Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Biz önceleri haftada 1 arar sorardık birbirimizi.
Sonra bu başka şehre oğlunun yanına gitti 4 aylığına. Ben 1. ayda aradım nasılsın diye, sonra kandilde eşimle aradık, bir dahada aramadım çünki ondan bekledim o da aramadı. Neyse geldi evine, hoşgeldine gittik hiçbişey olmamış gibiydi, 1 ay geçti ne o aradı ne de ben. Eşimi arıyor, oğluma takım alacakmış, eşime telefon ediyor ketenmi alayım kotmu diye. Eşime bişey demedim ama az da olsa kırıldım neden bana sormuyor, oğlumun ne giyeceğini eşimden ziyade ben biliyorum diye.
Neyse ben şimdi hiç aramıyorum ama evine gittiğimizde hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz, bende sorun yok ondada yok gibi.
Sizce normal mi ayda bir evine gidip tel de görüşmememiz.

Siz telefon ediyormusunuz ayrıca nasılsın diye, yada aramadığınız zaman bozuluyor mu?

Biz birbirimize cok yakiniz ama esim & ben calisan insanlar oldugumuz icin bazen hafta´da bir yanlarina bile gitmek kismet olmuyor! Öyle zamanlarda mutlaka telefonla ararim, hal hatir ederim...beni aramis veya aramamis pek önemsemem!

Bugün mesela izinliydim ama tüm gün ev isleri ile ugrastim...yanina gidemeyince telefonla görüstük!

Aranız iyi ise ne güzel.
Valla ne yalan söyliyim beni aramasını ben önemserim. Ben 2 arıyorsam o 1 aramalı bence.. Hep ben veya eşim ararsa enayi yerine konmuş gibi hissediyorum.

ben kayınvalıdemı evlendıgımden berı hergun ararım ve aranırım sabah kalkınca ben ararsam aksam annem arar.bazen bırbırımızı gunde 4 kere aradıgımız bıle olur

Kızlar bende önemsemiyorum,, hatta şöyle daha iyi benim için ama ablam falan ara diyor, eşimde bir kaç kez aramam yönünde bişeyler söyledi ondan dedim.

Birde şeye gıcık oluyorum ben, benim kayınvalidemin cep tel. faturasını görümcem, ev tel. fat. kaynım ödüyor, kayınvalidemin durumu iyi, kenara para atıyor, parası varken bizden bekleyip kendi aramaması gıcık ediyor beni. Fatura adresine geliyor ayda al sen öde, topu topu tl falan geliyor ama ben bağlatmadım bu telefonları öemem diyor, onun içinde aramıyor o olay sinir bozucu, yoksa bende sıraya bakmam.

ben ararım kayınvalidemi bekliyor çünkü
o da arar arasıra ben takılmam böyle şeylere

evlerimiz çok yakın olduğu halde haftada 3 kere araşırız oda beni arar bende onu ararım sıraya bakmam gerekince ararım dedikodu yaparız yarım saat telde:hulya:

Eee normal ozaman alinmistir kadin,,
Önceleri haftada bir kere konusuyormussunuz,sonralari ayda birkere görüsmüssünüz.
Kadin beklemis senden,sende o aramadigi icin kendi kendine alinganlik yapmissin.
Senin yerinde olsam ya ararim yada gittigimde sorarim anne bir sorunmu var diye.
Ozaman kadin acilir söyler,sende kuruntu yapmaktan kurtulursun.

Ben kayinvalidemle hemen hemen hergün konusurum,
Genelde o arar,geldinmi yemek yedinmi vs diye.
O gün Doktor vs gibi durumlari varsa ben arar sorarim durumunu..
Gerci uzak degiliz bir birimize,,
Genelde aksamlari görürürm kendisini...

Tatile gittigimde 2 haftada bir ararim yada kendi arar,
Aramadigimiz zamanda sitem eder...

sen küçüksün senin araman lazım senin ondan beklememen lazım her hafta ya araman ya da gitmen lazım benim fikrime göre

Kizlar ,ben aramaktan yanayim, cünki ne olurasa olsun ektigimizi biceriz birgün valla! Onlar yaslandikca bazan cekilmez oluyorlar buda bizim sinavimiz olacak ne yapalim! Unutmayin bizde birer evlat yetistiriyoruz!

hergün uyandığım ilk onu ararım nasılsın diye sonrada kendi annemi ararım. çünkü kendi annemle hem daha uzun konuşuyorum hem de evimiz yakın buluşuyoruz.
ama mutlaka hergün ararım kayınvalidemi eğer sesi keyifsizse birde gece ararım.
o da benim aramadığım gün çok huzursuz olur ola ki unuttum o beni arar hala uyanmadın mı yoksa aramadın der:)) canım yaa

sen küçüksün senin araman lazım senin ondan beklememen lazım her hafta ya araman ya da gitmen lazım benim fikrime göre

Gitmeyi bir kenara birak en azindan madem kafasini kurcaliyor,olur ya bilmeden bir laf edilmistir,yada birsey olmustur,kadin ondan dolayi aramiyordur..
En azindan anne hayirdir önceleri arardir simdi aramaz oldun vs gibi konuyu acip ne oldugunu ögrenebilir...

Mesela ben ki kayinvalidemi hic ama hic sevmem.
Bunun icin cok hakli nedenlerimde vardir,esim bile bana hak veriyorsa vardir sebebi..
Kadin zevkine düskün zaten Türk degil,yabanci...
Dün boynu beli tutulmus,kizida yok telefon actim nasilsin dedim,cok kötüyüm kizim dedi,ne oldu dedim,tutulmusum kalkamiyorum dedi..
(Normaldir tutulmasi cünkü cok tembel kaldirmaz poposunu yatar gezer hep)

Neyse dedim kapiya cik simdi seni almaya geliyorum dedim.
Evden cikmadan tuttum dusu doldurdum kaynar su ve icine yumusatici tabletler,kokular döktüm..Zaten cokta uzak degil evleri bana,hemen araba ile iki dakikada getirdim benim eve,dedim soyun gir,kadin varya okadar memnun olduki anlatamam,hemen girdi vs,tuttum birde kahve yaptim götürdüm banyoya..
Kahvesini icti,biraz boynuna masaj yaptim.Ve inanirmisiniz ben tiksinirim birinin vücuduna el vurmaya,ama harbidende kafasini ceviremiyordu mecbur kaldim..Yarim saat daha kaldi dusta ve cikti..

Öyle dualar ettiki sormayin,
sonucta esimin anasi ne yapayim atayimmi?
Yarin benim annemede gelin gidecek,annemde kaynana olacak,
ben istermiyim kendi öz anneme saygisizlik yapilsin edilsin..
Tabiki istemem.karsimdakini duymuyorum,umursamiyorum laflarini ama saygidada kusur etmiyorum...

Sonucta ölümlü dünya...

taktir ettim arkadasım maşallah
Allah merhamet vermıs ne guzel

bende haftada en az 3 kez ararım,
aramasını beklemem,aramasa bile problem değil benim için
ki oda arar,severim ben kayınvalidemi ya
hiç kötü sözü yoktur bana karşı

ben aklıma geldıgı an ararım oda benı saymam hıc gerektıgınde hergun bazende uzun bırzaman..
ama konusmadıgımızda kesın benımde kayınvalıdemınde ısı vardır ben asla neden dıye dusunmem yada benı umursamadıgını hatırlamadıgını.... oda benım ıcın ole dusunurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…