Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

şuan nişanlı olduğumuz için haftada 1 fln arayıp sorarım hatrını yada şuan teleşemiz olduğundan arada konuşuruz evle , tadilatla ilgili ..
yane ilk zmnlarda ararken çekiniyodum pek muhabette kuramıyoruz diye
şimdi alıştıkça birbirimize biraz daha farklı tabe
ama o çok nadir arar önceden bekliyordm aramasını ama artık beklemiyorum
aklıma gelince arıyorum hatrını soruyorum o da memnun oluyodur elbet
he evlenince daha alıştıkça ilişkide daha farklı olcak ve daha iyi olcaktır inş
şuan daha tam gelin olmadımı ima ettilerde bi kaç kere ilerde görcez fln dedi şakayla karışık k.pederim ben kendimden eminim çok şükür asla saygızsızlık yapmam çünkü nişanlımı çok seviyorum onu büyüten insanlar... inş karşılık görürüm saygıma ama görmezsemde
yapcak bişi yok...

Nişanlıyken haftada 2 kez mutlaka arar, haftada 1 de evlerine giderdim.Gerçekten içtenliğimle.
Evlendik yine aynı şekilde arıyordum.Ama o beni 13 ay nişanlık dönemindeen fazla 5 yada 10 kere aramıştr.
Evlendikten 3 ay sonrasına kadar aynı şekilde devam ettim.
3 ay sonra ailemin yanındabana kötü laflar etti, gurumu incitti.
O zaman bıraktım aramayı belki 1,-1,5 ay aramadımda eşimsiz gitmedimde.
O sırada bizi de huzursuz etmeyi ihmal etmedi.Neyse dedim insanlık bende kalsın ara candaş.
Hafta 1 yada olmadı 10 günde 1 aradım.Mecburi konuştu benle.
evliliğimizin 11, ayında yine kavga etti hemde eşimin yanında felaket şekilde.
Yalanlar, iftiralar havada uçuyor.Demesin mi candaş beni hiç aramazki, hep ben onu aradım.
Ama eşim her aradığımda biliyodu.Dedimki yalan söylüyosun.Yok asıl yalancı sensin dedi.
4-5 ay aramadım yeni yeni arıyodum baktım inatlaşıyor istemiyor, şimdi mecbur kalmadıkça aramıyorum.
Sıraya bakmadım hep aradım ama karşılığı olmadı.nişanlandığımızdan beri 3 yılda 20 kere aramadı beni.
Bende yapmıyorum fazlasını.Nedemi? Kardeşiyle yeğeniyle günde 2-3 kez konuşur bana hiç eli düşmez.Ve bu yıllardır böyle.
Olmadı mı olmuyor işte.Beni aramayanı bende aramam artık.Enayi değiim hem iftiraya maruz kalayım hem canım yansın hemde numaradan laf yapayım.
Gerekli zamanlarda yeterli...Çünkü kendisi istedi...

Son düzenleme:
Kayınvalidemle birbirimizi çok sevdiğimiz için konuşmadan duramayız.
En az hafta da bir yüz yüze görüşür,haftada 3-4 kere de telde konuşuruz,hatta biraz önce aradı beni opuyorumnanaktan

Ayrıca ben telefonda konuşmaktan zaten nefret ederim.Annemi bile aramam ki kayınvalideme fazlasını yaptım.
O da kıymetini bilmedi, aratmamak içinde elinden geleni yaptı.
Ne güzel bazı arkadaşlara imrendim, keşke benimde öyle beni merak edecek bir kayınvalidem olsaydı.
Üstelik ben eşimle beraber yaşıyomıyorum bile.Gelileri miyim başka bişeymi anlayamadım?
Allah cahile düşürtmesin kimseyi.

Birde evlerine gidince değişik davranıyormu diye sormuşsunuz galiba?
ılk başlarda evet davranıyordu milletin yanında canım kızım diyerek seni özlüyorum diyerek, yalnızken ise sevmediğinden aramıyosun derdi.
Şimdiyse alıştı.Canı kavga isterse laf eder.
Ayrıca enteresandır ki bu kadar çekişmeye rağmen ilişkimizede herkes imrenir (!)

