama annem kesinlikle kv gibi davranmıyor ,
Annem diye söylemiyorum gelinlerle birlikte oturmayı hiç istemedi , evleri olsun aile olduklarını bilsinler niye kendime bağlayayımki der artı gelinlerle bir araya geldiğimizde annem abilerime sürekli eşlerini över gelinleri asla ikinci plana atmaz bazen abilerim kıskanır şakadan derler biz senin çocuklarınız sen bizi ikinci plana atıyon, annemde der siz zaten benim evlatlarımsınız onlarda bir anne baba evladı ve anne babaları yanlarında değil onlardan önce size koşarsam gücenirler ve bu onların çok hoşuna gidiyor.Bence kv olmak o kadarda zor değilmiş

Amin bazen tartışmadan sonra düşünüyorum acaba benmi hatalıyım diye ama yok yok komşular bile nasıl bir çene var diye söyleniyorlar yaşı 62 ama kabul etmiyor gencim diyor
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. ömür törpüsüymüş ya. e sen de lafı çak geç madem eşinin yanında anne anne yaparsın. biraz da kv nin balataları yansın bakalım

Valla içimden hiç anne demek gelmiyor o derece yani dün mutfağa bir girdim afedersin ter kokusundan geçilmiyor dedim offf nasıl ter kokusu girmiş yaa dedi benim içinmi diyon dedim evde sadece ikimiz varız ben günlük duşumu almasam güne başlayamam kendide bilir ne dese beğenirsin zaten benim bütün hareketlerim size saçma geliyor vallada billada ben hayatta terlemem kokmam daha ramazandan birgün önce duş aldım belkide sen kokuyorsun dedi, bende 3 saat önce duştan çıkmıştım artı asla hergün aynı kıyafetle dolaşmam, tmm ben kokuyorum dedim kadın 2 saat sonra duşa girdi ben eriniyom diyip söylene söylene yıkandı bende kurtuldum havalar sıcak ve kendi kilolu kıyafetlerini banyodan banyoya değiştirir söylemeden dayanamadım söyleyincede suçlu oldum

ne yapmayı düşünüyorsunuz?
demekki başka yerde bir ay kalabilmiş
bundan sonra da kalabilir işte
konusun diğer kardeşlerle herkes evinde bir odasını ayırsın kadın gıdınce kalsın
Kadın gelin beni alın diyentelefon üstüne telefon etti eve geldi ben oralarda kendimi misafor gibi hissediyorum bura benim evim dedi ne diyebilirsin nasıl diyebilirsin böyle söyleyen bir insana

Benim de oğlum var ileride kayınvalide olacağım ama düşünüyorum da bir gün bile gidip kalamam evlerinde. Nasıl insanlar böyle rahat rahat huzursuz olmadan aylarca yıllarca oğlumun evi diye gelinlerinin oğulların hayatlarına çörekleniyorlar anlayamıyorum. Sabahtan akşama kadar iş yerinde yoruluyorum, evde yoruluyorum. Oğlumun gelişiminin her ayrıntısı ile ilgileniyorum, hep daha iyisi için elimden geldiğince uğraşıyorum. Sorumluluklarımı aşmış fedakarlık noktasına gelmiş durumdayım. Ama diyemem ki oğluma ben sana baktım sen de yaşlanınca bana bakacaksın. Ben sadece çocuklarımın mutlu ve sağlıklı yaşamasını isterim. Ayrıca 60 yaşında insan elden ayaktan kesilmiş mi oluyor. Benim ananem 80 yaşında hala torununa bakar kendi evinde işini gücünü yapar, yemeğini yapar. Kimi kadın kariyerinde, evinde, işinde 45 inde zirve yapar, Kimi kadın da hastayım, kötüyüm demelere nazlanmalara, kendini acındırmalara erken yaşlarda başlıyor malesef. Sizin kayınvalideniz bundan 15 yıl önce de aynı bu şekildedir muhtemelen.

benım kayananamda kendı terinin kokmadıgını iddia eder
sen peygamber mısın dedım benım bildiğim sadece peygamber efendımızın teri kokmazmış gül kokarmış
sustu sonra

Neden evlenilirki ? aynı evde kv kahrı çekmek içinmi ? Allah yar ve yardımcınız olsun amin​

62 ne ki cnm ayrı evde yasasin benim annem 60 yaşında hiç göstermez daha maşallah dipdiri her işi yapar kizima bile bakar yemek temizlik teravihe gider hiç aksatmaz.ne yani yatalak değil ki sonuçta ne diye sizde kalıyor hemde tek sizde diğer çocukları o dogurmadimi.seni yumuşak bulmuslr vallahi izin zor ne yap et evden gönder yada herkes bir ay baksın cekilecek gibi değil...

eşinizin olmadığı bir zaman da
eltinizi överken o çok iyi ama o yüzden burdasınız deyin...
diğer şeylere çözüm yok maalesef birde ben kv nin tek yerde kalamsına karşıyım
tek çocuk olsa anlarım birini annelik yaptı da diğerine yapmadı mı dönüşümlü kalsın

diğer şeyler yaşlılık hali gerçekten takılmayın belli yaştan sonra sordukları şeyleri bile tekrar tekrar soruyorlar...
üzülmeyin takılmayın yazık kim bilir biz ne olacağız

60 yaşında elden ayakdan düşmemiş sadece elini eteğini işten güçten çekmiş ve kaçmış geline sırtını dayamış ohh ne ala dünya bir eli yağda bir eli balda yanlış anlamadıysam insan kullanmak tek istediği ..

Hemen gambazlar önüne gelene bana böyle dedi kovdu bilmem ne diye

ben eskiden bitmez tükenmez söylenmelerini dinlerdim şimdi de dinliyorum ama kırmadan konuyu değiştiriyorum. söylenmelerine yorum yapmıyorum bi süre sonra cvp alamayınca konuyu değiştiriyor eskisi kadar da söylenmiyor
aynı ev konusunda da allah sabır versin yakınım o durumda çekilecek dert değil kocası ile sürekli kavga halindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…