Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

biz çok uzak değiliz. haftada birkaç kez görüşürüz.genelde haftaiçi akşam onlar gelir.haftasonu biz gideriz. evlendiğimizden beri iç içeyiz.alıştım bu duruma. hem annem anlayışlıdır.dertleşiriz. eskiden, yeniden.birer kahve yapar içeriz karşılıklı. anlaşırız yani. severim annemi iyi kadındır.aramadan duramam.

3 yil nisanlılik 2 yıl evlılık kayınvalıdemı anca cozdum.cozdugum zamankı halıde hosuma gıtmeyınce artık aramıyorum.o zaten aramıyordu.sımdılerde oglunu arayip konusuyor.slm sole deyip kapatiyor.

hiiçççç aramıyorum aranmıyorumdakötükedihüso
3 yıldır evliyim bir kez olsun evime gelmeyen oğlunun bile hatrını sormayan kadınımı arıcam evet eşimin annesi ama o annelikten vazgeçmişken ben kapısında köle olamam.
ayrıca sadece ben değil eşimde çok kırgın olduğu için 2 yıldır annesiyle görüşmüyor.
valla allah var çokta rahatız hiç kafamıza da takmıyoruz umuyorumki annesi de bu o kadar mutludur.

içimden hiç aramak gelmiyor ama aramayınca sorun yapıyorlar.bende 10 güne 1 arıyorum zoraki.oda eşimin hatrı için.

bende aklıma geldıkce ararım.içimden gelir aramak.ama zorlada yapmam hiçbizamn eşimin hatrı için yapmam yanı.içimden gelıyosa.. ben buyum

Fırsat buldukça arayıp hal & hatır sormaya dikkat ederim.

Ortalama haftada 3 kere telefonlaşırız.

O;müsait degildir,rahatsız ederim düşüncesiyle aramaya çekinir,ben ararım genelde.

biz altlı üstlü oturuyoruz o hüzden her gün birlikteyiz ama allah razı olsun çok alayışlı bi insan bana yardım eder severde ben bile bu kadar beklemiyodum oğlu 11 yıl sonra olmuş :)

önceleri hafta bir aradim ama artik gercek yüzünü gösterdikten sonra aramiyorum... Ayda bir felan o arar beni o kadar

aynı mahallede oturuyoruz... haftada en az 3 kez görüşüyoruz... şimdi yazlık evlerine gittler... aramıyorum aslında arasam iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…