Önce şaşırdım ama sonra babaannenden kalmış ya, hani gelinden geline geleneği vardır onu devam ettirmek istemiştir size daha iyi bir planı vardır belki.yada oğlancıdır senin annende.Sen kv diyorsun benim kendi annem bana vermedi, tek istediğim babaannemden yadigar yüzüktü. Gelinine verecekmiş. Çok da takar ya gelin:) Kendi bilir :)
Bendeki kv ile yarışamazsınızzz
Bana da böyle bir hali "verilmek istendi" evlenirken ...hatta evin mobilyalarinin bu haliya gore alinmasini soylediBenim otuma odamda halı yoktu üstelik wşimşn ailesi çok varlıklıdır allah daha çok versin dicem de kimseye faydası yok vermesin daha fazlaneyse oğluma bir halı alayım diyeceği yerde. Kendinin ne evinde ne yaylasında beğenip kullanmadığı ardiyeye atılan 50-60 senelik kaynanasının halısını önerdi alın onu kullanın dedi.yine iyiymiş ama dimi halı vermiş bana
Herşey karşılıklı olunca güzel . Allah daim etsin mutluluğunuzu.kv şifalar dilerim.Verir hatta hiç birşeyi yoksa çıkarır üstündeki donu verir ayağındaki çorabı verir.gercekten verir şaka yapıyorum sanmayın.benim kayinvalide kız evlat aşkıyla yanmış hep .iki düsügü olmuş 6 aylık onlar kızmış. Iki oğlu var.aksam yemeğimi yapar çocuklarımın okul harçlıklarını verir.ev alırken kıyıda köşede nesi varsa verdi kendiliğinden biz istemeden çıkarıp getirmiş bankaya fazla ödemeyelim diye.pazardan taze meyve sebze sevdiğim ne varsa alır bana sormadan amma lakin hasta oldu 2 kere ölümden döndü 1er hafta yoğun bakımda yattı koah hastası kendisi ikisinde de ben baktım yemegini yedirdim altını bile değiştirdim hastanedeki doktorlar bile kızınız ne güzel bakıyor size demişler kayinvalideme.kayinvalidemde aslında gelinim deyince sok geçirmişler.cunku birbirimizi çok severiz anne kızdan öte.kendi annemle böyle anlasamiyorum ama kayinvalidem bana nasılsa bende ona öyleyimdir. Mesela o benim asamadığım çamaşırım varsa asar kurur ben gelince katlarım ama bende onun yorganlarini atarım koca çamaşır makineme kurutur katlarim mis gb veririm.evini süpürürüm silerim oda mesela sobamı hazırlar ben işten gelene kadar.biz öyle kayinvalide gelin değil sanki gerçek anne kız gibiyiz 13 yıllık evliyim hiç kavga etmedik.Allahta korusun bu saatten sonra
Bana da böyle bir hali "verilmek istendi" evlenirken ...hatta evin mobilyalarinin bu haliya gore alinmasini soylediAy bir bakayım demedim bile....teşekkür ettim , sizde manevi önemi buyuktur bu halinin diyerek kendime yeni halı alacağımı söyledim.Aldigim halıları kayınpeder odedi çok çekti kayınvalidem benden çok
nerde beğenmediği atacağı şeyler varsa bana teklif eder ihtiyacım yok desem surat asar.Benimki eskilerini verir mesela perdelerini değiştirdi bana da al sen bunları kullan dedi kalbi kırılmasın diye sustumbende
Bu anlattıklarımdan bunu çıkardıysanız ilerde burda anlatılan gibi bir kayınvalide olma potansiyeliniz yüksek.Amma abartmissiniz yok ogluna deger vermiyor yok alsin gelinine versin .
Bir takim vermedi diye ogluna deger vermemesi nasil bir alaka ? Emin ol iki parca şey esinizin umrunda bile değildir.
Bence daha olmayan eltinizi kıskanmışsınız.
Size yine önerilmiş benim evindeki haklıyı almak istedilerBana da böyle bir hali "verilmek istendi" evlenirken ...hatta evin mobilyalarinin bu haliya gore alinmasini soylediAy bir bakayım demedim bile....teşekkür ettim , sizde manevi önemi buyuktur bu halinin diyerek kendime yeni halı alacağımı söyledim.Aldigim halıları kayınpeder odedi çok çekti kayınvalidem benden çok
Empati kurdum , takip ettim diğer evlatlarına davranışını ve adil olmadığına karar verdim. Adalet terazisi sadece bende çalışıyormuş meğer.Empati kurarsan eğer bu sorunun cevabı aslında sende....
Valla bana attığı halıyı teklif etti istemedim dedim tavırla sen bilirsin dedi. İyi yapmışşın bunlara iyilik yaramıyor.Bana da böyle bir hali "verilmek istendi" evlenirken ...hatta evin mobilyalarinin bu haliya gore alinmasini soylediAy bir bakayım demedim bile....teşekkür ettim , sizde manevi önemi buyuktur bu halinin diyerek kendime yeni halı alacağımı söyledim.Aldigim halıları kayınpeder odedi çok çekti kayınvalidem benden çok
Ay bide bu çıktı şimdi erkek anaları tutturmuş oğlumun eline çeyrek diye. Siz her adeti yerine getirdiniz de bir çeyreğiniz eksik kaldı.bende erkek annesiyim bu arada hemen burdan vurmayın.yok yookk manevi değeri falan diye atılmadı mı?
Aklıma ne geldi. Kına gecesi için eşimin eline çeyrek altın istedi benden, tabi o zamana kadar abzürt girişimleri de olmuştu. Tabi ben patladıydım artık, bu neymiş böyle ya başlık parası da verelim mi oğluna bütün saçma adetler sizde, üstelik erkek tarafı olarak nezaketen bile bize adetlerimizi sormadınız. Biz de adet uydurmadık, bana sorduğunuz halde hiçbir şey istemedim utanmıyo mu sen hiç söylerken dedim :)) kadının yüzü bozuldu bi tuhaf oldu, yok kızım öyle değil haberlerde gördüm de dün artık damadın da eline çeyrek konuyo diye ondan söyledim dedikıvıramadı :)) bende her gördüğünü isteme de söyleme de o zaman dedim :)))
hahaaha bende 2 tane var.. Rabbim sonradan görme etmesin insanı böyle oluyor ne yazık ki.Ay bide bu çıktı şimdi erkek anaları tutturmuş oğlumun eline çeyrek diye. Siz her adeti yerine getirdiniz de bir çeyreğiniz eksik kaldı.bende erkek annesiyim bu arada hemen burdan vurmayın.
Önce şaşırdım ama sonra babaannenden kalmış ya, hani gelinden geline geleneği vardır onu devam ettirmek istemiştir size daha iyi bir planı vardır belki.yada oğlancıdır senin annende.
Merhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?
Kvnizde bir gariplik yok , o yuzden evet o potansiyelde bir kv olabilirim sıkıntı yokBu anlattıklarımdan bunu çıkardıysanız ilerde burda anlatılan gibi bir kayınvalide olma potansiyeliniz yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?