- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
aynı bizimki:)) Yastığın koltuğun heryerin arkasından ıslak bez çıkıyo bizimkininde:) Diyelim çamaşırları yıkandı, asılırken annemin başında dikilirdi, yanlışlıkla annemin üstüne değsin, hepsini baştan yıkatırdı.. Aynı çamaşırların tam 3 kez ardarda yıkandığını bilirim, sırf anneme değdiler diye.. Bir yere gidiyoruz "nezaman gelirsiniz, 1 saate gelirmisiniz, gitmeyinnn" diye arkamızdan ağlıyordu resmen.. Evden kaçarak çıktığım günleri bilirim:) Nezaman yanına otursam, 3 sene önce ölen dedemden, cenazesinden bahsetmek istiyor sürekli.. Herkesin kendi sorunu var, hergün aynı laflar yüzünden odama kapanıyordum.. Bunun gibi daha pekçoğu var.. Küçük çocuk olsa, bukadar eziyet çekmezdik.. Konuyu dağıtmış olmayayım, gelini bakmıyor buarada, ananeme kimse bakmak istemez zaten.. Yani bu nedenle yaşlı insanlara karşı ılımlı yaklaşamıyorum ben maalesef.. Tamam herkes aynı değildir ama, kayınvalideye bakma fikri sıcak gelmiyor çok çektiğimden olsa gerek..
işte bende ondan korkuyorum zaten ruhsal açıdan normal değilimhayır.. annem kadar sabırlı olmayı deneme.. bütün zararı sana dokunur..
şuanda annemde biir sürü hastalık var, ve bir çogu sıkıntıdan olan şeyler... yanlış anlaşılmasın,gözümüz yok amaaa babaannem şuanda annemde çok daha saglıklı..
annemi en çok kısıtlayan seylerden biride eklem romatizması olması. yanii denizde,havuzda,banyoda kısacası ıslak ve nemli yerlerde çok fazla durmaması gerekiyor. bunu bildiği halde halaaa anneme banyo yaptırması için ısrar ediyor.
olmaz dediğindede söylenip,küsüyor..
eşim de öyle diyo ben bakarım diye ama aynı evin için de nasıl olacaksahayatta bakmam, kendi oğlu baksın banane:97:
gerçekten yalnızlık ve gurbet beni bitirdi kayın validemlerleden dolayı eşimle sorunlar yaşadık 11 yıldır eşim için fedakarlık çok yaptım daha fazlasını yapmak istemiyorum kendimi düşünmem suç mu? dünyaya bir kere geliyoruz sonuçtabizlerde vicdansız değilizki benim sırf şu iyimserliğimden başıma gelmedik kalmamıştır..tecrubelerime dayanarak asla tek bakmayı kabul etme derim..çünki bedenen ve ruhen çok yorucu bir iş...
bizimki çocukluk ,gençlik anılarını 500 milyon kere anlatır günde...dinlemeyince de kızar.. kardeşleri ile olan kavgaları vs vs..çok ta kincidir..akla hayale gelmedik hesapları vardır...Allahtan gelini yok...:)) annem bir yere gitse 5 te evde ol der...annem gençkız gözünde :)) hep emreder ,hep emreder..bir de lafı yanlış anlar inat eder böyle dedin diye..ortalığı karıştırır iyice...acaip te dedikoducudur...
Allah sabır versin:) Benimkiyle aynı huylara sahip, en iyisi ikisini aynı eve koyalım güzel anlaşırlar:)
Allah sabır versin:) Benimkiyle aynı huylara sahip, en iyisi ikisini aynı eve koyalım güzel anlaşırlar:)
seninki obsesif, benimki azcık (!) pis ...geçinip giderler
kızlar size bi sorum olucak kayın validenize ömür boyu bakarmısınız ?
kayın validem zor bi insan üstelik kayın validem tek değil herşeye burnunu sokan bir görümcem
panik atak hastası mantığın m si yok onlarda eşim de bunu kabul ediyo zaten
eşim tek çocuk değil 8 kardeşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?