Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

çok isterdim kayınvalideme anne demeyi bekarken hep hevesim vardı anne diyeyim diye
tabii bu durum karşılıklı eşim de anne demeli
ama benim kayınvalidem eşimin üvey annesi kendi annesi vefat etmiş
ve aramaızda sadece 6 yaş var kayınvalidemle o yüzden abla diyorum

ben çok çok içimden gelerek anne derim...
kayınvalideme bazen kızsam da o aslında çok iyi bir kayınvalide...
eminim ki o da bana içinden gelerek kızım der..
kendi yavrularından ayırmaz..
eşim sen iyi olduğun için o da iyi diyor...
seviyorum kaynanamı

aslında gerekmedikce söylemem,asla onu anne olarak göremem.pek kayınvalideme kullanmayı sevmediğim bir kelime,ya yüzüne bakıp konuşurum yada siz diye hitap ederim,uzaktan seslenmem gerekirse dilimin ucuyla anne derim...sonuçta oda bana gelin diye hitap ediyor hep,o beni kızı gibi görüyormuki,ben ona samimi olarak anne diyeyim...

gercekten içimden gelerek diyorum
kendi annem gibi degil
ama cok iyi bir insandır cok samimidir

anne demiyorum.
anne bir tane olur.
o eşimin annesi benim annem değil.

Bence yanlış düşünüyorsun tabi senin görüşün o saygı duyarım ama eşinin malı senin malın eşinin parası senin paran hayatı paylaşıyorsunuz. annesini neden paylaşmayasın.
tabi kayınvalidenin tavrı nasıl bilmiyorum belkide bu fikre o yönlendirmiştir seni ama bu da benim nacizane fikrim.a.s.

ya annelık bu kadar kolaymı cok saçmaaaaaaa akıl almıo..sadece saygı ..demesen laf olur..dıyomda noluyo ayrı...

bende icimden gelerek derimm cook severim cook seker bi kadindirr opuyorumnanaktan ilk basta diyememistim ama kizlarindan ayirmaz beni sagolsunn kaydirigubbakcemile2

kayın valideme anne derdim.kendisin 15 sene önce kaybettik.ama tabii kendi anneme dediğim gibi değil..

ben k.valideme saygımda kusur etmem,arkasından konuşmam.
o da beni sever. hemen hemen her gün telefonlaşırız.
yani bana en ufak bir zararı dokunmamıştır.ben de her zaman gelinliğimi bilmişimdir.
eşime bir kere bile k.validemi çekiştirmemişimdir.en ufak bir sorun yaşanmamıştır ilişkimizde.
sadece anne demekle gelin olunmadığını biliyorum.
bu da benim fikrim canım.senin fikrinede saygı duyuyorum canım
sevgiler....a.s.
yarın bu gün damadım gelinim bana anne demese saygı duyarım.
saygısında kusur etmesin başka bir şey istemem

benim eşim benim anneme 'anneciğim' derken bir anneciğim daha çıkar ağzından ama ben kaynanama anne demiyorum diyemiyorum kendi çocuklarından bile anne sözünü duymayı haketmediğini düşündüğüm bir kadına ben neden dicekmişimki? demiyorum işte ohhhh

anne derken, çok içimden gelerek söylemiyorum ben.
bana karşı samimi olsaydı, daha içten söyleyebilirdim...

Kalp kalbe karşıdır,o size nekadar samimi içten ise sizde ona okadar samimi anne anneciğim dersiniz....
Ben yeni evli iken anne/anneciğim derdim hep....Şimdi hep siz diyorum-tatlicadiarzu-

Bende anne dıyorum ama öylesıne,cok yüzeysel bı anne dıyorum yanı.

Kendı anneme soyledıgım gıbı değil.

Ama yınede severım tabı kayınvalıdemi,cok içten sarılır bana,kucaklar.

Kayınvalidemi çok seviyorum,çünkü
bize hep annelik yapmıştır,samimidir...
anne demem ki,annecim derim o da can der bana,yavrum der,
içtenliğini söylerken zaten hissederim...
hiç gelin muamelesi görmedim,o evin kızıydım,
onun için de iknci evimdeki, ikinci annem,canım benim......

sevgiler...

malesef hayatımdaki tek üzüntüm
eşimin annesine gerçek annem gibi anne demekti
şuan desemde fark etmiyor
en ihtiyaç duyduğum anlarda gerçek annelik yapsaydı
formaliteden demezdim
şuan annelik yapmaya çalışıyor ama
ne yazıkki ben evlendiğimde kaynanam 40 tı şimdi bende 40 oldum ihtiyacım kalmadı
eşimin annesi o anne diyor bende diyorum okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…