- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Biz birbirimize cok yakiniz ama esim & ben calisan insanlar oldugumuz icin bazen hafta´da bir yanlarina bile gitmek kismet olmuyor! Öyle zamanlarda mutlaka telefonla ararim, hal hatir ederim...beni aramis veya aramamis pek önemsemem!
Bugün mesela izinliydim ama tüm gün ev isleri ile ugrastim...yanina gidemeyince telefonla görüstük!
ben kayınvalıdemı evlendıgımden berı hergun ararım ve aranırım sabah kalkınca ben ararsam aksam annem arar.bazen bırbırımızı gunde 4 kere aradıgımız bıle olur
sen küçüksün senin araman lazım senin ondan beklememen lazım her hafta ya araman ya da gitmen lazım benim fikrime göre
Gitmeyi bir kenara birak en azindan madem kafasini kurcaliyor,olur ya bilmeden bir laf edilmistir,yada birsey olmustur,kadin ondan dolayi aramiyordur..
En azindan anne hayirdir önceleri arardir simdi aramaz oldun vs gibi konuyu acip ne oldugunu ögrenebilir...
Mesela ben ki kayinvalidemi hic ama hic sevmem.
Bunun icin cok hakli nedenlerimde vardir,esim bile bana hak veriyorsa vardir sebebi..
Kadin zevkine düskün zaten Türk degil,yabanci...
Dün boynu beli tutulmus,kizida yok telefon actim nasilsin dedim,cok kötüyüm kizim dedi,ne oldu dedim,tutulmusum kalkamiyorum dedi..
(Normaldir tutulmasi cünkü cok tembel kaldirmaz poposunu yatar gezer hep)
Neyse dedim kapiya cik simdi seni almaya geliyorum dedim.
Evden cikmadan tuttum dusu doldurdum kaynar su ve icine yumusatici tabletler,kokular döktüm..Zaten cokta uzak degil evleri bana,hemen araba ile iki dakikada getirdim benim eve,dedim soyun gir,kadin varya okadar memnun olduki anlatamam,hemen girdi vs,tuttum birde kahve yaptim götürdüm banyoya..
Kahvesini icti,biraz boynuna masaj yaptim.Ve inanirmisiniz ben tiksinirim birinin vücuduna el vurmaya,ama harbidende kafasini ceviremiyordu mecbur kaldim..Yarim saat daha kaldi dusta ve cikti..
Öyle dualar ettiki sormayin,
sonucta esimin anasi ne yapayim atayimmi?
Yarin benim annemede gelin gidecek,annemde kaynana olacak,
ben istermiyim kendi öz anneme saygisizlik yapilsin edilsin..
Tabiki istemem.karsimdakini duymuyorum,umursamiyorum laflarini ama saygidada kusur etmiyorum...
Sonucta ölümlü dünya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?