Kilit nokta bu işte istesen verirmiş. Yoksa bende kullandığı eşyasını üstündeki kıyafetini istemedim istememde. KullanmadığıM
Maşallah.Allah bozmasın.iyilik karşılıklı işte.şu forumda evime girdi sobamı yaktı of ne karışır evime sobama, çamaşırımı astı asmasın; yorganını bana yıkatıyor diyen ne çok gelin olur oysa.
Hayatı kolaylaştırmak bu kadar işte.ben de severim kayınvalidemi.hiçbir sey istemedim şimdiye kadar.istemeden verdiği şeyler oldu onun.hı istesem verir tabi.ama kimasenin evindeki eşyasını üstündeki elbisesini istemem değil kayınvalidem.torunlarına harika bir babaanne olması tek isteğim olabilir ki zaten de öyle.
Siz de hiç görmediğiniz insanı 2 kelimeyle tanımış kadar oldunuz..hmmm ok.10 yıllık kayınvalidemi bana mı anlatıyorsun. Umuyorum karşınıza sizin gibi insanlar çıksın.2 parca birşey vermedi diye vicdansız olduhmm ok .
Senin kv yine istemiş ..Bu kayınvalideler neden kıyafetlerine kıyamaz yıllarca gelinlerini beklerler? Tee bilmemkimin nikhından giyermisin diye sormuştu bana.Dolabını düzenlerken çıkarır getirir.başta kırılmasın diye aldım bazılarını da beğenip aldım giyemedim sonra .Şimdi arada bi getiriyo yine baydı beni istemediğimi de söyleyemedim.Mesela benimki bot aldım giymedim diye bana verdi aradan 1 yıl geçti ben hiç giymedim giymiyorsan getirirmisin dedi.Ben de götürdüm aynı gün kullandı.Verdiğini istemek abes değilmi üstelik benden daha kıymetli kimse yokmuş ikinci el eşyalarını vermek için.
Merhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Amin amin inşallah :)Kilit nokta bu işte istesen verirmiş. Yoksa bende kullandığı eşyasını üstündeki kıyafetini istemedim istememde. Kullanmadığı
Siz de hiç görmediğiniz insanı 2 kelimeyle tanımış kadar oldunuz..hmmm ok.10 yıllık kayınvalidemi bana mı anlatıyorsun. Umuyorum karşınıza sizin gibi insanlar çıksın.
Elticikle ne ilgisi var olayın lütfen anlayın biraz empati yapın.söz konusu kime vereceğinin önemi yok sorun benim ilk defa birşey istemem ve beni katiyetle reddetmesi.18 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz daha.
Ozaman size de kardeşinizi kıskanmışsınız diyebiliriz ilk yorumunuza göre ? Ne dersiniz?Empati yaparak söylüyorum zaten ilk defa istemiş olabilirsin ama.onjn kafasında ayrılmış bir yeri var demekki
Benim annem evlenirken ceyizime koyacakları sectirdi bir şeyden 2 tane vardı ikisi de hoşuma.gitti renkleri farklıydı anne dedim.hayir kızım kız kardeşinin o dedi kız kardeşim bu aradı 12 yaşındaydı
Yani ben çok yadırgamadım demekki kadının gönlünden kopan o parçalar sizlere onlar
Vicdan merhamet sahibi kimse yapılanı unutmaz. Siz üZerinize düşeni yapmışsınız anne olarak sonuçta oğlunuza yapıyorsunuz. Olayı direkt geline yaptım olarak algılamayın. Allah kalbinize göre versin inşallah. Seviyorum böyle sizin gibi düşünceli , halden anlayan insanları.ben kayınvalidemden görmedim ama gelinime verdim.asla da kıymet bildiğini düşünmüyorum.
çok sevdiğim,üfleme camdan yapılan minik parfüm şişelerim vardı.hepsi farklı renkte ve boyda,koleksiyon gibi birşeydi. gitti geldi baktı,dışarı da sormuş çok pahalı gelmiş.ben de yeni evlerine taşınınca,altına özel bir tepsi alarak hediye ettim.
ama şimdi sor,birşey yapmış mıyım,ya da yaptıklarımın bir kıymeti var mı?hayır.
Benimki ayrı ayrı parçalar olmadığı için istemiştim sonuçta bir bütündü. Amann napim artık dilşm kopaydı da istemeyeydimOzaman size de kardeşinizi kıskanmışsınız diyebiliriz ilk yorumunuza göre ? Ne dersiniz?
M
Maşallah.Allah bozmasın.iyilik karşılıklı işte.şu forumda evime girdi sobamı yaktı of ne karışır evime sobama, çamaşırımı astı asmasın; yorganını bana yıkatıyor diyen ne çok gelin olur oysa.
Hayatı kolaylaştırmak bu kadar işte.ben de severim kayınvalidemi.hiçbir sey istemedim şimdiye kadar.istemeden verdiği şeyler oldu onun.hı istesem verir tabi.ama kimasenin evindeki eşyasını üstündeki elbisesini istemem değil kayınvalidem.torunlarına harika bir babaanne olması tek isteğim olabilir ki zaten de öyle.
Ozaman size de kardeşinizi kıskanmışsınız diyebiliriz ilk yorumunuza göre ? Ne dersiniz?
Bana da direkt eltinizi kıskanmışsınız dediniz ya .başınıza gelince anlamışsınızdır umarım beni.Ne kıskanması ya ben nereden bileyim ona ait olarak düşündüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?