kayınvalidenizi ne sıklıkla arıyorsunuz

seninki sana diyormuş aramıyorsun diye benimkiler direk oğluşlarına şikayet ediyorlar 35 yaşında adam çocuk gibi küstü konuşmuyor şaka gibi süpürgeme binip kaçasım var

O da ayrı bi tuhaflık tabi Benimkine fırsat bırakmadan ben söylüyorum anacığın aradı sitem ediyor bana aramıyormuşum diye söylüyorum bişey diyemiyor garibim çünkü bi durum olmadığı sürece o da benim annemi aramaz

Son düzenleme:
1 haftadır hiç aramıyorum.. ondan öncede ayda bi kere ya arar ya aramazdım..

Ben evliyim fakat nişanlıyken de arardım gerçi genelde hep o beni arardı hâlâ da her gün arıyor hatta 2 gün aramasa çok merak ediyor 'Bilgece nasılsın ne yapıyorsun?' der Bugün 3 kere aradı çünkü söyleyecekleri sonradan aklına gelmiş. Bu arada kayınvalidem okuma yazma bilmez fakat ben onun için kendi numaramı rehberin en başina kaydettim o yüzden beni hep bilinçli arar ve bu yüzden eltilerim de neden onu arıyorsun bizi aramıyorsun diye kıskanırlar. Ay içim eltilerden yana da dolu da neyse.. Benim kayınvalidem melektir. Bir gelini dese ki bize kötülük yaptı asla ama asla kimse inanmaz. Çünkü ara bulucudur ara bozucu değil.. ayy neyse yani bence arayın büyüklerimiz anlamaz ki sizin annenizi arayıp aramamanızdan.. Gönüllerini hoş tutun bence Selametle. .

sözlendm yaza nişan olcak.. ailesi ile subattan beri tanısıyrz... babası daha yakın davranıyor annesı bıraz daha oglum da oglum modunda bırı... babası haftada bır arıyor sende ara dıyor ya oyle kolay degıl kı bu ısler hdı ara deyınce aranılsın sonucta 24 yıllık anne -baba gıbı rahat olunmuyor... annesıne -mecburen- cuma msjı atıyorum her hafta... konusma yapmak ıstemıyorum ıcımden gelmıyor..... ama babası ıle haftada bır konusuyrm.... acıkcası 15 gunde 1 konussak da memnun olurum ....

Aramızda bir sorun olmamasına rağmen ben aramam. Ayrı şehirlerdeyiz. Bir kere oğlunu üzüyor diye aradım konuştum. Böyle kilit noktalarda aramak daha etkili oluyor. :) Ben kendi annemi de çok sık aramam. Genelde onlar arar. Çok kopuk bir insanmışım, yazınca fark ettim. :))

Çok guldummmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben bi ay tatile cikinca ailemi aramiom hic telefonla.onlar ararsada uzatmiom.blmem ki yani evlennincede boylemi olurum yoksa aileme dusermiyim.bilemiyorum huyum bu .kayinvalidemide aramayabilirim yani sanki araynca nabcaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence aramak her zaman iyidir kayınvalidemi her cuma ararım ben biraz geciktirsem o arar onun haricindede halini hatrını sormak için aklıma esince ararım bikaç gün arayla konuşuruz ki bence olması gerekende bu sonuçta bi evlilik yaparken sadece eşinizle evlenmiyorsunuz, ailesiylede evleniyorsunuz tabiri yerindeyse, bu tür arayıp hal hatır sormalar her zaman aradaki sıcaklığı korur ne zarar çıkar ki beş dakikalık telefon konuşmasından :)

Eskiden sıklıkla arardım kendisi isterdi aramamı ama bikaç olay ve ettiği laftan sonra artık hiç aramıyorum oğlu cumaları arar telefona beni isterse konuşurum yoksa konuşmam

iyi bir kv ise ara sor hatrını, benimki haketmiyor aranmayı o yüzden çok nadir ararım ,o beni arar o zaman acarım

nişanlılık dönemimiz olmadı kaçarak evlendiğim için ama kayınvalidem ben aramasam o mutlaka hergün bi sabah birde akşam arar o aramazsa ben ararım ..

haftada 1 kez arıorum kesin bazen denk gelmiyor ama sorun etmiyor k.v benimde sorunum kayınbabamla ilgili o da ilgi bekliyor arıyor her hafta belli ki benim de aramamı istiyor hatta kv söledi babanı ara bazen sıkılıyor sizden ilgi bekliyor arayın ihmal etmeyin diye. ama arayınca konuşcak birşey bulamıyorum ben. Onu üzmemek için bu aralar her cuma aramaya çalışıorum ama sıkıla sıkıla bunu aşmam lazım :26:

ben de arada arıyorum. evlerimiz de yakın haftanın bir günü mutlaka ondayız ama kadın istiyor ki evine yerleşelim her hafta gitmemize rağmen başlıyor mızmızlığa hiç sormuyosunuz etmiyosunuz falan baktım olacak gibi değil çektim eşimi kenara uygun bir dille annene durumları anlat bak yoksa senle papaz olacaz diye :) anlattı ama kadın hala aynı gelmiş 57 yaşına nasıl değiştirelim bu saatten sonra huyunu.

iyi bir kv ise ara sor hatrını, benimki haketmiyor aranmayı o yüzden çok nadir ararım ,o beni arar o zaman acarım

evet cok iyi benim annem bu zamana kadar hep uzaktı hic kızı degilmisim gibi ama kayınvalidem annem gibi aramız iyi cok sukur annemin bilmediklerini ona anlatırım ama arayamıyorum cekiniyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…