• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

ben önceleri umursardım aramadığında kırılırdım..
ama şimdi çokda problem değil..
ister arasın ister aramasın..
ben aramıyorum oda aramıyor..

eskiden kayın validem beni hergün arardı şimdi ayda yılda bir arıyor.ama oğlunu sürekli arar.ben ararım kendisini çok sık olmasada.

ya aslında anneydi, kayınvalideydi babaydı gibi büyüklerle telefon olayını sıraya koymak saçma değil mi ya, en son ben aradım, şimdi sıra onda diye. Hadi arkadaş olsa öyle düşünebilirsinde
ben hiç düşünmedim bu şekilde ne bileyim
:hulya:

Biz uzak şehirlerdeyiz.
İlk evlendiğimizde, hergün görüşmek istiyordu, merak ediyor diyip geçiyordum bende.
Sonra niye aramıyor diye sıkıntı olmaya başladı karşı taraf için. Aramıyor dedikleride 2 gün. 1 gün konuşuyorsak, diğer gün konuşmuyorduk yani. 2 güne bir aramaya başladım bu sefer, oda memnun etmedi. Ben de biraz daha ara vermeye başladım. Şimdi 2 gün-3 gün bazen 4 gün arayla mutlaka telefonla görüşürüz. Ben aramazsam o mutlaka arar.

Biraz aile yapısıyla alakalı bence. Eşimin aile tarafı çok sever konuşmayı. Bana 2 güne bir konuşmak bile çok geliyor ama , kırmamak adına özen gösteriyorum yine de. Bazen buna rağmen aramıyor dedikleri zaman, bu sefer arayı daha çok açıyorum. O zaman tam aksine birşey demiyorlar.

aramıyorum bende kayınvalidemi
hafta sonları görüşüyoruz genelde
her görüştümüzde bir laf söylediği için
hiç içimden gelmiyor aramak:umursamaz:

son 2 senedir bir kez görüştüm onda da o aradı ağır laf söylemek için
o laftan sonra bi daha eşimde görüşmedi

ararım
sıraya felanda bakmam
eskiden bukadar aramazdım çalışırken şimdi evdeyim sık sık ararım
geçen ben aradım şimdi onun sırası gibi hesaplar beni yorar
bişey soracaksam veya canım telefonda konuşmak isityorsa ararım konuşuruz
o zaten çok sık arar hem napiyorsun diye sormak için hemde kızımı sormak için

Elbette ararım,hemde hergün.
sabah 8.30 da annemi ararım,saat 10'a doğru da kayınvalideciğimi,
onların sesini duyunca rahatlarım,onların hayır dualarını alınca işim rast gider...
Rabbim annemi,kayınvalidemi başımızdan eksik etmesin..

Bende annemı ve kayınvalıdemı ararım sÜreklı..

Onlar aramıŞ aramamıŞ hıÇ Önemlı deĞıl

ben hem evlat olarak hemde gelın olarak
Üzerıme dÜŞenı yaparım

telefonda konuşmaktan nefret ediyorum.. mecbur kalmadıkça soracağım,söyleyeceğim bişeyim olmadığı sürece annemide aramam,kaynanamıda aramam hatır sormak için...zaten evlerimiz çok yakın annemi haftada 1-2 kez, kaynanamıda haftada 1 yada 10 günde 1 görüyorum. eşim sürekli görüşüyo zaten ...

Biz önceleri haftada 1 arar sorardık birbirimizi.
Sonra bu başka şehre oğlunun yanına gitti 4 aylığına. Ben 1. ayda aradım nasılsın diye, sonra kandilde eşimle aradık, bir dahada aramadım çünki ondan bekledim o da aramadı. Neyse geldi evine, hoşgeldine gittik hiçbişey olmamış gibiydi, 1 ay geçti ne o aradı ne de ben. Eşimi arıyor, oğluma takım alacakmış, eşime telefon ediyor ketenmi alayım kotmu diye. Eşime bişey demedim ama az da olsa kırıldım neden bana sormuyor, oğlumun ne giyeceğini eşimden ziyade ben biliyorum diye.
Neyse ben şimdi hiç aramıyorum ama evine gittiğimizde hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz, bende sorun yok ondada yok gibi.
Sizce normal mi ayda bir evine gidip tel de görüşmememiz.

Siz telefon ediyormusunuz ayrıca nasılsın diye, yada aramadığınız zaman bozuluyor mu?

yani siz haftada 1 ararım o beni aramaz deseniz anlicamda.sizde kadın gittikten bir ay sonra armışsınız o da aramamış 1 ay sonra gelmiş zaten...

hem anlamadım eşiniz dururken neden size sorsun eşinizin giyeceği kıyafeti
bumda kırılacak bişe yok ki...
valla beni ayda 1 arayan geline ne diye oğlumun giyeceği kıyafeti sorim sormam.
beni kayınvalidem arasın aramasın o benim büyüğümdür 3 bilemedin 4 güne bir ararım...

Back
X