yaa arkadaşlar bu tarz düşünceler onlara karşı olan duygularımızı katmerleştirir
bence olumlu düşünün.. inanın kayınvalidelerimizin yaptığı biçok davranışı kendi öz annelerimiz yapıyoki bunu eşimizin annesi yapınca kaynana oluyor.. onlarda annelrimiz sonuçta..
istisnalar var tabi.. onlara ne demeli bilmiyorum, Allah hidayet versin hepsine..
Kızlar kusura bakmayın ama baktıkça aklıma gelen şu:
Yaşlı bir kadın ...
Oğlunu büyütmüş bir yaşa getirmiş evlendirmiş ve haliyle annelik duygusuyla paylaşmak istemiyor.
Kavga çıkaracağınıza biraz olumlu bakmaya çalışsanız?
Benim babaannem de öyle hasta numarası yapar kendini acındırırdı ama şimdi şimdi onu anlamaya başladım.
Böyle yaparak eşinizi arada bırakmayın.
Unutmayın, eşlerinizin dünyaya gelmesine vesile olan da onlar...
a.s
canım bekar olduğun belli oluyor.olumlu olmaya çalışırım her zaman sırf eşime olan saygımdan hiç birsey söylemem ona her zaman güler yüzlü davranırım bir de eşime asla senin annen şöyle böyle demem sonuç ta annesini değiştiremez ya.....ama yine de bazen insan çileden çıkıyor
kızım 7,5 aylıkken emmeyi bıkaktı zaten azalmıştıda sütüm...çok üzüldüm ama elimden bişey gelmedi..çok şükür gene bı kadar emdi..kayınvalidem diyorki şimdi bana...düşünmüş ki ; bana birileri dedi çocuğu sütten kes gece kalkıp emzirmek zor olur....benim için bu düşünmüş yani...çok sinirlendim...ben bir anneyim niye böyle bişey yapayım...yapacak olsam 4 ay işyerimde sür sağdım ben malkine ile...onu yapmazdım o zman...hergün eve süt götürdüm...sür getirici şeyler yedim içtim...hangi anne yapar çocuğunu emerken sütten kesmesini...yaaa kızlar...benim cahil kayınvalidem böyle dedi bana...cahillikten başka bişey değil çünkü bu bence...
herşeyi en iyi o biliyor ya...bir kaç gündür iştahsız kızım dişlerimiz çıkacak sanırım...dünde pek bişey yememiş gündüz...gelince yoğurt yediricim bende...yemelk istemiyor...ordan oraya gezinip yedirmeye çalışıyorum...kayınvalidem ben olsam şimdiye yedirmiştim diyor...kayınpederimde ç.ok biliyosun gek yedir o zaman diye cvp verdi...meyve rendelicem mesela...babaanne olsa 10 kere yedirmişti sana şi,mdi diyor...şimdi kızlar deyiverin bana...bu lafları niye böyle ediyor anlamöıyorum....ne demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?