• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizin üst katına yerleşir miydiniz?

Korktum ha :) Valla benim kaynanam cadıda olsa biz oturcaz aynı apartmanda kesin bu.. Bence hiç gerginliğe gerek yok elinden geldiğimce yardımcı olurum ben evinide temizlerim yemeğinide yaparım ona görede muamele görürüm. Ama bilmiyorum ya tek diceğim şu hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar..

Aynen canım:29: bende aynı binada oturacağım. Üstelik benimki başka yerden evde alacak, dedimki oraya geçersin, yok diyor, şimdiki oturduğum ev büyük, yeni alacağım küçük diyor:20:
Bende bı kayınvalide sorunsalı yüzünden gerginim, henüz tanışmadım bile:1:

En iyi kaynana bile olsa sürekli yakın olmak insanı bıktırır yani batmayacak şeyler bile batar insana....

En iyi kaynana bile olsa sürekli yakın olmak insanı bıktırır yani batmayacak şeyler bile batar insana....

bencede uzak olmak daha iyi benimki ilk yeni evliyken anahtarla giriyodu pat diye sinirden ölüyodum.ben evde yokkende benim yatak odama falan giriyomuş çıldırtıyodu.artık kilitliyorum kapıyı.

Ben de kaynanamlarla aynı binada oturmak gibi bir hata yaptım zamanında...
Büyük eziyetti gerçekten...
İyi düşün...

bende eşimin ailesinin üst katında oturuyorum

hiç istemedim,bu konuda evlilik öncesi çok tartıştık,ben ayrılma noktasına kadar geldim hatta...

ama şuan o evde oturuyorum,nedeni k.validemin yada k.pederin bir hastalığı olduğundan değil (gerçi

onlar hep hasta ama )

kira vermemek...

ama şimdiki aklım olsa diretir,evin eşyalarının borcunu en azından minimuma kadar indirip,kira da olsa

başka bir yerde otururdum...

1-ufacık bir seste herşeyini duyacaklar,banyo yapmaktan bile çekineceksin...

2-her an kapı çalacak endişesiyle evde rahat oturamayacak,giyinemeyecek,dolaşamayacaksın...

3-ansızın misafir getirecek evine,yeni gelinsin ya ev görcek millet..

4-ona misafir gelecek ve koşturup duracaksın..

5-her akşam yanlarına inmek gibi bir zorunluluğun olacak,inmezsen surat asılacak...

6-nereye gidersen git,haber vermek zorunda kalacaksın...

iyi düşün derim...mutlaka başka bir formül olmalı...

bencede uzak olmak daha iyi benimki ilk yeni evliyken anahtarla giriyodu pat diye sinirden ölüyodum.ben evde yokkende benim yatak odama falan giriyomuş çıldırtıyodu.artık kilitliyorum kapıyı.

Benimkinde olsa anahtar benimkide girer:27:
Ben çok net koyuyorum tavrımı anlamıyor ama eşimde yüz vermez ben ne dersem o :41:
Kaynana diye her dediklerini yapacak değiliz saygı duymak zorundalar nasıl isitiyorsa herkes öyle yaşamalı gelin alıyorlar diye her şeyi gelinler yapsın olmaz ben çok karşıyım benim hayatıma saygı duymayana bende duyamam helede samimi bulmuyorsam:20:

noree:18::18:...aynı apartmandayım 7 aylık evliyim yazdıklarının hiçbirini yaşamadım çok şükür kendimi şanslı gördüm:1:..biz kiracıyız 1-2 seneye kadar ev alma durumumuz var..belkide şuan oturduğumuz evi alabiliriz...ama sonsuza dek aynı apartmanda olacağımız için kararsızım..zaman ilerledikçe saygı ve sevginin azalmasını istemiyorum açıkcası

yaşadıkların çok sinir bozucu Allah sabır versin...

bende eşimin ailesinin üst katında oturuyorum

hiç istemedim,bu konuda evlilik öncesi çok tartıştık,ben ayrılma noktasına kadar geldim hatta...

ama şuan o evde oturuyorum,nedeni k.validemin yada k.pederin bir hastalığı olduğundan değil (gerçi

onlar hep hasta ama )

kira vermemek...

ama şimdiki aklım olsa diretir,evin eşyalarının borcunu en azından minimuma kadar indirip,kira da olsa

başka bir yerde otururdum...

