- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Amin bazen tartışmadan sonra düşünüyorum acaba benmi hatalıyım diye ama yok yok komşular bile nasıl bir çene var diye söyleniyorlar yaşı 62 ama kabul etmiyor gencim diyorEvi ayırmadan çok zor yaşlılar değişmiyorlar çünkü işiniz çok zor gerçekten Allah sabır versin
Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim kp yok kv daha önceden büyük oğlunun yanında kalıyordu ama ben evlendikten sonra eşiminde isteğiyle yanımıza taşındı aynı evdeyiz annemin ağzı var dili yok derdi ilk başlarda daha az konuşurdu yaklaşık 4 senedir sürekli konuşuyor ve soru soruyor eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda bile hemen araya giriyor ne oldu ne dedi sen ne dedin örneğin yemek yapıyorum ocakta çorba var bildiği halde bu nedir ne çorbasıdır ne koydun içine tv izleyemiyorum artistleri soruyo ne dedi ne yapıyor tv le konuşuyor ne bulsa konuşuyor yav insan hiçmi yorulmaz ailem aradığında kimdi ne dedi ayyyy gına geliyor artık kuru bir bezi alıp saga sola sürüyor sonra kimi görse bütün evi temizledim çok yoruldum diyo geçenlerde kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp torbasını bağladım oda açmayamı gitmiş ne baktım kadın bana diyo çöp torbasını sıkı bağlamıştın bende dedim,kahpenin kızı nasıl sıkı bağladın ben şok geçirdim kime dedin dedim sana dedim dedi ben o sinirle açtım ağzımı yumdum gözümü bide bana utanmadan demezmi ben öyle dedim diye sen bana bağırdın,açıkçası çıldırmamak elde degil bütün gün temizlik yapıyorum bide demezmi ben olmasam evi bok götürür diye akşama kadar tv izliyor elinde örgü eşim işten gelincede uzanıyor hastayım diyor hergün tartışmaktan bıktım çok soru sorma bana dedim bugun ben senin gibi gelin hayatımda görmedim diyo artık anne bile demiyorum büyük gelinini övüyo gelinde arkasından neler diyor neler yanına gelincede annem annem diye geziyor diger eltim evine bile almıyor daha neler varda zaten çok uzun oldu siz olsanız ne yapardınız evini ayır demeyin hanım efendi yanlızlıktan sıkılıp korkuyormuş
Kovsan bile gitmez geçen gittide gelin beni alın diye aradı durduEşiniz kardeşleriyle konuşsun 2 ay biri falan aranızda anlaşın bence tek kişi zor olur hem böyle olursa daha dayanılabilir olur
Canım yaşlandı falan diyoruzda insan yaşlandıkça daha düşünceli olmalı bence bak namaz kılıyor ama ben ilahi açtığımda yada kuran okuduğumda yanına gider okurdum oda 2 dakika oturur odayı terk ederdi bende artik odamda okuyorum oda evlilik programlarıymış mügeymis bakar durur annem diye söylemiyorum gelinlerimiz var evden ayrılırken gitmek istemiyoruz derler annem 79 yasindaYaşlanmış belliki, yaşlı bakmak zordur. Babaanneme 35 sene baktı annem o da aynen böyleydi. Zor biliyorum ama biraz sakin olmak lazım. Anneniz de olabilirdi yanınızda kalan.
oo kaç kere söyledim oda biliyorda kondurmuyor işteKocana de annenin agzi var dili yok gerçekten de artik bir gun konusmayi unutmasindan korkuyorum en iyisi sen isten çık ben bir ise basliyim da gunduzleri annenle kal ona destek ol de.
Ben olsam boyle derdim.
Tabi basta anlamicak ne diyorsun dicek burdan yururdum guzelce icimdekileri anlatirdim.
Sonra cozumune bakilsin derdim cozumude sen bulcak halin yok.
oo kaç kere söyledim oda biliyorda kondurmuyor işte
Canım yapma dediğim seyleri inadıma yapıyo 93 Kilo yüksek tansiyonu var doktorlar diyet yap diyorlar kilom yokki neyim var diyo aman nasılsa ölücem diyo dedim her tansiyon hastası ölmüyor yatalak kalırsan ne olucak, diyo sen bakmazmısın dedim 50 kiloyla nasıl kaldırıcam seni bide duygu sömürüsü yapıyo bakmayın anam atarsınız artıkCanım bol bol dua et Allah yatağa düşürmesin diye. Allah mükafatını versin çok zor gerçekten eşin seni anlıyorsa ezdirmiyosa duymazlıktan gelmeye çalış bence kv ilede konuş bak benimle anlaşmak zorundasın birbirimizi aynı evin içinde kırmayalım de.
Çöktüm bile 24 saat evi temizlesem bana sen yoruldun demez ne varki derValla iyi sabrediyorsun. Buyuk konusmak da istemiyorum ama ben kendimi bildiğim icin istemezdim sanirim.
Bakima muhtaç olur o ayri onda asla boyle dusunmem. Ama sirf başında kocası yok diye de sapa sağlam insanls ugrasmak iyi cesaret edip kabul etmisin.
Insan istemez mi cekirdek ailesi ile yasasin evinde rahatça hareket etsin. Şöyle salonda mutfakta banyoda esi ile rahatça davransin. Bunların dışında zaten dsha buyuk sorunlarda olur. Yanliz sana yazik o böyle merakli melehat gibi her seyi ogrenir cin gibi kalir olan sana olur. Genç yasta sinir hastasi olursun cokersin sinirden stresten beyazlar sacin yuzun kırışır.
Bu hayatta önce kendini düşün m
Bebegim var biraz büyüsünde inşallah başlıycam şimdi olduğum yerde başvuru yapmıştım ama geç kalmıştım çalışıcam dediğimde bizde kadınlar çalışmaz demişti dedim kusura bakma ben o kadar okulu dedikodu yapmak için okumadım sonradan öğrendimki kızıda bekarken çalışıyormuş yutturdum tabi duyuncaIse giremez misin atamayacaginiza gore ise basla butun gun gormezsin aksamda yemek temizlik onu duycak halin kalmaz cebinde de paran olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?