• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

hayııırrr aramam sadece birşey sorucaksam ararım çünkü sık sık görüştüğümüz için fırsat kalmıyor birşey sormak için aradığım zaman bile yarım saat konuşuruz özellikle hal hatır mubabbet için arasam teli kapatmıcaz heralde

Kayınvalidemle Allaha şükürler olsun ki şimdiye kadar hiç bir kırgınlığımız olmadı...Özel günlerin dışında hastalık vs.. gibi bir durum yoksa pek aramam. 8 yıldır evliyim. Eşim ilk başlarda ailesiyle benimde konuşmamı isterdi.Şimdilerde ise bir şey demiyor.Kayınvalidem ise uzakta...Gittiğimizde çok mutlu oluyor. Ne bileyim aramak gerek aslında ama olmuyor işte...

aramıyorum
çünkü ;
aynı dairede yaşayıp bazen eşimden bile daha çok görüyorum.

eğer ayrı yaşasaydım haftada bir kez arardıkm tabi oda bizi ararsa

Gün içinde bir kaç kere konuşuruz.Kim aradı,ne zaman konuştuk diye beklemeden arar sorarım onu..
Ama bizim ilişkimiz farklı...

Ben de sıraya falan önem vermiyorum , hep ben ararım ..Hafta bir falan arıyorum , biraz ara versem hemen söylenir ..ama çok memnun oluyor o memnun olunca , ben de mutlu oluyorum . Hatta eşim bile ailesiyle ilgili haberleri benden alır o hiçççç aramaz..

her sabah esim ise gidince ilk isi anneleri ararm
hem kendiminkini
hemde esiminkini
bugun napcaz dun naptik
kim naapmis nerde ne var gunluk gazete okur gibi muhabbet
eder veri aktarimi yaparizkaydirigubbakcemile3
ama hersey karsilikli tabi
bunlar bi tarafin yakinligiyla olamiyor

İlk evlendiğimiz zamanlar arar hal hatır sorardım sık sık ama sonra onlar beni hiç aramayınca kırıldım açıkçası bende aramıyorum artık
Gerçi eşim zaman zaman bunu dile getiriyor en son ne zaman annemi aradın neden aramıyorsun falan gibilerinden ama zaten aradığımda da kayınvalidem pek konuşmaz, iş yerinde olduğum için sanırım
Hastalık vs gibi bi durum olduğunda mutlaka konuşuruz zaten hafta sonları da elimizden geldiğince gidiyoruz, görüşüyoruz.
Eşim her gün telefonla görüşüyor, sık sık da gidiyor annesine haberlerini alıyorum iyi olduklarını biliyorum yetiyor bana aramasa da sorun etmiyorum artık

aramıyorum
aramam da.
çünkü arada muhabbet yok, bir türlü ısınamadık birbirimize.akannehir

kaynanasıyla arası iyi olanları kıskanıyorum yaaamirmirmirmir
maşallh onlara:nazar::nazar:

ben hic isinamadim esimin ailesine malesef. uzaktayiz allahtan. cok cok ayri dünyalarin insaniyiz. ilk zamanlarda düzenli olmasada kendi isteyimle bi kac kez aramisimdir ama artik hic aramiyorum esime diyorum baya oldu konusmayali evi ara hal hatir et diyorum bazen onlar konustuktan sonra beni istiyorlar telefona zoraki bir iki laf ediyoruz hep ayni seyler havadan sudan. Artik hic keyfi aramiyorum hal hatirlarida beni hic ilgilendirmiyor dogru söylemek gerkirse.. esimin hatirna yüzlerine karsi hersey normal mis gibi davraniyorum iki yüzlülük yapiyorum acikcazi onlara karsi icim buz bilmiyorum gelecek ne gösterir ama herhalde bu böyle geldi böyle gider

eşref saatimde ( ki bu pek sık olmaz ) değilsem a_ra_mam....o aradığında da açmadığım çok olur ...Allah'tan buna pek takılan bir kadın değil....ama elbette ara ara laf sokmaları oluyordu ama ben duymazlıktan geldiğim için bu laf sokmalar da azaldı zamanla

önceden her 2 güne bir aradım
oda sık aradı
ama hastalıkta filan cok üstüme düşen arayıp soran olmadı
öyle böyle derken mesafe koymaya başladım
cok rahattır kendisi
sonra aramıyorum diye laf söyledi durdu eşimi arayıp agladı
iyice sogudum şimd hiç aramıyorum
hiç sıcaklık göremedim
ama onuda suçlamıyorum kültür kişilik farkı...

burda okuyuncaya kadar hiç aklıma gelmedı arıyormuyum aranıyormuyum dıye..ben pek aramıyorum..o hafta da bır arar ve oğlumu görmeye gelır..3-4 hafta da bır gıdderız biz..bıraz uzak evlerı..ama armızda hiç bir problem yok..ne o ne de ben hiç takılmadım bu konuya..ama öyle kımseyı arayıp hal hatır sormak gıbı bır huyum yok..(eksıklık bu ama aklıma gelmıyor)..ona karsı yapılan bısey degıl yani herkese karsı öyleyım..

...o aradığında da açmadığım çok olur ...Allah'tan buna pek takılan bir kadın değil....ama elbette ara ara laf sokmaları oluyordu ama ben duymazlıktan geldiğim için bu laf sokmalar da azaldı zamanla
Benimde olmuştur açmadığım sempatiksalakcinni
Onunla konuşurken polis sorgusundaymışım gibi davranıyorsa bana, sonuçlarına da katlanacak.

beni en son 1 yıl önce aradı
sebep guya o benı aramıs ama ben acmamısım gerı de donmemısım
yok kı ole bısey

ben gecen hafta adadım kandıl dıye
onun harıcı artık asla ama asla dıyecem (buyuk sozume tovbe) aramam

ben 3 yıllık evliyim ve ayrı şehirlerdeyiz kayınvalidemle.ne o arar ne ben eşimle hergün konuşur ama bi gün beni sormaz sorsada dil ucuyla.bende pek hazetmem gerçi kendisinden.en son eşim askere gitti 6 ay hiç aramadı sormadı bi ihtiyacın varmı diye tek başıma yaşadım.çalıştığım için de gidemedim ailmein yanına.enson araba aldık eşim anne araba aldık diye söylemiş annesine o da krize girmiş neden benim telefon faturamı ödemiyorsunuz araba alıyorsunuz diye.fatura dediğide 15 tl. :D daha neler neler.çok çıkar peşinde olması beni çok soğuttu bi kez bile aramadım aramam da.o da aramıyo zaten.

ben ilk evlendiğimde haftada bir arardım,sonra günün birinde bi akşam üstü eşimi aradı ve benim onları hiç aramadığımı söyledi..bende ogündür bugündür hiç aramıyorum.. ohaoldumsmile

ben de ararım, sağolsun o da beni arar. aramasak mail atarız, o olmadı chatte konuşuruz, o olmadı internetten görüntülü konuşuruz sempatiksalakcinni iletişim kaynağı çok bizde sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

Back
X