Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

ben severım kayınvalıdemı o yuzden ıctenlıkle anne derım.o da benı sever.nazar degmesın aramızda hıc bır sorun olmamıstır daha....

bende anne derim severimde kendisini ama baskasına anne demek hep saçma gelmiştir o yüzden gayet samimiyetsizim

tabiki samimi değilim...kayınvalidemi severim...bana bir kötülüğü olmamıştır...
ama benim anne kelimesini her haliyle hakeden bir annem var zaten...

ayyyyyy ne desem bilmemki kayınvaldemin bana bi zararı yok ama sevemiyor insan gecmişten gelen bişey sanırım zemuszemus ( kaynana pamuk olmuş damdan gelinin basına duşmuş gelinin başı yarılmış ) o hesap kaydirigubbakcemile3 ama bazende kendime diyorumki ya sonucta kızım sen kocişini seviyomusun? evet eee bu kocişi kim dogurdu kaynana eee o olmasaydı sen böyle bi kocişe sahip olcakmıdın? hayır tabikide anne demek itici gelsede başka bi kadına eee elden bişey gelmez cunku aşkımı doguran kadın opuyorumnanaktan ( ama benim aşkım anneme anne demez ilk gunden beri apla der ) kafamçokkarıştı

o bana ne kadar samimiyse "yavrum benim beee" derken ben de o kadar samimiyim:asigim:

bu kelimeyi haketmeyecek bir kadın düşmüş olsa idi bahtıma kesseler "anne" dedirtemezlerdi zemuszemus

Ben de samimi değilim. Ama benim nedenim farklı kayınvalidem üvey. Dolayısı ile ne ben samimiyim ne eşim ne de kayınvalidem

ayyy konuyla alakası yok ama çirkin betty i annemle hergun heycanla beklerdik delikafadulden birden o aklıma geldi ayyy mazi mazi mazi :roflol:

açıkçası kaynana adı bile soğuk :) ne biliyim bana bi zararı yok bana en ufak şey bile batıo bana:)
anne derken samimi değilim tabiki. benim annem bi tane.. herkesin anneside bi tane. zaten cokta anne demem gerekmedikçe zırt pırt:)laelaelaelaelae

Allah bozmasın şimdiye kadar aramızda hiçbir sorun olmadı:Saruboceq:
tamam belki beni doguran bi insan değil ama
anne derken gercekten samimiyim cok saf temiz bir insan:1hug:
ben onlara giderken gelmemi balkonda bekliyor zemuszemus
sarılması cok içten insan bunu zaten hissediyor
bunların karsılıklı duygu olduguna inanıyorumkaydirigubbakcemile3

sevgi ve saygı bütün ilişkilerin temeli..

ancak birini sevmek okadar kolay değil..
ne yazıkki çok iyi iletişimimiz varken şimdilerde öylesine yürüttüğüm bir ilişki...

öylesine yürütmek saygımdan kaynaklanıyor,ama içimden gelmek yani sevgim diye
birşey kalmadı ne yazıkki üstelik daha 2 sene olmasına rağmen...:1closedeyes:

anne demek ise yine saygımdan devam eden bişi,ki çok da zor alıştım
ama tonlamam tamamen farklı...o da anlıyor zaten

pek fazla anne demem
aramızda bir sorun olduğundan falan değil,eskiden bazı şeyler yaşadık şükür şimdi iyiyiz,beni sevdiğini de düşünüyorum ama insanın bir annesi bir babası olur!

bende samimi değilim
ufak tefek şeyler olmuştur ama önemsenmeyecek kadar küçük
ama yine de anne baba derken içim cız eder
kendi annem kadar sevemem annem bi tane...

bana çok zor geliyo anne demek mecburiyetten diyorum.çünkü annem melek oldu senağlama kayınvalidemde bu durumu hiçe sayarak bana anne demeni istiyorum dedi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…