- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Hiç istemedim, zaten istesem de günahını bile vermez :)
Para istiyoruz veriyorMerhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Öyle düşünmeyin, 24 yıllık evliyim kayınvalidemden birşey istemedim, isteseydim de vermeseydi kırılmazdım çünkü ben de ona istediği birşeyi vermemiştim, değerimi de vermediği eşyayla ölçmem doğrusu.Dimi bende öyle düşünüyorum.bir de derim ki bu kız kaç yıllık evli evlenirken bile birşey istemedim. İlk defa benden birşey istedi diye düşünüp kırmazdım.
Ben istemem herşeyi eski ev almış başını gidiyor o derece ama istesem verir heralde sanmam yok diyeceğiniMerhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Merhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Eski bir halın varsa verir misin dedik ilk evlendiğimizde halımız yoktu fayansta oturuyoduk
Vermedi
Senin paylaştığın ornekten sonra kayinvalidemin ellerini öpmek istedimEski bir halın varsa verir misin dedik ilk evlendiğimizde halımız yoktu fayansta oturuyoduk
Vermedi
Senin paylaştığın ornekten sonra kayinvalidemin ellerini öpmek istedim
Hali mevzusu bizde de olmuştu.
Tayinimiz çıkınca eski eve göre daha büyük bir eve taşındık. Masraf olmasın diye de anneme kardeşime kv ye falan söyledik fazla halı veya perdeniz varsa bize verir misiniz diye.
Kaynanamin evinde salonun iki farklı halı takımı var. Yenisini sürekli kullanıyor.
Eskisini çocuklar torun falan geleceği zaman seriyor.
Fazla halın var mı dedik "şu var" dedi salonun yedek kullandığı eski halısını gösterdi. Ben de verecek zannettm
Eşyalar geldi eve yerleştik, ben de anne o halıyı alabilir miyiz dedim
"Kızım sen beni yanlış anladın. Ben veririm demedim sana. Ben onu kullanıyorum veremem." dedi.
Sonrasında bize geldiğinde de onun yattığı oda da halı yok diye söylendi durdu. Çok soğuk buraya bir hali alsanız üşüdüm ben falan dedi.
Benim annemden getirdiğim eski halıyı serdigim odaya da bu hali buraya uymamış dedi
Ben de "biz uyani değil olani kullanıyoruz" dedim.
Zaten bir parçayı sana vermiş demekmiş diğer paracyj da ayırmış diğer gelinine kadın biraz adaletli olmuş bence sen alınganlık yapmışsın hatta şimdiden elticilik olmuş birazMesela bana yeni gelinken kullanmadığı bir çay takımı verdi. Özellikle belirtiyorum kullandığı değer verdiği şeyi vermez . Nerde atılacak var kıyamaz bana vermeye çalışır. Yıllar sonra ben onun bir parçası daha varmış birinde gördüm hoşuma gitti hiç yapmadığım birşeydir birinden birşey istemek. 10 yıllık gelinim ilk defa birşey istedim kayınvalidemden o da kullanmıyor sevmiyor diye anna dedim onum bir parçası daha varmış verirmisin bana dedim. Yoook asla veremem diğer gelinime verecem dedi. Oğlu bu arada 18 yaşında. İlk defa birşey istedim tepkisi zoruma gitti.
Çocuğum istesin gider en güzelini alırım, param yoksa evdeki en iyisini veririm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?