1-ufacık bir seste herşeyini duyacaklar,banyo yapmaktan bile çekineceksin...

2-her an kapı çalacak endişesiyle evde rahat oturamayacak,giyinemeyecek,dolaşamayacaksın...

3-ansızın misafir getirecek evine,yeni gelinsin ya ev görcek millet..

4-ona misafir gelecek ve koşturup duracaksın..

5-her akşam yanlarına inmek gibi bir zorunluluğun olacak,inmezsen surat asılacak...

6-nereye gidersen git,haber vermek zorunda kalacaksın...

iyi düşün derim...mutlaka başka bir formül olmalı...

ayyy aynı benim hayatımı anlatmışsın

noree:18::18:...aynı apartmandayım 7 aylık evliyim yazdıklarının hiçbirini yaşamadım çok şükür kendimi şanslı gördüm:1:..biz kiracıyız 1-2 seneye kadar ev alma durumumuz var..belkide şuan oturduğumuz evi alabiliriz...ama sonsuza dek aynı apartmanda olacağımız için kararsızım..zaman ilerledikçe saygı ve sevginin azalmasını istemiyorum açıkcası

yaşadıkların çok sinir bozucu Allah sabır versin...

teşekkür ederim...
şanslıymışsın ne güzel...
ama bunlar sadece şimdilik aklıma gelenler...
napalım en azından yazın memleketlerine gidiyorlar 3 ay 3 aydır diyorum bende...

ayrıca bir arkadaş anahtar mevzusundan bahsetmiş...

bizimkiler de anahtar kapı üstünde olacak,ben açacağım diyordu...

düşünsenize,o kapıyı açtığında hiç de hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir...

ama ben bütün yedek anahtarları topladım,hiçbir koşulda anahtarları ona bırakmıyorum :64:

ya yuhh artık yaa...bizimde yedek anahtar var yukarda...sadece bende olupta onda olmayan bişey oldumu (mutfak gereçleri) iner alır..bana da söyler..

benimkide beni birkaçkere saçımda havluyla yakaladı sizde ne çok banyo yapıyosunuz falan diyodu utandırıyodu beni bende hiç bi cevap vermiyodum.geçtiğimiz yaz bigün dışarı çıkıcaktım bi duş alıyım dedim malum yazın sıcağında bi adım atıyoruz ter içinde kalıyo insan.bu gene havluyla yakaladı ve gene aynı şeyi söyledi ben patladım en sonunda evet biz hergün banyo yapmadan rahatlayamıyoruz dedim.:53::53::53::53:mosmor oldu bidahada o lafı edemedi.ya sanki illa insan onun için mi banyo yapar ya.öyle bile olsa insana sorulmaz.ben olsam anlamamazlıktan gelirim.yeni evliyken hele bu konuların açılmasından nefret etmiştim artık.ilk zamanlar çok utanıyodum böyle şeyler söyleyince şimdi pat diye yapıştırıyorum cevabı

benimkide beni birkaçkere saçımda havluyla yakaladı sizde ne çok banyo yapıyosunuz falan diyodu utandırıyodu beni bende hiç bi cevap vermiyodum.geçtiğimiz yaz bigün dışarı çıkıcaktım bi duş alıyım dedim malum yazın sıcağında bi adım atıyoruz ter içinde kalıyo insan.bu gene havluyla yakaladı ve gene aynı şeyi söyledi ben patladım en sonunda evet biz hergün banyo yapmadan rahatlayamıyoruz dedim.:53::53::53::53:mosmor oldu bidahada o lafı edemedi.ya sanki illa insan onun için mi banyo yapar ya.öyle bile olsa insana sorulmaz.ben olsam anlamamazlıktan gelirim.yeni evliyken hele bu konuların açılmasından nefret etmiştim artık.ilk zamanlar çok utanıyodum böyle şeyler söyleyince şimdi pat diye yapıştırıyorum cevabı

