- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi cillibombom
-
pardon duzeltme yapmissin görmedim bi önceki mesajimi okuma duyma bilme :26:
iki güne bir ariyorum ben anormalim galiba :26:
hakediyosa aranır tabi kıymet bilmek lazımben o geçmişteki şeytan kadıın gelini olsaydım okyanus ötesinde yaşamak isterdim o pisliğin kötülüğünden uzak olmak için şeytan oğlunu başına çalsın dilerim gelinlerinden çeker
ben hep derim kardeşim şeytanın kayınvalidelerden öğreneceği çok şey var içlerine huylu birşey giriyor bu kadınların :)
oğullarını paylaşamayıp milletin kızıyla uğraşanlar mezarda nasılyatacak bilmiyorum hiçmi akıllarına gelmez acaba hakka girdimmi ahirette naparım diyesonra gelin adayları tişört giyse imansız oluyo onlar müslüman daha evlemeden bunları gördüm
ben diyorum ki kadınlar kaynana olacaklarında mutlaka bir gen var ortaya çıkıyor yoksa insanlar bu kadar anormal davranamaz
Özel bi durum olmadığı sürece aramıyorum (hastalık, kandil, önemli gün, durum vs.) Ama kv arada arayıp sitem ediyor sesin soluğun çıkmıyor aramıyorsun diye bende işteyim çalışıyorum falan diye geçiştiriyorum. Ayy zaten oğluyla günde 3 5 kere konuşuyorlar benimle de konuşmayıversin bişey kaybetmez
birikim sanırım yıllarca millete biriktirdiği kinleri gelinlere uyguluyolar allah islah etsin ama çok iyilerinde gördüm allah banada nasip etsin gerçi artık ümidim yok bu yaştan sonra çok mutsuzum ama
öyle deme arkadaşım Rabbimin vereceği şeylerin sınırı yok umutlu ol ve bekle benim arkadaşım 30 yaşında bir ayda evlendi ben nişanlıyken çocuğu bile oldu :)) benden önce hehe umutla bakk hayataaa
kırgnlıklarımdan sonra güvenebilirmiyim mutlu olurmuyumkisağol canım inşaallah ama evden çıkmayan koltuk üztünde ömür geçiren biri için ne olabilirki iş bile bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?