Kayınvalideniz ?

Kayınvalideniz sizi kırar mı yoksa istediğinizi size verir mi ?

• Hayır asla vermez.

OY: 25 19,4%
  • Kırmamaya özen gösterir.

OY: 104 80,6%

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Sen kv diyorsun benim kendi annem bana vermedi, tek istediğim babaannemden yadigar yüzüktü. Gelinine verecekmiş. Çok da takar ya gelin:) Kendi bilir :)
Önce şaşırdım ama sonra babaannenden kalmış ya, hani gelinden geline geleneği vardır onu devam ettirmek istemiştir size daha iyi bir planı vardır belki.yada oğlancıdır senin annende.

Bendeki kv ile yarışamazsınızzz
Bana da böyle bir hali "verilmek istendi" evlenirken ...hatta evin mobilyalarinin bu haliya gore alinmasini soyledi Ay bir bakayım demedim bile....teşekkür ettim , sizde manevi önemi buyuktur bu halinin diyerek kendime yeni halı alacağımı söyledim.Aldigim halıları kayınpeder odedi çok çekti kayınvalidem benden çok

Ben istemem o ister :)) kıyafetlerim ve ayakkabılarımı istese de giyemez ben 36 o 44 beden :))

bikaç defa yeşillik istemiştim galiba

Herşey karşılıklı olunca güzel . Allah daim etsin mutluluğunuzu.kv şifalar dilerim.

yok yookk manevi değeri falan diye atılmadı mı?

Aklıma ne geldi. Kına gecesi için eşimin eline çeyrek altın istedi benden, tabi o zamana kadar abzürt girişimleri de olmuştu. Tabi ben patladıydım artık, bu neymiş böyle ya başlık parası da verelim mi oğluna bütün saçma adetler sizde, üstelik erkek tarafı olarak nezaketen bile bize adetlerimizi sormadınız. Biz de adet uydurmadık, bana sorduğunuz halde hiçbir şey istemedim utanmıyo mu sen hiç söylerken dedim :)) kadının yüzü bozuldu bi tuhaf oldu, yok kızım öyle değil haberlerde gördüm de dün artık damadın da eline çeyrek konuyo diye ondan söyledim dedi kıvıramadı :)) bende her gördüğünü isteme de söyleme de o zaman dedim :)))

Benimki eskilerini verir mesela perdelerini değiştirdi bana da al sen bunları kullan dedi kalbi kırılmasın diye sustumbende
nerde beğenmediği atacağı şeyler varsa bana teklif eder ihtiyacım yok desem surat asar.

Bu anlattıklarımdan bunu çıkardıysanız ilerde burda anlatılan gibi bir kayınvalide olma potansiyeliniz yüksek.

Size yine önerilmiş benim evindeki haklıyı almak istediler

Valla bana attığı halıyı teklif etti istemedim dedim tavırla sen bilirsin dedi. İyi yapmışşın bunlara iyilik yaramıyor.

Ay bide bu çıktı şimdi erkek anaları tutturmuş oğlumun eline çeyrek diye. Siz her adeti yerine getirdiniz de bir çeyreğiniz eksik kaldı.bende erkek annesiyim bu arada hemen burdan vurmayın.

Ay bide bu çıktı şimdi erkek anaları tutturmuş oğlumun eline çeyrek diye. Siz her adeti yerine getirdiniz de bir çeyreğiniz eksik kaldı.bende erkek annesiyim bu arada hemen burdan vurmayın.
hahaaha bende 2 tane var.. Rabbim sonradan görme etmesin insanı böyle oluyor ne yazık ki.

Hiç bişeyini istemedim tepkisi ne olur bilemiyorum. Ama nişanlıyken eşimin bekar evindeki güzel eşyaları kendine almış bana yamuk yumul alüminyum kaşık çatal getirmişti bende çöpe atarım diyince onuda aldı götürdü :)) sonra saklama kaplarım yetmedi birden dediki saklama kabı var vereyim diye verdi bi tanecik. Gerisini aldı götürdü. Ki zaten onları da eşim bekarken almış. Yani yine kayınvalideden gelmedi.

Önce şaşırdım ama sonra babaannenden kalmış ya, hani gelinden geline geleneği vardır onu devam ettirmek istemiştir size daha iyi bir planı vardır belki.yada oğlancıdır senin annende.

Oğlancı canım, annem öyle aile yadigarına falan önem vermez. Babaannem ona pırlanta yüzük verdi ona bile ağız büktü neymiş 2. elmiş. Sanki kendin ya da babam alabilecek Ki yepyeni harika bir şey öyle beştaş bile değil kaç tane taş var üstünde, vintage harika bir şey.

Yorumları okurken bir anda aklıma geldi. Siz eski hali teklif ettiler falan deyince söylemeden edemicem

Kayınpederim bana "yegenim yeni evlendi onun gelinliğini giyersin" demişti ya

Istesem verir ama ben istemem, isteyemem. Ailem disinda kimseden birinden birsey istemem. Ama ailemde sonuna kadar isterim

Belli olmaz ama ben istemem. Kıymet verdiği birşey olabilir. Hiç yüzgöz olmam. Çok ihtiyacım varsa yada beğendiysem gider satın alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…