kayınvalidenizi ne sıklıkla arıyorsunuz

pardon duzeltme yapmissin görmedim bi önceki mesajimi okuma duyma bilme :26:

yok yok düzeltmeyi farklı yerden yaptım.hatta daha da yüklendim:):)

yok tabi şaka yapıyorum.yüklendim derken,orda da belirttim durduk yere yapılıyorsa sakıncalı bir düşüncedir.
ama arada sorun varsa da bu hareket merak ettirmek için yapılmamalı.
mesafeyi belli etmek için yapılmalı. (anlayana)
arada sorun varsa zaten aramamayla merak etmezler:)
umursamazlar bile:)

Son düzenleme:
bende her haftasonu eşim arar o da bende konuşur kapatırız annemle hergün konuşuruz kayınvalide küsmüs ağlamış anneme beni neden aramıyor diye bu ara bende bu konuyla alakalı müzdariptim açman iyi olmuş arkadaşım

her ailede olan sorun sanırım ben durumumu özetleyim cnm...

nişanlıyken: çok fazla nişanlı durmadık 5 ay bu 5 ayın 2 ayı farklı şehirlerdeydik ozaman 10 günde bir arardım aynı şehire gelince aramaz oldum çünkü sık sık görüşürdük..
evlendik ten sonra: öle ne yapıyorsunuz ediyorsunuz diye aramazdım çünkü hafta 1 yada 10 günde bir görüşürdük

şimdi gelelim eşimin anneme karşı tutumunu;

ayrı şehirlerdeyken annemi senede 2 kere arar oda kandillerde ,her kandil olmaz oda dediğim gibi senede 2 olurdu anca bende sorduğumda annemi arıyor musun diye? arıyacak vakti olmuyormuş ben neden böle şeylere takılıyormuşum....

şimdi ise biz ailemle aynı şehirdeyiz aynı şehirde olmamıza rahmen ben kocasız gider gelirim anneme, kendisi kapıdan bi görür içeri bile girmez telefonda hiç açmaz ama
ben kayınvalidemle farklı şehirlerdeyim sürekli annemi aradın mı diye soruyor ? bende diyorum hayatım neden takılıyorsun böyle şeylere...

işte erkekler böyledir çok bencildir hep kendisine kendi ailesine ister mesala dün telde izmirden aile dostumuzla görüşüyoruz kadına x anne nasılsın dedi o sırada hemen dedim anneme anne demiyor başkalarına anne diye hitap ediyorsun dedim hiç birşey demedi gerçi o demediği için bende kayınvalideme anne demiyorum karşılıklı dövüş bakalım nereye kadar..

müstakbel kayınvalidemi mecbur olmadıkça aramam.Evlenince de bu durum aynen devam edecek.

ben bir sürü şey yazdım.yanlış anlaşılmak istemem.

arada hiçbir sorun olmadığını varsayarak yazdım.lütfen yanlış anlaşılmasın.

iki güne bir ariyorum ben anormalim galiba :26:

hakediyosa aranır tabi kıymet bilmek lazım ben o geçmişteki şeytan kadıın gelini olsaydım okyanus ötesinde yaşamak isterdim o pisliğin kötülüğünden uzak olmak için şeytan oğlunu başına çalsın dilerim gelinlerinden çeker

Bende nişanlıyım ama özel günler dışında telefonda görüşmeyiz İki haftada bir felan yanlarına gidiyorum işte :44:

ben hep derim kardeşim şeytanın kayınvalidelerden öğreneceği çok şey var içlerine huylu birşey giriyor bu kadınların :)

ben hep derim kardeşim şeytanın kayınvalidelerden öğreneceği çok şey var içlerine huylu birşey giriyor bu kadınların :)

oğullarını paylaşamayıp milletin kızıyla uğraşanlar mezarda nasılyatacak bilmiyorum hiçmi akıllarına gelmez acaba hakka girdimmi ahirette naparım diye sonra gelin adayları tişört giyse imansız oluyo onlar müslüman daha evlemeden bunları gördüm

