Ben karakter olarak bırak kv annemden bile isteyemem. Ama bana verdiği takımın bir parçasıydı yine istemem aslında ama o anda boş bulundum ve çıktı ağzımdan. Yani o anda kırmayabilirdi beni , diğer geline vereck bişey mutlaka bulunurdu herhalde.aslında burda zorunuza gıdecek bırsey yok
ıkıye bolmus kendınce adalet saglamıs yarısını sıze dıger parcasını ona saklamıs olabılır
ona bakarsak torunu daha 10 yasında evlenırse verıcem dıye bazı esyalar saklıyor benım kayınvalıde deolabılır yanı boyle seyler alınmayın derım gercekten alınacak bırsey yok bunda
İstemedim ama istesem verir. Ya da birinde bir şapka veya atkı filan görsem hemen örmeye başlıyorMerhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Benim aslında kendine iade etmem lazım alsın hepsini yeni gelinine versin ayrı ayrı olmasın takımDirek kendi konunuzu anlatsaydiniz ya... :) Boyle yazinca bunlardan istediginizi dusundum ben acikcasi. Alinacak birsey yok durumunuzda. Yerinizde olsam o parcayi istemezdim, verecek olsaydi digerlerini verirken o parcayi da verirdi zaten.
Dimi bende öyle düşünüyorum.bir de derim ki bu kız kaç yıllık evli evlenirken bile birşey istemedim. İlk defa benden birşey istedi diye düşünüp kırmazdım.İstesem verir, en kıymetli eşyası olsa bile mutlu olarak verir. Bugüne kadar birşey istemedim tabi orası ayrı.
Kendince ikiye bölmüş bir kısmı size diğer kısmı 2. Geline gibi.. sadece aslaa veremem demesi hoş olmamış. Ben kv olsam veririm , ikinci geline vermek için başka birşey bulurum elbet :)
Yani aman gelinim kırılmasın diyecek bir kadın değildir. Soguk bi kadındir. Birbirimizi pek sevmiyoruz onunla. Ama bi şey istersem verir gibime geliyor.İsteseniz verir mi ? Diye soruyorum ben. İstermisiniz demiyorum ki. Yoksa bende birşey isteyemem kimseden
yok yok oyle dusunmeyın hanı sızı benımsemedıgını malını esırgedıgını dusunmeyınBen karakter olarak bırak kv annemden bile isteyemem. Ama bana verdiği takımın bir parçasıydı yine istemem aslında ama o anda boş bulundum ve çıktı ağzımdan. Yani o anda kırmayabilirdi beni , diğer geline vereck bişey mutlaka bulunurdu herhalde.
Benimki de öyle soğuk , artı bide sevmiyor beni demekki. Anladım:))Yani aman gelinim kırılmasın diyecek bir kadın değildir. Soguk bi kadındir. Birbirimizi pek sevmiyoruz onunla. Ama bi şey istersem verir gibime geliyor.
Üzülmeye değmez ama kırıldım işte. Oğluna değer vermediği için üzüldüm. Ortada duran kv en sevdiği gümüş vazosunu kızı evlenirken bana ver bunu anne dedi aldı götürdü gıkı çıkmadı. Oğluna kıytırık kullanmadığı birşeyini bile vermiyor işte ben buna üzüldüm.yok yok oyle dusunmeyın hanı sızı benımsemedıgını malını esırgedıgını dusunmeyın
bunu suna onu buna dıye ayırmıs kendınce bır dusuncesı olmus onu bozmak ıstememıstır gercekten kotu nıyet yok olsa en basta o hedıyeyı vermezdı
ıkı gunluk dunya gercekten uzuldugunuze degmez
Benim aslında kendine iade etmem lazım alsın hepsini yeni gelinine versin ayrı ayrı olmasın takım
Neyin ne olduğunu bilmiyordum ki ben ilgilenmezdim öyle çeyizle falan, sonradan gördüm birinde varmı anne o parçası sende vermedin bana dedim. Sorunum kıskançlık değil ki? vermemesi ve gösterdiği tepki.Kadin size takimi verdiginde "parçasi eksik almam" dememişsiniz başta, demek ki çok önemli bir parça değil. Niye bu kadar kiskançlik yapiyorsunuz olmayan geline? Verdigini aliyorsan alirsin, almiyorsan almazsin bitti.
O değer vermediği için bana verdi biliyorum huyudur bu. Ben sevdim kullanıyorum dedim .hangi konuda kendimi tatmin ediyorum acaba merak ettim. Çünkü çok masumane bir şekilde hoşuma gitti ve birden ağzımdan çıkıverdi.bu kadar büyütmeye gerek yok bence gereksiz alınganlık kadın iki gelinine de bi parça hatıra bırakmak istiyor demek hemen sevmiyor değer vermiyor gibi düşüncelere kapılıp kendini doldurmak da yersiz geliyor bana anlayışla karşılayabilirsiniz bana göre bi art niyet yok burda kıytırık bişey diyorsunuz ama diğer parçasını da istiyorsunuz siz de sırf kendinizi tatmin etmek için istiyorsunuz o halde
Neyin ne olduğunu bilmiyordum ki ben ilgilenmezdim öyle çeyizle falan, sonradan gördüm birinde varmı anne o parçası sende vermedin bana dedim. Sorunum kıskançlık değil ki? vermemesi ve gösterdiği tepki.
O değer vermediği için bana verdi biliyorum huyudur bu. Ben sevdim kullanıyorum dedim .hangi konuda kendimi tatmin ediyorum acaba merak ettim. Çünkü çok masumane bir şekilde hoşuma gitti ve birden ağzımdan çıkıverdi.[/QUOTE
değer vermeseydi ve aynı zaman da sizin deyiminizle size ve oğluna da değer vermeseydi yıllarca saklamaz çöpe atardı emin olun
kızına vazoyu vermiş de ne olmuş ayrıca sizin derdiniz orta da olmayan eltinizle bence bu kadar benci olmayın kayinvalidenizin yanlış bi hareket yaptığını düşünmüyorum gayet adil bi düşünce olmuş
insanları sürekli eksileriyle eleştirip yargılamak yerine artılarını görüp o şekil de yorumlamak daha mantıklı bunu deneyebilirsiniz.
değer vermeseydi ve aynı zaman da sizin deyiminizle size ve oğluna da değer vermeseydi yıllarca saklamaz çöpe atardı emin olun.. kızına vazoyu vermiş de ne olmuş ayrıca sizin derdiniz orta da olmayan eltinizle bence bu kadar benci olmayın kayinvalidenizin yanlış bi hareket yaptığını düşünmüyorum gayet adil bi düşünce olmuşO değer vermediği için bana verdi biliyorum huyudur bu. Ben sevdim kullanıyorum dedim .hangi konuda kendimi tatmin ediyorum acaba merak ettim. Çünkü çok masumane bir şekilde hoşuma gitti ve birden ağzımdan çıkıverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?