- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Verir hatta hiç birşeyi yoksa çıkarır üstündeki donu verir ayağındaki çorabı verir.gercekten verir şaka yapıyorum sanmayın.benim kayinvalide kız evlat aşkıyla yanmış hep .iki düsügü olmuş 6 aylık onlar kızmış. Iki oğlu var.aksam yemeğimi yapar çocuklarımın okul harçlıklarını verir.ev alırken kıyıda köşede nesi varsa verdi kendiliğinden biz istemeden çıkarıp getirmiş bankaya fazla ödemeyelim diye.pazardan taze meyve sebze sevdiğim ne varsa alır bana sormadan amma lakin hasta oldu 2 kere ölümden döndü 1er hafta yoğun bakımda yattı koah hastası kendisi ikisinde de ben baktım yemegini yedirdim altını bile değiştirdim hastanedeki doktorlar bile kızınız ne güzel bakıyor size demişler kayinvalideme.kayinvalidemde aslında gelinim deyince sok geçirmişler.cunku birbirimizi çok severiz anne kızdan öte.kendi annemle böyle anlasamiyorum ama kayinvalidem bana nasılsa bende ona öyleyimdir. Mesela o benim asamadığım çamaşırım varsa asar kurur ben gelince katlarım ama bende onun yorganlarini atarım koca çamaşır makineme kurutur katlarim mis gb veririm.evini süpürürüm silerim oda mesela sobamı hazırlar ben işten gelene kadar.biz öyle kayinvalide gelin değil sanki gerçek anne kız gibiyiz 13 yıllık evliyim hiç kavga etmedik.Allahta korusun bu saatten sonra
O kadar da degil , siz ne dediniz peki ?Yorumları okurken bir anda aklıma geldi. Siz eski hali teklif ettiler falan deyince söylemeden edemicem
Kayınpederim bana "yegenim yeni evlendi onun gelinliğini giyersin" demişti ya
Yarın kendi gelini de taktığı yüzüğe burun kıvıracak. Aman inşallah kıymet bilene düşersiniz .Oğlancı canım, annem öyle aile yadigarına falan önem vermez. Babaannem ona pırlanta yüzük verdi ona bile ağız büktü neymiş 2. elmiş. Sanki kendin ya da babam alabilecekKi yepyeni harika bir şey öyle beştaş bile değil kaç tane taş var üstünde, vintage harika bir şey.
Neden saçma olsun? Hayatın akışında insan insana herzaman muhtaç. Allah gerçekten gerek etmesin istemeyi sevmem ama ola ki istediniz. Asla olmaz diye birşey mümkün mü? Bunu illaki eşya , para , mal diye düşünmeyin.Çok saçma değil mi?
Ne istediğinize bağlı bence.
Evet bu tarz insanlarda bunu problem etmiyor çünkü vicdan merhamet ve adalet duygusundan yoksunlar.Kvnizde bir gariplik yok , o yuzden evet o potansiyelde bir kv olabilirim sıkıntı yok
İşte bizimkilerde bunlardan bir tık daha iyi. Ayy allahım düşüncesizliklerine inanamıyorum.Yorumları okurken bir anda aklıma geldi. Siz eski hali teklif ettiler falan deyince söylemeden edemicem
Kayınpederim bana "yegenim yeni evlendi onun gelinliğini giyersin" demişti ya
O kadar da degil , siz ne dediniz peki ?
İşte bizimkilerde bunlardan bir tık daha iyi. Ayy allahım düşüncesizliklerine inanamıyorum.
Yarın kendi gelini de taktığı yüzüğe burun kıvıracak. Aman inşallah kıymet bilene düşersiniz .
2 parca birşey vermedi diye vicdansız olduEvet bu tarz insanlarda bunu problem etmiyor çünkü vicdan merhamet ve adalet duygusundan yoksunlar.
Neden saçma olsun? Hayatın akışında insan insana herzaman muhtaç. Allah gerçekten gerek etmesin istemeyi sevmem ama ola ki istediniz. Asla olmaz diye birşey mümkün mü? Bunu illaki eşya , para , mal diye düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?