Bence şöyle deseydin biz genciz yeni evliyiz içimiz kaynıyor ne var ki:27::27::60:Sen o zaman gör mosmor olmayı:60::60:

ben banyo yapınca görünmemeye çalışıyorum artık...

aynı imaları bende yaşıyorum,söylemese bile gözleri konuşuyo :57:

Sinir oluyorum böyle insanlara Allahtan benim eşim bana laf ettirmez benim kayınvalidede laf etmez gerçide onunda ahmaklıkları oluyor bazen

eşim laf yetiştiremiyor ki artık ona...

kadın anlamıyor,eşim bile diyor cahil insanla başka çıkmak için cahil olmak gerekiyor diye..

zaten her akşam çağırıyodu aşağı biz yeni evliydik saat 12-1e kadar bırakmıyodu oturun oturun çıkıncada uyuyoduk o saatte uykumuz geliyo tabikide sabahta erken kalkıyoruz.şimdi saat 10da benim uykum geldi yorgunum eşime sen istersen kal ben çıkıp yatıcam diyorum kaynana nasıl sinir oluyo bakıyorum eşimde ben çıktıktan yarım saat sonra oda geliyo çatlıyodur artık.kendisi yolda kayınpederin elini tutuyo yürürken bize gelince eşim bi köşede ben bi köşede oturuyoruz onlardayken.geçen kaynanam şöyle bişey dedi bazıları büyüklerin yanında kocasıyla sarmaş dolaş oturuyo aşkım falan diyolar çok ayıp hiç sevmem öyle yapanları.görümcemde vardı.oda sarmaş dolaş oturmaz ama hep bizim yanımızda aşkım der eşine.lafı söylerken kızını unuttu bi an şimdi bende ona inat eşime onların yanında aşkım diyorum.ne var bunda ben olsam sevinirim oğluma ne kadar değer veriyo diye.ama o kıskançlıktan çatlıyo

zaten her akşam çağırıyodu aşağı biz yeni evliydik saat 12-1e kadar bırakmıyodu oturun oturun çıkıncada uyuyoduk o saatte uykumuz geliyo tabikide sabahta erken kalkıyoruz.şimdi saat 10da benim uykum geldi yorgunum eşime sen istersen kal ben çıkıp yatıcam diyorum kaynana nasıl sinir oluyo bakıyorum eşimde ben çıktıktan yarım saat sonra oda geliyo çatlıyodur artık.kendisi yolda kayınpederin elini tutuyo yürürken bize gelince eşim bi köşede ben bi köşede oturuyoruz onlardayken.geçen kaynanam şöyle bişey dedi bazıları büyüklerin yanında kocasıyla sarmaş dolaş oturuyo aşkım falan diyolar çok ayıp hiç sevmem öyle yapanları.görümcemde vardı.oda sarmaş dolaş oturmaz ama hep bizim yanımızda aşkım der eşine.lafı söylerken kızını unuttu bi an şimdi bende ona inat eşime onların yanında aşkım diyorum.ne var bunda ben olsam sevinirim oğluma ne kadar değer veriyo diye.ama o kıskançlıktan çatlıyo

benim kayınpeder birgün yatana kadar burada oturun,gece eve çıkar yatarsınız demişti..

bende eşime anlattım,dedim madem bunu yapmamız gerekiyor,neden yeni ev açtık ki,bir sürü borca

girdik...oturaydık beraber,yatmaya bir oda verirlerdi herhalde !!!!!!!!!

valla bana birşey söylemeye hakları yok,kendi oğulları bile en fazla yarım saat katlanabiliyor onlara :68:

Back
X