Kayınvalideniz ?

Kayınvalideniz sizi kırar mı yoksa istediğinizi size verir mi ?

• Hayır asla vermez.

OY: 25 19,4%
  • Kırmamaya özen gösterir.

OY: 104 80,6%

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Sen kv diyorsun benim kendi annem bana vermedi, tek istediğim babaannemden yadigar yüzüktü. Gelinine verecekmiş. Çok da takar ya gelin:) Kendi bilir :)

Ben de bi daha asla bişey istemedim. Aman benden uzak olsun allah da bizi birbirimize muhtaç etmesin

Konu sahibi tam içime dert olan konu başlığı acmissin yazdikça yazasim geliyor

Biz ilk evlendigimizde üç yıl Doğu'da çok küçük bir ilçede 1+1 evde oturduk. Öyle olunca da sadece gerekli eşyaları minimum seviyede aldık yanımıza.
Benim gelinliğim de kaynanamda duruyordu en son düğün orda olduğu için.

Ama kaynanam küçücük evde oturdugumuzu bildiği halde her sene bıkmadan sordu "bu gelinliği ne zaman alacaksın" dedi.
Gelinlik de orda tamamen boş bir baza altında duruyor. Hani benim gelinlik yüzünden bir eşyası ortada kalmış değil.
Onun işine yarayan bir eşya değil ya o yüzden sorup durdu.

Ama mesela benim düğünde masaya koyulan kocaman bir gelin çiçeği vardı o da hala orda ve bir kere bile onu ne zaman alacaksın diye sormadı.
Çünkü o çiçeği salonun baş köşesine koymuş

Ben nişanda set istedim almadı, eşim de nedense bu tarz şeyleri annesine bırakıyordu. Nişan kıyafeti veya kına kıyafeti bindallı istemedim ama istemem gerekmezdi onları da almadı. Daha da bir şeyini istemem. Varsa yoksa kızı ve torunu, kendi bilir. Saçını süpürge etmiş kocaman kız etmiş torununu ama istese bir bardak suyunu getirmez, aksine ayağına hizmet bekler. Amaaan kendileri bilir.

Merhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Hiç kendim birşey istemedim kayınvalidemden istemem de, ama o zaten ben istemedn bir çok şey alır ve verir hem evime hem bana canım kayınvalidecim

O bişey beğenip ister ve alır. Bende istersem verir sakınmaz.

İsteseniz verir mi ? Diye soruyorum ben. İstermisiniz demiyorum ki. Yoksa bende birşey isteyemem kimseden

Verir hatta hiç birşeyi yoksa çıkarır üstündeki donu verir ayağındaki çorabı verir.gercekten verir şaka yapıyorum sanmayın.benim kayinvalide kız evlat aşkıyla yanmış hep .iki düsügü olmuş 6 aylık onlar kızmış. Iki oğlu var.aksam yemeğimi yapar çocuklarımın okul harçlıklarını verir.ev alırken kıyıda köşede nesi varsa verdi kendiliğinden biz istemeden çıkarıp getirmiş bankaya fazla ödemeyelim diye.pazardan taze meyve sebze sevdiğim ne varsa alır bana sormadan amma lakin hasta oldu 2 kere ölümden döndü 1er hafta yoğun bakımda yattı koah hastası kendisi ikisinde de ben baktım yemegini yedirdim altını bile değiştirdim hastanedeki doktorlar bile kızınız ne güzel bakıyor size demişler kayinvalideme.kayinvalidemde aslında gelinim deyince sok geçirmişler.cunku birbirimizi çok severiz anne kızdan öte.kendi annemle böyle anlasamiyorum ama kayinvalidem bana nasılsa bende ona öyleyimdir. Mesela o benim asamadığım çamaşırım varsa asar kurur ben gelince katlarım ama bende onun yorganlarini atarım koca çamaşır makineme kurutur katlarim mis gb veririm.evini süpürürüm silerim oda mesela sobamı hazırlar ben işten gelene kadar.biz öyle kayinvalide gelin değil sanki gerçek anne kız gibiyiz 13 yıllık evliyim hiç kavga etmedik.Allahta korusun bu saatten sonra

ben bişey istemedim. ama kendisi hep vermekten yana. valla çok şanslıyım ya dünyanın en iyi müstakbel kayınvalidesi bende gibi hissediyorum.

Çok mu örnek verdim acaba.bayagi uzun olmuş yazdığım. Ama verir yani bende ona veririm.gerekirse gider yenisini alır gene veririz birbirimize.

istemedim. kendi isterse verıyor bazen artık ısrarla birşeyler verır bende ısrarla almam.kendi beğendiği birşeydir ama bende beğendiysem gönlü rahat etmez verir.

Benimki eskilerini verir mesela perdelerini değiştirdi bana da al sen bunları kullan dedi kalbi kırılmasın diye sustumbende

Amma abartmissiniz yok ogluna deger vermiyor yok alsin gelinine versin .
Bir takim vermedi diye ogluna deger vermemesi nasil bir alaka ? Emin ol iki parca şey esinizin umrunda bile değildir.
Bence daha olmayan eltinizi kıskanmışsınız.

Ben kendim bişey istemedim.ama ağzımdan çıktı hoşuma gitti desem ya da su yiyecek olsa keşke desem hemen yapar.hoşuma Giden şeyi verir yoksa da alır.ne kadar sıkıntı yaşasak da kendisi ile bu konuda asla beni kırmaz.hatta bazen abartiyor evde var dediğim halde bişeyler vermeye çalışıyor almayınca küsüyor

Ne istersem isteyeyim verir, hatta hoşuna da gider ama sonrasında ondan fazlasını aldırmaya çalışır alttan vura vura.

Ben hiç istemedim daha çok annem bana vermeye çalıştı evine biblo fln alır ertesi gün gelir evime altlı üstlü oturuyoruz.elinde aldigi biblo bunlar senin evine daha cok güzel olur der bide ben renkli canli pijama fln cok severim mutlaka alir bana evime tadilat yapmaktan cok hoslanir didem der gel şurayı yapalım annem der elinde alçiyla fln gelir benim annem olmadığı için var ama yok diyelim.öyle güzel bir kadına annemmm demek harika bisey mükemmel biri.evinde değerli çok eşyası vardı 40.50 senelik biblolar fln evlenirken hep bana verdi valalaha bende gözüm gibi bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…