- Konu Sahibi AskKirintisi
-
doğum yaptığımda 40 gün kaldı yanımda loğusalığımı zehir etti
gittikten sonra hiçaramadım içimden gelmedi hatta eşimle nette görüşürlerdi göstermezdim kendimi sesini duyunca cinlerim tepeme çıkardı.çünkü ben loğusayken eşime bilgisayara bakıyor bu yuvanı yıkacak oğlum falan diye doldurmaya çalıştı eşim inanmadı önemseömedi başta ben de önemsemedim ama ne zamamn b,ilgisayarı açsam kiminle görüşüyorsun sdiye resmen takip ederdi
hala aramıyorum sesini duymaya tahammülüm yok anneler gününde eşim aramış benle de konuşmak istedi aldım bi iyi bi iyi şaşırdım kaldım özledim seni hiç göstermedin kendini kızım falan demeler..
allah allha şok oldum yaa loğusalığımı bilerek zehir eden kadın can ciğer kuzu sarma oldu
hatasını mı anladı ne?
evet zeynep
bak unutmamışın sen de ben nası unutem yav
yani siz haftada 1 ararım o beni aramaz deseniz anlicamda.sizde kadın gittikten bir ay sonra armışsınız o da aramamış 1 ay sonra gelmiş zaten...
hem anlamadım eşiniz dururken neden size sorsun eşinizin giyeceği kıyafeti
bumda kırılacak bişe yok ki...
valla beni ayda 1 arayan geline ne diye oğlumun giyeceği kıyafeti sorim sormam.
beni kayınvalidem arasın aramasın o benim büyüğümdür 3 bilemedin 4 güne bir ararım...
Canım yanlış okumuşsun. Kayınvalidem 4 aylığına gitti başka yere, Ben 1. ayında aradım. 3 ay daha durdu o arada 2 kez aradım ama o hiç aramadı demek istedm.
Birde oğluma kıyafet alacakmış, kendi oğluna değil. Eşim çocuğun giydiği kıyafeti bilmez, pek anlamaz yani annesi olarak bana sorabilirdi demek istedim.
kafam baya bi dalgın bu aralar.yanlış okumuşum canım kusura bakma.
Bazı ailelerde bu telefon etmemek çok normaldir. Uzak şehirde oturanar yıl boyunca hiç konuşmayıp, bir araya geliyorlar ve kırgınlık falan olmuyor, sizde onlardanmısınız diyede sordum. Bizimki biraz öyle oldu da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?