Kayınvalideniz ?

Kayınvalideniz sizi kırar mı yoksa istediğinizi size verir mi ?

• Hayır asla vermez.

OY: 25 19,4%
  • Kırmamaya özen gösterir.

OY: 104 80,6%

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Ben karakter olarak bırak kv annemden bile isteyemem. Ama bana verdiği takımın bir parçasıydı yine istemem aslında ama o anda boş bulundum ve çıktı ağzımdan. Yani o anda kırmayabilirdi beni , diğer geline vereck bişey mutlaka bulunurdu herhalde.

İstesem verir, en kıymetli eşyası olsa bile mutlu olarak verir. Bugüne kadar birşey istemedim tabi orası ayrı.

Kendince ikiye bölmüş bir kısmı size diğer kısmı 2. Geline gibi.. sadece aslaa veremem demesi hoş olmamış. Ben kv olsam veririm , ikinci geline vermek için başka birşey bulurum elbet :)

Direk kendi konunuzu anlatsaydiniz ya... :) Boyle yazinca bunlardan istediginizi dusundum ben acikcasi. Alinacak birsey yok durumunuzda. Yerinizde olsam o parcayi istemezdim, verecek olsaydi digerlerini verirken o parcayi da verirdi zaten.
Benim aslında kendine iade etmem lazım alsın hepsini yeni gelinine versin ayrı ayrı olmasın takım

Dimi bende öyle düşünüyorum.bir de derim ki bu kız kaç yıllık evli evlenirken bile birşey istemedim. İlk defa benden birşey istedi diye düşünüp kırmazdım.

İsteseniz verir mi ? Diye soruyorum ben. İstermisiniz demiyorum ki. Yoksa bende birşey isteyemem kimseden
Yani aman gelinim kırılmasın diyecek bir kadın değildir. Soguk bi kadındir. Birbirimizi pek sevmiyoruz onunla. Ama bi şey istersem verir gibime geliyor.

yok yok oyle dusunmeyın hanı sızı benımsemedıgını malını esırgedıgını dusunmeyın
bunu suna onu buna dıye ayırmıs kendınce bır dusuncesı olmus onu bozmak ıstememıstır gercekten kotu nıyet yok olsa en basta o hedıyeyı vermezdı
ıkı gunluk dunya gercekten uzuldugunuze degmez

Yani aman gelinim kırılmasın diyecek bir kadın değildir. Soguk bi kadındir. Birbirimizi pek sevmiyoruz onunla. Ama bi şey istersem verir gibime geliyor.
Benimki de öyle soğuk , artı bide sevmiyor beni demekki. Anladım:))

Üzülmeye değmez ama kırıldım işte. Oğluna değer vermediği için üzüldüm. Ortada duran kv en sevdiği gümüş vazosunu kızı evlenirken bana ver bunu anne dedi aldı götürdü gıkı çıkmadı. Oğluna kıytırık kullanmadığı birşeyini bile vermiyor işte ben buna üzüldüm.

Benim aslında kendine iade etmem lazım alsın hepsini yeni gelinine versin ayrı ayrı olmasın takım

Kadin size takimi verdiginde "parçasi eksik almam" dememişsiniz başta, demek ki çok önemli bir parça değil. Niye bu kadar kiskançlik yapiyorsunuz olmayan geline? Verdigini aliyorsan alirsin, almiyorsan almazsin bitti.

bu kadar büyütmeye gerek yok bence gereksiz alınganlık kadın iki gelinine de bi parça hatıra bırakmak istiyor demek hemen sevmiyor değer vermiyor gibi düşüncelere kapılıp kendini doldurmak da yersiz geliyor bana anlayışla karşılayabilirsiniz bana göre bi art niyet yok burda kıytırık bişey diyorsunuz ama diğer parçasını da istiyorsunuz siz de sırf kendinizi tatmin etmek için istiyorsunuz o halde

Ben istemem ama ne kadar atılacak çer çöp var bana vermeye çalışır evime sokmam bi de hesap sormaya çalışır alttan alttan. Nereye koydun fln diye. Iyyy yine sinirlerim zıpladı

Kadin size takimi verdiginde "parçasi eksik almam" dememişsiniz başta, demek ki çok önemli bir parça değil. Niye bu kadar kiskançlik yapiyorsunuz olmayan geline? Verdigini aliyorsan alirsin, almiyorsan almazsin bitti.
Neyin ne olduğunu bilmiyordum ki ben ilgilenmezdim öyle çeyizle falan, sonradan gördüm birinde varmı anne o parçası sende vermedin bana dedim. Sorunum kıskançlık değil ki? vermemesi ve gösterdiği tepki.

Ben birsey istmem ama esta olarak verir mi bilemiyorum ? Eltim bir kere bakir kazanlarindan istedi bize birer tane versene vardr sen de diye kv de ise ne evet dedi ne hayir oyle gecistrdj ama vermedi de yani bana vermedi eltimw verdi mi bilmiyorum

O değer vermediği için bana verdi biliyorum huyudur bu. Ben sevdim kullanıyorum dedim .hangi konuda kendimi tatmin ediyorum acaba merak ettim. Çünkü çok masumane bir şekilde hoşuma gitti ve birden ağzımdan çıkıverdi.

Neyin ne olduğunu bilmiyordum ki ben ilgilenmezdim öyle çeyizle falan, sonradan gördüm birinde varmı anne o parçası sende vermedin bana dedim. Sorunum kıskançlık değil ki? vermemesi ve gösterdiği tepki.

Ee vermezse vermez bu kadar duygu somurusu yapacak birsey yok, o parça olmadan da kullanabiliyormuşsunuz sonuçta. Şu kaynanalarin kizlariyla kendinizi kiyaslamayin yahu evlat başka gelin başka olacak elbette. Kendi dogurup buyuttugunuz cocugunuzla, elin bilmem kac sene sonra aileye katilmiş insanini bir tutamazsiniz.

Ogluna değer vermedi filan diyorsunuz bi de yok artik... Takimi ogluna degil size vermiş. Esiniz cay takiminin bir parcasini sizin kadar umursamiyordur eminim.

Son düzenleme:

değer vermeseydi ve aynı zaman da sizin deyiminizle size ve oğluna da değer vermeseydi yıllarca saklamaz çöpe atardı emin olun.. kızına vazoyu vermiş de ne olmuş ayrıca sizin derdiniz orta da olmayan eltinizle bence bu kadar benci olmayın kayinvalidenizin yanlış bi hareket yaptığını düşünmüyorum gayet adil bi düşünce olmuş
insanları sürekli eksileriyle eleştirip yargılamak yerine artılarını görüp o şekil de yorumlamak daha mantıklı bunu deneyebilirsiniz.[/QUOTE]

Kadın size takimi verirken iyi ama 1 parcayi vermedi diye yok efendim ogluna deger vermiyormus, kendisine deger vermiyormuşmuş daha neler.

Valla sizin gibi insana hiçbirsey yapmamasi lazimdi. Veripte kötü olacagina hiç vermeseymis eksik parça derdine düşmezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…