- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Şimdi yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama benim kkda kayınvalide konularında genel olarak gördüğüm şeyler; aynı evde oturuyorlar, altlı üstlü oturuyorlar ya da aynı sokakta vs yakın oturuyorlar. Sık sık gidip geliyorlar, herkes herkesin her şeyini biliyor, maddi destek alıyorlar, burun sokma çok oluyor haliyle, mesafe saygı diye bir şey yok, ve çoğu kabul etmek istemese de eşlerinde iş yok. Ben mesela bu “annemi ara” erkeğini ne babamda ne eşimde ne ailemdeki diğer erkeklerde görmedim. Kkda gördüm ilk. Eşleri aradaki dengeyi kuramıyor, eşlerini zor durumda bırakıyor. Kadınlarda kendini sevdirmeye ve yaranmaya çalışma, aman kötü gelin demesinler kaygılarını görüyorum daha çok. Böylece taviz tavizi doğuruyor. Tabi ki ruh hastası kayınvalideleri dışında tutuyorum bu analizin, onlar düşman başına.Valla bak herkes ben iyi geciniyorum diyo... Haha
Aynen 1 senedir telefon bile etmiyorum.1 yıl oldu konuşmuyoruz
bende öyleyim ama artık eşim laf etmeye başladı bakalım napıcazAynen 1 senedir telefon bile etmiyorum.
1 aylık evliyim daha. Başlarda hep ısrar ederdi. Hadi bekledim gelın falan dıye. Hep haftada 3 4 kez gitmemizi isterdi. Eşime de dedim.Bak yoruluyosun sende. Bir hafta bize bir hafta size gıdelım diye. Esımı tekte gönderıyorum arada. En son pazar aradı kv. Haftada 2 kez falan arıyorum ya da o arar. Mesafe en ıyısı.Doğum yapana kadar severdim.Dogum sonrası notrlendim.Esim dahil kimse bir şey diyemez şuan sevmiyor oluşuma.Ama olur da benimle yüzleşmek isterse tekrar düşünebilirim aramızın nasıl olduğunu.
8. senemiz.
7 sene kendisinden nefret ettim
Bu sene cocuma bakıyor,sevcem galiba kendisini
(Ne kadar da cıkarcı gelin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?