Özel bi durum olmadığı sürece aramıyorum (hastalık, kandil, önemli gün, durum vs.) Ama kv arada arayıp sitem ediyor sesin soluğun çıkmıyor aramıyorsun diye bende işteyim çalışıyorum falan diye geçiştiriyorum. Ayy zaten oğluyla günde 3 5 kere konuşuyorlar benimle de konuşmayıversin bişey kaybetmez

ben diyorum ki kadınlar kaynana olacaklarında mutlaka bir gen var ortaya çıkıyor yoksa insanlar bu kadar anormal davranamaz

ben diyorum ki kadınlar kaynana olacaklarında mutlaka bir gen var ortaya çıkıyor yoksa insanlar bu kadar anormal davranamaz

birikim sanırım yıllarca millete biriktirdiği kinleri gelinlere uyguluyolar allah islah etsin ama çok iyilerinde gördüm allah banada nasip etsin gerçi artık ümidim yok bu yaştan sonra çok mutsuzum ama

Ben de hiç aramıyorum, geçen bi kere aradım herşeyden şikayet eden bi tip zaten yine başladı şikayetlere, görüştüğümüzde de aynı laflar zaten yeter aramayı da düşünmüyorum bi daha

Ben her cuma kayınvalidemi ve kayınpederimi arar cumalarını hayırlarım. Bazen işlerden dolayı arayamazsam onlar beni arar. Onları ihmal ettiğimde gönüllerini alırım çünkü eşimi sevdiğim kadar onlara da saygı duyuyorum...Bence büyüklere karşı hele ki bu anne ve baba ise sürekli ilgilenilmeli diye düşünüyorum...Yarın bizlerde yaşlanıp aynı konuma düştüğümüzde arayanımız olsun değilmi. Evlatlar aileden ne görürse ayna olarak yarın bizlere yansıyacaklar....Hayırlı cumalar olsun hepinize

Son düzenleme:

seninki sana diyormuş aramıyorsun diye benimkiler direk oğluşlarına şikayet ediyorlar 35 yaşında adam çocuk gibi küstü konuşmuyor şaka gibi süpürgeme binip kaçasım var

Hafta da 2 kere beni arar. Ben aramam genelde ben kimseyi aramam ama aramak iyidir bence. Sonuçta aranızda anlaşmalık bir şey yoksa .. Gerçi benim fırsatım olmuyor o ayrı olduğu zaman aramaya çalışıyorum ..

birikim sanırım yıllarca millete biriktirdiği kinleri gelinlere uyguluyolar allah islah etsin ama çok iyilerinde gördüm allah banada nasip etsin gerçi artık ümidim yok bu yaştan sonra çok mutsuzum ama

öyle deme arkadaşım Rabbimin vereceği şeylerin sınırı yok umutlu ol ve bekle benim arkadaşım 30 yaşında bir ayda evlendi ben nişanlıyken çocuğu bile oldu :)) benden önce hehe umutla bakk hayataaa

öyle deme arkadaşım Rabbimin vereceği şeylerin sınırı yok umutlu ol ve bekle benim arkadaşım 30 yaşında bir ayda evlendi ben nişanlıyken çocuğu bile oldu :)) benden önce hehe umutla bakk hayataaa

kırgnlıklarımdan sonra güvenebilirmiyim mutlu olurmuyumki sağol canım inşaallah ama evden çıkmayan koltuk üztünde ömür geçiren biri için ne olabilirki iş bile bulamıyorum

kırgnlıklarımdan sonra güvenebilirmiyim mutlu olurmuyumki sağol canım inşaallah ama evden çıkmayan koltuk üztünde ömür geçiren biri için ne olabilirki iş bile bulamıyorum

konuyu başka bir alana çektik lakin
ben böyle herşeyin yolunda gitmediği zamanlarda bir fark ederim ki ibadetten uzaklaşmışım o sebpten hemen sarılırım bir bakmışım ki yok olmuş sıkıntılar canım veren de alan da rabbim dua et :)

bendee erkek arkdsımın annesınıı hıcc aramamm arada bır ısyan eder amaa ben yınede aramammmm konusacakkk konu bulamıyrummm nasılsınızz sagolunn bende ıyıyımm sonrası yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…