Son düzenleme:
pek aramam sımdı farkettım. genelde o arar... genelde dedıgımde torununu sormak ıcın haftada 1-2 falan.
gıdılcekse de eşimle gıderız cok fazla tek gıtmedım.

doğum yaptığımda 40 gün kaldı yanımda loğusalığımı zehir etti
gittikten sonra hiçaramadım içimden gelmedi hatta eşimle nette görüşürlerdi göstermezdim kendimi sesini duyunca cinlerim tepeme çıkardı.çünkü ben loğusayken eşime bilgisayara bakıyor bu yuvanı yıkacak oğlum falan diye doldurmaya çalıştı eşim inanmadı önemseömedi başta ben de önemsemedim ama ne zamamn b,ilgisayarı açsam kiminle görüşüyorsun sdiye resmen takip ederdi
hala aramıyorum sesini duymaya tahammülüm yok anneler gününde eşim aramış benle de konuşmak istedi aldım bi iyi bi iyi şaşırdım kaldım özledim seni hiç göstermedin kendini kızım falan demeler..
allah allha şok oldum yaa loğusalığımı bilerek zehir eden kadın can ciğer kuzu sarma oldu
hatasını mı anladı ne?

Haftada 3-4 kere arar,aramaz yoğunsa mutlaka ben ararım.
Ne var ne yok anlat derim ,son dedikodular ne :)
kıkırdar,gülüşürüz herşeyi anlatır.
Oğlunu vereyim mi derim gerek yok der
Çok severim,gönlüme göre kayınvalide verdi Allah.. Şükürler olsun.

aman hoya cım senın o kayınvalden bı alem zaten...

Canım yanlış okumuşsun. Kayınvalidem 4 aylığına gitti başka yere, Ben 1. ayında aradım. 3 ay daha durdu o arada 2 kez aradım ama o hiç aramadı demek istedm.

Birde oğluma kıyafet alacakmış, kendi oğluna değil. Eşim çocuğun giydiği kıyafeti bilmez, pek anlamaz yani annesi olarak bana sorabilirdi demek istedim.

Biz hem benim eşimin ailesine hem de kendi aileme her hafta yemeğe gidiyoruz. Haftada bir falan da ya kayınvalidem arar ya da ben ararım.Tabi kendi annemle daha sık konuşurum telde.

kafam baya bi dalgın bu aralar.yanlış okumuşum canım kusura bakma.

ben eşimle konuşmalarında rast gelirsem bazen alırım telefonu konuşurum..o da haftada bir doktora giden teyzelerden olduğu için tahlil sonuçlarını yorumlamamı ister ve o sebeple arar..
biz böyle mutluyuz..şakkıdı

Bazı ailelerde bu telefon etmemek çok normaldir. Uzak şehirde oturanar yıl boyunca hiç konuşmayıp, bir araya geliyorlar ve kırgınlık falan olmuyor, sizde onlardanmısınız diyede sordum. Bizimki biraz öyle oldu da :)

bizimki aynen öyle ve iyi ki de öyle yoksa ne kadar konuşsak o kadar da dövüşürüz eminim kaydirigubbakcemile3

vallahi ben kendi annemle hergün konuşuyorum ama kayınvaldemle belki haftada yada 15 günde bir,ya o arar ya ben.Eşim ailesine pek düşkün diil herhalde bende ondan bu kadar rahatım.Ama çok şükür kayınvaldemde anlayışlıdır garip garip laf sokup bozulmaz,alışmış oğluna.Bende aramaya çalışırım işte her hafta.Bi kere dediki hadi oğlum hayırsız biliyorum sen böyle değildin senide kendine benzetti diye ama 1 ay armamıştım hiç,kadın haklı..Canım seviyorum ben onuda çok..

en sevmediğim şey laf sokulması ve karışılması ikiside kayınvalidemde var sağolsun. eskiden haftada 2 kere arardım artık arda bir arıyorum. kim laf sokulmasını isterki?
aşk kırıntısı eğerki kırmıyorsa yada karışmıyorsa ara derim çünkü bütün bir ömür böyle gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…